icon

Poraďte all inclusive hotel**** - južný Cyprus, Grécko - ostrovy, Turecko

13. jan 2023

Ahojte,
prosím Vás, poraďte hotel 4 a viac hviezdičiek služby All inclusive alebo Ultra All inclusive pre letnú dovolenku Južný Cyprus, Grécko ostrovy, prípadne Turecko.
2 dospelí, dieťa 4 roky, nie na samotke, taký stred aj obchody ale nie rušne miesto (NIE napríklad ako Bulharsko Slnečné pobrežie) a najlepšie piesočná pláž, max. drobné kamienky. Odlet BA najlepšie.
Výhoda sú vodné šmykľavky, tobogány v rámci hotela pre deti a miniclub.
Ďakujem pekne 😊

Strana
z2
aurorastone2
14. jan 2023

Ďakujem aj Vám ❤️

anonymous87
14. jan 2023

Ahoj, v tom st. Raphael resort nie su smyklavky do bazena vobec, ze?
Ja uz tyzden vyberam dovolenku 😡
Vzdy ked sa mi nieco zapaci, tak bud tam najdem rusivy element alebo to nema vsetko co chce zbytok 🙈

jaja20
14. jan 2023

@leona45 Včera som ti napísala v tvojej diskusii minimálne 6 oblastí,kde súv Grécku pieskové pláže. Nečítala si to?

elief
14. jan 2023

Dessole Malia beach má pieskovú pláž, ale nie peknú... Je úzka, kamene obrovské pri vstupe do mora, kúsok od hotela je krásna piesková pláž

elief
14. jan 2023

@leona45 Kefalonia -Xi beach, hotel Cephalonia palace, teraz je prerobený a od tejto sezóny sa volá Argile resort
Kréta - Amoudara oblasť - hotel Dessole Dolphin bay
Kréta - Malia oblasť - High beach
Kos- Marmari oblasť - hotel Casa paradiso
Rodis- Stegna oblasť - hotel Porto Angeli
Tieto hotely sme boli, všetky sú s pieskovou plážou

mironka
14. jan 2023

@leona45 Korfu...Labranda sandy beach

daren1
20. dec 2023

St. Raphael resort, môžem poprosiť viac informácií? Pláž, služby, je to rozsiahlu komplex?
Dakujem

autor
21. dec 2023

@daren1 ahoj, my sme boli v roku 2018, strava super, páčila sa nám záhrada, takže sme striedali záhradu a pláž. Trošku sme tam mali problém s izbami, ale vyhoveli nám. Viem, že tam boli aj deti, aj program tuším pre nich robili, ale boli sme bezdetní v tej dobe, tak sme si tieto veci nevšímali. Inak tam bolo fajn, je to veľké, veľa bazénov, pláž krásna, relatívne blízko je mesto Limasol, veľmi pekne.

ivetz
7. jan 2024

Ahoj, môžem sa spýtať ako ste boli spokojní so službami v Doma Beach? Je to jeden z mojich tipov v Ayia Napa...

mironka
7. jan 2024

@ivetz boli sme v lete a hned by som sa tam vratila...za mna spokojnost,nie sme vsak narocni....ale hotel ma obrovsku vyhodu v lokalite

mironka
7. jan 2024

@ivetz mozno som cakala vacsi vyber v all incl.oproti Korfu,kde sme boli rok predtym...ale Dome beach splnil nase ocakavanie...nelutujem

autor
7. jan 2024

@ivetz za nás odporúčam dome beach, chodili sme na Makronissos beach, hoci hotel má svoju pláž, lokalita super, mesto kúsok, vodné šmykľavky pre deti super, bazény super, čistili ich každé ráno, to som ešte asi nikde nezažila, jedlo priemer lebo mávali sme lepší AI v iných hoteloch, ale týždeň sa to dá vydržať, majú tam aj reštaurácia grécka talianska a ešte tuším japonská, viete si rezervovať. Izby v pohode, ak nie ste nároční, ak áno, radšej si priplatiť. Animácie večer dalo sa, ale občas bolí trošku trápne, závisí od animátorov skôr... Inak super že sa tam dá predchádzať popri pláži, takže sa dostanete aj na Nissi beach. Išla by som kľudne znovu, lebo malý 4 roky bol veľmi spokojný, a tým pádom aj my ako rodičia.

autor
7. jan 2024

@ivetz a ešte je tam veľa slovenského a českého personálu, takže ak neovladate anglický jazyk, dohovorite sa v pohode, na recepcii aj medzi obsluhou 🙂

ankare
7. jan 2024

@anonymous87 v irene sme boli. Veľmi slabá strava a pláž pred hotelom nič moc. Autom sme chodili na Tsambika beach a Lindos Beach.

tinus139
7. jan 2024

Ahoj, my sme boli v 2022 Turecko Side hotel serra garden, my. sme boli maximálne spokojní boli sme tiež so 4 ročným synom v tom čase.... jedlo hotel zariadenie animácie za nás jednotka 🙂 pláž cca 200m ale pozvoľný vstup do mora a krásny piesok. transfer trval zhruba hodinu ale my sme išli v noci syn to cele prespal zobudil sa ráno na izbe 🙂 no a rok 2023 opäť turecko Side ale hotel Sultán of Dreams, bolo fajn neskutočne veľký areál kým sme prešli z našej časti z hotela na pláž ktorá bola síce priamo tak to trvalo ale nevadí.. prostredie tak tiež nádherné, možno animácie slabšie... A kamienkova pláž také ostré kamienky ktoré nám prekážali ale dajú sa kúpiť tie topánky do vody..... ak chceš napíš súkromnú správu pošlem fotky :=)

ivetz
7. jan 2024

Vďaka! My sme v podstate 3 dospelí. Stravu neriešim - podľa mňa sa dá vybrať aj v priemernom AI. Ide o skôr
o pláž a ubytovanie (v zmysle nie nejaký nadštandard, ale dostupnosť, čistota, výmena bielizne...). Keď si bola taká ochotná a odpovedala si mi, prosím aká je možnosť dostať sa do centra mestečka, prip. ak ste využili možnosť výletov. 19 ročného syna som ešte ukecala na spoločnú dovolenku, tak aby som ho mohla nejako "namotať"...

autor
8. jan 2024

@ivetz páči sa 😉 musím povedať, že izby často upratovali, v našej časti áno, a teda nemali sme priplatenu izbu. Takže v pohode. Recenzie sú vždy všelijaké, ale 100 ľudí 100 chutí...
Kúsok od hotela, teda treba vyjsť na hlavnú cestu, sú 2 alebo 3 nejaké obchody so suvenírmi atď, dostupné pešo. Do mesta sa vraj dá dostať pešo aj popri pláži, ale my sme šli pešo popri pláži len po Nissi beach. Na druhú stranu smerom do prístavu sme nešli, ale vraj je to aj tam pekné, ale tam skôr asi busom to otočiť, ale chodník tam asi vedie, delegáti určite budú vedieť alebo Google 🙂 Do mestečka Ayia Napa sme to dali verejným busom, tak cca 20 min cesta závisí aj od premávky v akom čase pôjdete, cestovné si už nepamätám, viem že navečer mali vyššiu taxu busy potom, ale to je v pohode, taxi sú všade tuším 15 eur 1 cesta, tým Boltom či čím, vychádza aj lacnejšie, keď máte aplikáciu, zastávka bus smer mesto je k dispo na tej hlavnej ulici, pozrite si to cez Google. V Ayia Napa je lunapark, to bolo super, dospelí sa tiež pobavia a za tie peniaze toľko zábavy. Aspoň s našim malým. Samozrejme veľa obchodov so suvenírmi atď. Boli ponúkané výlety cez CK, ale vzhľadom na stále malý vek nášho syna, sme neabsolvovali. Ale rozmýšľala som nad výletom, kde sa dajú vidno korytnačky... Ale ponúkajú veľa výletov. Podľa mňa budete spokojní 🙂
Set slnečník a 2 ležadlá na pláži (myslím teraz pre Makronissos beach, resp. aj ostatné pláže mali takú taxu) boli min. rok za 7 alebo 7,50 eur, ale chodili sme hore dole hotel a Makronissos beach, lebo bola krajšia než tá hotelová pláž a dalo sa to v pohode 🙂

ivetz
8. jan 2024

❤ vďaka za podrobnú recenziu 🙂!

eliana22
13. jan 2024

@elief Dobrý večer čítala som ze ste boli Amoudara oblasť - hotel Dessole Dolphin bay môžem poprosiť viac info. Recenzií je veľa no sú tak povediac 50 na 50 . Ďakujem za info

elief
14. jan 2024

@eliana22 áno, boli sme. Dessole Dolphin Bay, bude to sedem rokov v júli, nám sa páčilo, boli sme spokojný, to bola naša posledná dovolenka s deťmi , mali vtedy 20 a 15 rokov, spomínajú doteraz... Strava bola výborná, more fajn, s vlnami, jeden deň bolo extra búrlivé, večer sme chodili do mestečka, boli tam obchody, kaviarne

elief
14. jan 2024

@eliana22 bay Vrátili sme sa minulú noc, boli sme spokojní. Hotel sa skladá z hlavnej budovy a bungalovov, je priamo pri pláži. Ubytovaní sme boli v dvoch bungalovoch, izby priestranné, čisté, denne upratované aj menené uteráky. Bazén, bazén s toboganmi, pláž čistá, veľká, dostatok lehátok pri bazéne aj mori, my sme si miesta ráno nechytali, vždy sme našli. Jedla, pitia dostatok, hlavná jedáleň, plážová taverna, jedlo v podstate celý deň. Izbu opustiť do 12:00, all inclusive trvá do transferu na letisko. Izba na osprchovanie pri neskorom odchode k dispozícii, za poplatok možno ostať na izbe do odchodu -50€. Výlety len celodenné, veľmi drahé. Nákupy blízko. Medzi animatormi 2 slovenky Miška, Natália, 1češka Štepánka, bavili nás, deti ich zbožňujú, dievčence milé, ochotne pomohli pri problémoch s dorozumením sa... Hotel plný Slovákov, Čechov, Rusov, Francúzov. Bol to skvelý týždeň, nepokazili nám ho ani veľké vlny v mori. A mali sme aj jemné zemetrasenie. Fotky na invia.sk zodpovedajú realite. Pridám pár foto do komentov, ak to pôjde, píšem to už druhý raz, chcela som pridať fotky z mobilu a zmazalo mi to celé... Toto som napísala tesne po príchode domov

eliana22
14. jan 2024

@elief Ďakujem veľmi pekne

cypercanka1
30. jan 2024

@jaja20 dobry den, my mame zarezervovany zatial Amethyst Napa Hotel ( troska vyssie nad Vasim Dome beach hotel) mal by byt cca 500m od Makronissos beach ...nahodou neviete recenzie? Z vasho hotela ste mali daleho niekam sa vyzit ?

jaja20
30. jan 2024

@cypercanka1 Dobrý deň, tento hotel nepoznám. Ale pozrite si recenzie na stránke Invia,tam určite nejaké budú.
Bude to asi pri Nissi beach. My sme mali do centra mesta skoro hodinku cesty, ale boli sme tam v čase covidu, tak vtedy to vyžitie ani veľmi nebolo možné. Chodili sme len po obchodoch, požičali sme si auto a išli na výlet do Protarasu na Fig tree bay a na Cavo Greco. To vám veľmi odporúčam.

oliverceky
26. aug 2024

Boli ste v Dome beach a St.Rafael?
Ktorý doporučujete pre náročnejších?
Vďaka

autor
27. aug 2024

@oliverceky my sme boli v oboch hoteloch, na ktoré sa pýtate... Rafeal sme este boli bezdetní, takže velmi som si nevšimala co tak s deťmi sa dá robiť, ale mali pre nich disko a tieto aktivity. Jedlo bolo výborné, jedine vtedy 2018 neboli červené melóny, to ma hnevalo 😄 a dome sme boli už s dieťaťom a veľmi sa mu páčilo 🙂 ale jedlo bolo take priemerné.. ale bola to super dovolenka, jedno aj druhé...

kikusiatko92
14. feb 2025

@aniss257 prosím vás je pláž v Arcanus Side piesková čisté môže a dobrý vstup pre malé deti? Dakujem 🙂

aniss257
14. feb 2025

@kikusiatko92 ano piesková a super vstup do mora, bez problémov pre deti

kikusiatko92
14. feb 2025

@aniss257 prosím nenašli by ste nejake fotky? 🙂 a koľko bola cesta z letiska? Dá sa to zvládnuť?

aniss257
14. feb 2025

@kikusiatko92 myslim, že do hodinky sme tam boli

Strana
z2