Poznáte hotel The Grand Resort Hurghada?
Ahojte, boli ste na dovolenke v Egypte v tomto hoteli?
Poznáme a nevybrali by sme si ho.
Pláž cez cestu a sesterský htl- čo je to najmenej. Pláž pre 3 htl. Parkujú tam lode.
Boli sme tam pred 12 rokmi 😀 V Hoteli pri pláži, také normálne 3*-vtedy menej rušná časť Hurghadu. Pláž bola celkom fajn, krásna záhrada, ale už vtedy to bol starší hotel, ak neprešiel rekonštrukciou, bude to bieda.
Ja som tam bola pred 10 rokmi a za mňa okrem bazénov nič moc ... more, ku ktorému sa chodilo cez sesterský hotel ma taktiež neoslovilo ... Strava tá istá dookola ... Ale tento rok mi tam bola kamoška a jej sa veľmi páčilo aj stravu očividne zmenili... Ale podľa mňa su aj krajšie rezorty. Tento hotel patrí podľa mňa už vyše 10 rokov z jeden najlacnejších, ak sa chce človek dostať za cca 500 euro na dovolenku ...
Áno,boli sme, ale už v r.2018
Boli sme spokojní aj so stravou, aj s ubytovaním, má krásne bazény, pestré animačné programy a super drinky 🍹
Na pláž sa ide cez susedný hotel,ale vôbec nám to nevadilo. Pláž s pozvoľným vstupom do mora, jemný piesok. Lode boli skôr vo vedľajšej časti,tam,kde teraz postavili hotel GRAND palace. Kolegyňa bola a nepáčilo sa jej to.
Ďakujem všetkým za info. My sme nenároční na ubytko. Ide nám hlavne o more, pláž a aby bolo vhodné pre deti. Ani prejsť sa nám nerobí problém.
@evme0301 Neviem, či som to nenapísala ako hotentot,ale kolegyni sa nepáčil ten Grand palace. Aj keď je 5*
Inak,pod lupou si nájdi recenziu od luciana896,ona tam tiež bola.
Ja mám odtiaľ krásne fotky,ale len v papierovej forme, lebo vtedajší mobil dávno doslúžil a notebook,v ktorom sme ich mali uložené, bohužiaľ tiež...
@jaja20 koľko ľudí, toľko chutí. Niekomu vadia aj neumyté okná z von. My chodíme kvôli moru, v takom teple nám aj tak veľmi nechutí a sme hlavne na ovocí. Paradoxne na all inclusive vždy schudneme🙂 aj hýbe sa človek vo vode viac. Nejde nám veľmi o luxusný a zlatom vyšívaný hotel, lebo tam viac-menej len spíme. Zakaždým ale ideme na iné miesto a hotel. Ale Egypt nepoznám. Nemali ste zdravotné problémy? Myslím zažíva nie, hnačky a tak. Brali ste niečo?
@anissee My ideme 30.júna, a už sa nevieme dočkať. Egypt vôbec nepoznáme, tak aj preto. Ja verím, že nám bude dobre, napriek tomu, že rôzne názory a recenzie som čítala. Rovnako na Egypťanov, ich mentalitu a správanie. Ale to je všade a vždy. Vždy môže mať niekto skúsenosti a názory iné.
@evme0301aj my ideme uplne 1.x potom daj info ako bolo...a prosim cvakni izbu aka bude...aj ja som na nich zvedava, ale ideme tiez hlavne kvoli oddychu moru a peknemu pocasiu a prostrediu...
Ahojte, tí čo ste boli v Grand resort Hurghada. Sú tam potrebné topánky do mora?
Skúsenosti s hotelom The Grand Hotel v Hurgade...boli ste niekto?

@evme0301 nájdi si na FB skupinu Aktuálne v Egypte, nájdeš tam odpovede...