Poraďte hotel vyššej triedy v hociktorej krajine
ahojte, chcela by som sa opytat na pozitivne skusenosti s hotelmi (skor tej vyssej triedy) na dovolenku s all inclusive - krajina nerozhoduje. 🙂 Hladam hotel s detskym ihriskom , pieskovou plazou a dobrou stravou pre deti . Syncek bude mat v lete 1 a pol roka tak aby si to uzil aj on aj dospely, kedze chceme ist aj s maleho krstnymi. predom dakujem za skusenosti 🙂
@tilly tak v tom turecku nas tiez 5hvezdiciek a 5hviezdiciek... vidis to aj na cenach - da sa tyzden za 700euro a tyzden za 4000 euro... uz to trosku napovie - ten tu spominany maxx royal napr. je nadherny a superluxusny... mne sa ale sluzby zdali horsie ako napr. v tom kumkoy beach ktory je o nieco starsi...
my sme tiez chodili s muzom na tie nadivoko dovolenky a verim ze sa k tomu vratime... ale teraz s detmi pokial su malinke uprednostnujem skor tie sluzby...
aj ked na buduci rok tiez uvazujeme bud uz o indeneziu , karibiku alebo aspon amerike... zacina to byt uz podobne lacne ako to turecko lepsi hotel...:-/
ted jsme byli zde http://www.atlantisthepalm.com/ - obecne S.A.E je ve sluzbach na super urovni, i ve 4* je skvele
@dai ano, to je pravda, nie je 5 hviezd ako 5 hviezd a all inclusive ako all inclusive... niekde ti daju hnusny post mix, niekde normalne flaskove napoje a fresh dzusy, niekde hnusnu praskovu zmrzlinu, inde normalne magnumy a ine nanuky... asi si treba dobre vybrat... my sme mali dobry hotel - ali bey manavgat...
a pravda je aj, ze tieto europske dovolenky su dost drahe... ak zozenies dobru letenku, tak florida alebo karibik ta vyjde na tie iste prachy... len ten let... mna vysla plavba po karibiku zhruba tolko ako 11 dni na menorce..
uz ani nase decka nemusia hotely, boli sme skusit dovcu karavanom a snivaju len o tom, tak v lete berieme na dva tyzdne karavan a ideme spoznavat trosku svajciarsko a taliansko, nech maju zazitky... este snivaju o stanovacke, ale zas ja na az taku divocinu nie som 😀
@tilly presne tak som to myslela...my sme tiez tento rok pozerali ali bey ale v side - ten je uplne novy a naozaj krasny, ale kedze nam nevedeli ponuknut normalnu dvojku na tom istom poschodi tak sme to zatial vzdali... moji su este krpci nato aby byvali na poschodi...
ale tiez sa uz tesime kedy malinky trosku podrastie... este potrebuje rok, mozno dva... mala uz otravuje so stanovanim ( stanovala na prazdninach u babky na zahrade a sa jej velmi pacilo🙂 ) - Uvidime, mna tiez viac laka ten karavan - uz som na stanovanie moc pohodlna asi🙂
zatial ale berieme ten all inclusive - my pozerame teraz tie vily - krasne su na francuzskej riviere, v saudskej arabii ponukaju aj s upratovackami a kucharom za velmi prijemne ceny priamo na tom palmovom ostrove... a na floride uz nejaky znamy pokupili domy tak mozno tam by sme isli pozriet... ale uvidime, nakoniec mozno zvitazi zase pohodlnost a pojde sa do hotela all inclusive 😀
@dai ja osobne all inclusive neznasam... neviem sa kontrolovat a vzdy tam priberiem 😀 a moj muz zboznuje, ked moze ist kupit ranajky, ja zatial obriadim decka, poobliekame sa a niekde na teraske sa naranajkujeme, potom sme uz mimo domu cely den, nemam rada komplexy za ktorymi nic nie je, radsej sme niekde v meste a na plaz dochadzame, preto mame radi chorvatsko, rakusko alebo tirolsko, aj ked tam minieme vzdy viac ako na takej ai dovci v turecku alebo grecku 😅 co mi zas az tak nevyhovuje, ale zas tie zazitky... nasi si najviac aj tak pamataju na muzeum ferrarri a na jazdu californiou, more maju radi, ale uz z toho zazitok nemaju... a najlepsie nam bolo pri jazere lago di garda, tam je nadherne, tak inak ako pri mori...
a tiez mame v plane, ale ked budu chalosi vacsi a rozumnejsi ist na mesiac na floridu a z toho tyzden chceme stravit lodi v karibiku, bola som a neskutocna dovca, zas uplne ina, mojim snom je allure of the seas 😵 niekde v karibiku, na destinaciach nezalezi
tak já hledám dovolenou podle toho, kam chceme jet, pak podle pláže a pak teprve řeším hotel. 4* je pro nás standart, spíš mám raději 5* hotely. Ta pláž je pro nás alfa a omega celé dovolené-prostě musí to být nádhera...miluju baleáry a řecké ostrovy.
Turecko, Egypt, Tunisko-tam by mě už nikdo nedostal ☹
Z toho, co jsme navštívili, zatím mohu doporučit Kypr-hotel Asterias Beach-středně velký hotel přímo na pláži, nádherná písečná pláž karibského typu-bílý písek a naprosto průzračná voda, jídlo v hotelu bylo výborné, každý den bylo něco jiného. Je to na klidném místě mimo rušné centrum, hned kousek od hotelu je velký aquapark.
příští rok razíme na Mallorcu do hotelu kousek od pláže, ale zase budeme na jedné z nejkrásnějších pláží ostrova-Playa de Muro-v této oblasti jsou hodně luxusní hotely, přímo na pláži. Opět, bílý písek, nádherné moře, o výborném jídle nepochybuji 😀
jinak na recenze doporučuji:
http://www.tripadvisor.co.uk/
Kanárské ostrovy - Fuerteventura - hotel SBH Costa Calma Beach - 4* - super!
@wieruss Baleáry se nazývá souostroví: Formentera, Ibiza, Mallorca, Menorca 🙂
Manorca byla naše nej...dovolená, ale na pláž, kam jsme chodili by se těžko dostávalo s dětmi a jinam bych tam už nechtěla 😀 Menorca jako ostrov je nádherná, klidnější než Mallorca. Něco málo + foto jsem psala sem:
http://www.beremese.cz/diskuse/svatebni-cesta/s...
Formantera má neskutečné pláže, fakt jak z Karibiku, ale je to asi nejdražší ostrov z Baleár.
Na Rhodosu jsme byla naposled a nezaujalo mě to tam. Pláže tam jsou převážně oblázkové. Jako jo, pěkně tam je, ale nic extra.
Na Fuerteventuře jsme byli kdysi přez Vánoce-teplo, parádní dovolená, fakt luxusní hotel (Barcelo jandia mar) a jídlo. Oblast Jandia je jedna z nejkrásnějších na Furtě. Jen je tam dost větrno a oceán taky nebude tak teplý jako Středozemní moře.

@wieruss juuuj ja yuz cakam na akciu 5ty rok... a uz sa blizi akcia dole dole tak sa tesim.... bolo 10.000$ pred 5 rokmi a teraz uz aj za 5000$ je... 🙂 aleja verim ze zijde na 2000$ 🙂)) a v tedy letime 🙂))