icon

Ponúka niekto ubytovanie cez Booking a Airbnb?

anike1
7. feb 2024

Ahojte. Ponuka niekto sucasne toiste ubytovanie cez Booking a Airbnb? ako sa vyhnut tomu, aby rovnaky byt nebol zarezervovany v rovnaky den z obidvoch portalov? dakujem

tilly
7. feb 2024

Áno. Ja mám ubytovanie na viacerých portáloch, plus agentúra to má vo svojej ponuke a ja si u nich blokujem svoje termíny. Asi je to prepojené nejak.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
anike1
autor
10. feb 2024

dakujem vsetkym

lukas5885
21. nov 2024

Ahojte, mam na vas prosim otazku. Cez Booking mam novu rezervaciu a pan ziada vystavit fakturu na firmu. Vie booking potrebnu fakturu vystavit alebo je to iba cisto na mne? Ďakujem

anike1
autor
29. nov 2024

@lukas5885 cisto na vas

lukas5885
29. nov 2024

@anike1 dakujem za odpoved 🙂

heidi4
12. apr 2025

@lukas5885 Ak host cestuje obchodne, alebo plati firemnou kartou, ma moznost pri vykonavani rezervacie zafajknut policko nieco ako Cestujem pracovne alebo Zelam si vystavit FA na firmu a vpise tam, na ake udaje chce vystavit FA (ICO, nazov firmy a pod.).
V tvojom extranete si priamo v tej konkretnej rezervacii vies pozriet, ci tam zadal nejake firemne udaje.
Ak to aj neurobil a poprosi na mieste o vystavenie FA na ine meno, je to cisto len medzi hostom a ubytovatelom, Booking s tym nic nema, ani to nekontroluje.
K autorkinej uvodnej otazke, ano, da sa zosynchronizovat jedna a ta ista nehnutelnost na viacerych platformach, cize ak sa ti bookne na jednej, na dalsej uz nebude dostupna v tych booknutych terminoch, automaticky sa uzavrie.
Vola sa to Sync Calendars alebo Synchronizacia kalendarov a vies tak urobit jednoducho aj podla navodu na YT (ak najdem, pripnem), ale aj kludne sama v extranete v zalozke Ceny a dostupnost (Rates & Availability) v podzalozke Synchronizacia kalendarov. Je to len par klikov, velmi jednoduche.
Kedykolvek si to mozes aj vypnut alebo refreshnut (tu synchronizaciu).

heidi4
12. apr 2025

Tusim to bolo toto video, velmi strucne a pomocne:

https://www.youtube.com/watch?v=9QQtdu4RxKM

Ale na YT ich je viac.