Potrebujem vytlačenú letenku do USA?
Ahojte prosím Vás prvýkrát letím z Viedne do USA,spoločnosť Austrian letenku mám spiatočnú,stačí sa preukázať v mobile či treba vytlačené letenky?Letenku tam si viem vytlačiť keďže checkin si urobím deň pred odletom,no spiatočnú nemám ako vytlačiť keďže checkin vopred sa neda beriem len príručnú batožinu.Pytaju na kontrole spiatočné letenky?dakujem
nám v lete stačilo iba v mobile. Oni pri spiatočnom lete vytlačia aj papierovú
Staci ti QR kod v mobile. Inak - ak by sa ti nahodou vybil mobil, letenku (palubny listok) ti vedia vytlacit vsade (dokonca aj priamo na GATE). No stress 🙂
Ale ja nejdem na fyzický checkin keďže beriem len príručnú batožinu,doma si urobim checkin a idem priamo na bezpečnostnú kontrolu,či v USA treba ísť aj na fyzický checkin?
letenka a boarding pass je rozdiel… po urobeni check-inu sa preukazes boarding passom na let tam… ak sa budu pytat na spiatocnu LETENKU (hoci letenky ako take uz neexistuju), ukazes rezervaciu kde mas potvrdeny spiatocny let
Dakujem

@anonym_autor išla som s nimi 2 týždne dozadu. Ten ranný o 9,55? Stačí mať v mobile, ale aj tak ti daju papierový boarding pass pri priecinku. Odporúčam ti fakt prísť ale skôr pri spiatocnom lete, bolo tam more ludi, aj nejake strajky.Dokonca aj ESTA stačí v mobile, oni to v systéme aj tak majú.