Ponúka niekto ubytovanie cez Booking a Airbnb?
Ahojte. Ponuka niekto sucasne toiste ubytovanie cez Booking a Airbnb? ako sa vyhnut tomu, aby rovnaky byt nebol zarezervovany v rovnaky den z obidvoch portalov? dakujem
dakujem vsetkym
Ahojte, mam na vas prosim otazku. Cez Booking mam novu rezervaciu a pan ziada vystavit fakturu na firmu. Vie booking potrebnu fakturu vystavit alebo je to iba cisto na mne? Ďakujem
@lukas5885 Ak host cestuje obchodne, alebo plati firemnou kartou, ma moznost pri vykonavani rezervacie zafajknut policko nieco ako Cestujem pracovne alebo Zelam si vystavit FA na firmu a vpise tam, na ake udaje chce vystavit FA (ICO, nazov firmy a pod.).
V tvojom extranete si priamo v tej konkretnej rezervacii vies pozriet, ci tam zadal nejake firemne udaje.
Ak to aj neurobil a poprosi na mieste o vystavenie FA na ine meno, je to cisto len medzi hostom a ubytovatelom, Booking s tym nic nema, ani to nekontroluje.
K autorkinej uvodnej otazke, ano, da sa zosynchronizovat jedna a ta ista nehnutelnost na viacerych platformach, cize ak sa ti bookne na jednej, na dalsej uz nebude dostupna v tych booknutych terminoch, automaticky sa uzavrie.
Vola sa to Sync Calendars alebo Synchronizacia kalendarov a vies tak urobit jednoducho aj podla navodu na YT (ak najdem, pripnem), ale aj kludne sama v extranete v zalozke Ceny a dostupnost (Rates & Availability) v podzalozke Synchronizacia kalendarov. Je to len par klikov, velmi jednoduche.
Kedykolvek si to mozes aj vypnut alebo refreshnut (tu synchronizaciu).
Tusim to bolo toto video, velmi strucne a pomocne:
Ale na YT ich je viac.

Áno. Ja mám ubytovanie na viacerých portáloch, plus agentúra to má vo svojej ponuke a ja si u nich blokujem svoje termíny. Asi je to prepojené nejak.