Poznáte ubytovanie - apartmán na Nananskej ceste 11 v Štúrove?
Ahojte, žienky prosím vas, ktoré poznáte Štúrovo alebo odtiaľ pochádzate. Na poslednú chvíľu sme si zajednali apartmán na Nananskej ceste 11 v Štúrove, ale keď si zadam adresu do Google tak mi tam nájde agrocentrum. Prosím vás ak to tam niekto poznáte je tam nejaké apartmánové ubytovanie? Aby sme tam neprišli aj s deťmi a ubytovanie žiadne. Máte dobré skúsenosti cez booking?
@matejajanka ahoj.skuste ubytovanie Petra. Boli sme min.rok 2 dospelí a 2 deti.
@matejajanka tiež sme mali na Nanaskej ceste 15. Ale volali nám priamo z booking (Londýn) a zrušili rezerváciu a peniaze vrátili.
Bolo mi divne,že po zarezervovani si ubytovania nám volal majiteľ a chcel sa "dohodnúť",aby sme to cez booking zrušili a peniaze poslali priamo jemu na účet,vraj,aby nemusel platiť dane či čo,cim by sme akoze ušetrili aj my.Poslal nám aj číslo účtu do sms. Bol veľmi milý (samozrejme to sú všetci,čo chcú odrbk*ť). Môj muž by bol aj pristal a poslal peniaze,no ja som odjakživa voči cudzím nedôverčivá. Tak sme peniaze neposlali a potom nám volali z booking,že s ním máme prestať komunikovať....
No nevedela som,že sa to môže týkať viacerých ...
Možno nájdete ubytovanie aj súkromne,väčšinou mávajú tabule pred domom že voľné ubytovanie,prinajhoršom niekde v okolí nájdete☺️
@matejajanka skus pozriet penzion korzo. Je na pesej zone.
Máme ubytovnie v Štúrove,..... Baby Treba si dať pozor pri objednávaní ubytovania všade, nie len v Štúrove.... Cez booking môže pridat ubytovanie hocikto... Oni si nič nekontroluju.... Im ide len o prachy, nič iné....
Nikdy neobjednavajte ubytko bez hodnoteni, (ani to nie je garancia... Velakrat si neslušný ubytovavatel platí, podplaca za hodnotenia), bez overenia na viacerych stránkach... Ubytovanie na slovensku, revengo, facebook, vlastna stránka.. .., a hlavne google mapa... Novovytvorene sú vzdy riziko, tým neplaťte nikdy dopredu.
Kto chce oklamat si neda tu namahu aby mal vsade a rovnake...
Priamo v Ostrihome určite zoženiete ubytko v hoteloch, penziónoch,vedia niektorý pracovníci aj po slovensky, takže žiadny problém ak neovladate AJ. A je to kúsok 2-3 km. A to sme boli tiež cez plnú sezonu, išli sme na blint
@matejajanka skús ubytko Atlas, tel.č. isto nájdeš , nejde mi sem skopirivat. Boli sme tam min.rok, a ideme aj teraz na konci augusta.
@janinque jej my sme tu práve teraz 😀
@ursulienka1 ahoj aké je počasie v Štúrove? My ideme v sobotu o týždeň priamo bývať v areály vadasu
@petuska123 od pondelka do piatka bolo dobre včera a dnes pršalo 😢
@sandra151kedze sme v Tom čase už nič v Štúrove nezohnali išli sme nakoniec do Podhájskej. Ale zbehne pozriet na jeden deň na výlet do Štúrova.

@matejajanka skuste okolite dediny muzla obid nana atd