Prečo nechodíte na dovolenky?
Ak si teda odmyslime ako dovod peniaze.
Kto na to má tak chodí.
Tak napríklad ja uprednostňujem skôr 2-4 dňové výlety pred takou tou klasickou dovolenkou. Predstava 10 dní pri mori či na horách je pre mňa 😬 Radšej častejšie a spoznávať vždy nové mestá/miesta..
Lebo mam male deti a s nimi to teda dovolenka nebude. Ked podrastu,tak pojdeme. :D Inac mne k moru staci na 2 dni,ja sa tam nudim a zas s malymi detmi po horach a pamiatkach prilis narocne.. xD Inac nemam potrebu po neviem akej dovolenke,ja som rada za vylety po Slovensku a okolitych krajinach.
Chodíme 😉
@tenerifka aké čiernobiele? Ja som sa vyjadrila za seba, prečo ja nechodím na "klasické" 10-14 dňové dovolenky (tak totižto znela otázka). Lebo mňa to nebaví, uprednostňujem iný typ cestovania a trávenia voľného času. A polynezska kultúra mňa neláka. Ak teba áno, nech sa páči, uži si ju 😉
Ja som chodila ale za posledné roky som si dosť toho v lietadle užila že som si povedala že už budem iba nohami na zemi takže môj dôvod niesu financie ale strach z lietania. Chorvátsko autom a tak ma neláka.
Ale tak byvame rok v rodinnom dome, mali sme tento rok bazen a na buduci rok už budeme investovať do bazenu do zeme. Takže teraz si už budem skor uživat ten. Teraz ďalší dôvod je aj že mám malé dieťa a som tehotná, keď deti podrastú tak koli ním sa možno do lietadla odhodlám ísť časom.
Prečo by som nechodila?
Niektorí dovolenkuju v motyckovych laznach, iní na malte s japonkou. Každý ako on chce a môže a mňa je do toho trt makový. Aj teba🤔
@viestta Chod sa uz venovat trtu makovemu. Niet temy, kde by si nebola.
Lebo som vacsinou rada ked si dovolenku podelime s muzom aby sme vykryli malej prazdniny.lebo v lete mame v rpbote toho najviac a zaskakujeme jedna za druhu. Lebo fakt nedam3000 za tyzden nicnerobenia tie peniaze zuzitkujem aj inak..to vsak neznamena ze nikde cele leto nechodime.kazdy den si vymyslime nejaky program.priroda vylet zamok kupalisko zologicka stanovacka grilovacka...

🤭o riadok nizsie je skoro rovnaka tema.tato je parodia na tu nizsie?🤣