icon

Prečo niektorí šetria na dovolenke v Chorvátsku?

26. júl 2025

Sme na dovolenke so známymi v Chorvátsku ale už mám nervy sú na dovolenke a pozerajú na každé euro...napr nejdu do baru na aperil radšej si kúpia v plechovke atd....nie sú na tom finančné až tak zle....ale na dovolenke riešiť každé.euro? Včera v meste nekúpili malemu synovi autíčko co chcel lebo ze 16 eur nedajú ani náhodou.....som blbá ja ci co

Strana
z4
reanda
26. júl 2025

ano, si blba.. staraj sa o seba

lindous
26. júl 2025

Však vy na drink kľudne choďte do baru aj bez nich a oni nech hospodária ako chcú, ty sa tým nemusíš nechať obmedzovať... nie si "blbá", ale zbytočne riešiš financie druhých... autíčko za 16€ len lebo dieťa chce by som si aj ja veľmi dobre rozmyslela napríklad

simsalabim
26. júl 2025

Kazdy nech robi, ako uzna za vhodne. Nemusite vsetko robit spolu. Vy chodte na drink sami a oni nech si kupia vypiju na terase…

autor
26. júl 2025

To aj vy tak po,erate na dovolenke na každé euro? Véd to je dovolenka tak si doprajem dovolim

ivanakal
26. júl 2025
@anonym_autor

To aj vy tak po,erate na dovolenke na každé euro? Véd to je dovolenka tak si doprajem dovolim

@anonym_autor co sa tyka jedla a pitia, nie nepozerame na kazde euro. Ale nie nekupujeme kazdu hovadinu deckam, auticko za 16 eur? Radsej nieco rozumne na pamiatku. Ved vy si robte svoje a ich nechajte zit, co vas po tom.

anos18
26. júl 2025

@anonym_autor no ja tiež nie som na tom finančne zle,ale za alkohol v bare by som tiež nedala toľko peňazí. Kávu si dám, to nepozerám na cenu, aj zákusok, aj jedlo si dám, no tiez by som nešla do nóbl reštaurácie . Každý nech robí,ako chce

bludna
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Neuveris ale my si na dovolenke obcas aj navarime 😀 A tiez si kupime aj napoje v plechovke a vypijeme na terase. Niekedy je to komfortnejsie nez ist do baru.
Sme financne gramotni a to, ze sme na dovolenke neznamena, ze sa utrhneme z retaze

terezia74
26. júl 2025

@anonym_autor si blbá

lindous
26. júl 2025

My neriešime každé €, ale ani nekúpime každú predraženú blbinu len preto, že sme na dovolenke a nejde vôbec o to, že by sme na to nemali, kľudne si doprajeme dobrú večeru v reštike a potom si sadneme s fľašou vínka na terasu na ubytku, lebo je nám tak fajn... ja iba nerozumiem tomu, prečo to teba tak štve...

viestta
26. júl 2025

@anonym_autor suhlasim s tebou. Ano, si blba ked mas sily toto riesit...

dennissa16
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na základe alkoholu a hračky mame posúdiť, kto je blbší?
No ja za seba neviem posudit…
Co su toto za nepodstatné veci

anonym_b0afcf
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor preco ta trapia ini? nie oni su divni ale ty. saq staraj sama o seba,.

anonym_231237
26. júl 2025

@anonym_autor oni si potom môžu dovoliť aj dve priemerné dovolenky lebo nekúpia každú blbosť a ostatní sa na nich budú pozerať , kde nato berú ….
Šikovným patrí svet

pietra
26. júl 2025

@anonym_autor Ja hlavne nechápem, prečo ty máš nervy z toho, či idú alebo nejdú na drink, kúpia alebo nekúpia niečo svojmu dieťaťu. Ako sa to teba dotýka?

diewcatqoo
26. júl 2025

Ano, aj toto je jedna z veci, kvoli ktorym nechodim s nikym cudzim na dovolenku. Len ja, manzel a deti.

balerina2025
26. júl 2025

@anonym_autor nie nekupim auto za 16 euro, radsej pojdem za tie peniaze na vylet. vola sa to URCOVANIE PRIORIT 🙂

taga
26. júl 2025

Z akej pozicie TY MAS NERVY na to, ako ONI hospodaria s ICH FINANCIAMI???
ty im platis, alebo tvoje minaju, alebo tebe brania si kupit, alebo aky mas problem? Ze ucia dieta, ze dovolenka neznamena halabala strata vsetkych zasad a uvazovania?

autor
26. júl 2025
@pietra

@anonym_autor Ja hlavne nechápem, prečo ty máš nervy z toho, či idú alebo nejdú na drink, kúpia alebo nekúpia niečo svojmu dieťaťu. Ako sa to teba dotýka?

@pietra napr ze cely večer reve na apartmene....a vkuse riešia ceny

balerina2025
26. júl 2025

dam ti jednu radu, NABUDUCE CHODTE SAMI

sticker
januska12323
26. júl 2025

Čo ťa je do toho.

sense
26. júl 2025

Ani ja by som dieťaťu nekúpila neviem koľké autíčko len preto že reve, nejde o 16 eur ale o princíp. Ak ste v apartmáne tak tiež nevidím dôvod sedieť v bare a piť keď môžete sedieť v apartmáne a piť, len to bude lacnejšie.... Ono ja základe dvoch veci ťažko veci zhodnotiť.
Každý má priority niekde inde
Plus teda určite nie sú takí len na dovolenke ale aj v bežnom živote, tak keď vám váš spôsob života vadí, nemali ste ísť spolu na dovolenku. Plus nikde nie je napísané že vy do baru ísť nemôžete.

viestta
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty si ich pred tym nepoznala? To je len nahodny vyber spolucestujucich a spolubyvajucich na dovolenke? Lebo podla mna ich poznas dost dlho aby si vedele, aki su. No a aspon vies, ze mas chodit na dovolenky sama. Aj ty si chcela usetrit, ked ste brali spolocny apartman, ale oci ti kole, ze nekupili predrazenu sprostost pre dieta. Apropo: Vy do baru sami netrafite, neviete sa tam sami zabavit, potrebujeta sprievod a animatorov? Mne pridete divni prave vy.

pietra
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kde máš istotu, že keby to autíčko kúpili, tak by dieťa nerevalo kvôli niečomu inému? Skôr mám pocit, že ľudia, s ktorými na dovolenke si, nie sú s tebou dovolenkovo kompatibilní. Urobte si každý vlastný program, ich nechaj na apartmáne a ty choď na ten drink, nebudeš počúvať ani plačúce dieťa, ani reči o cenách. My na dovolenkách sa aj najesť ideme, aj občas nejakú hovadinu kúpime, ale nie každú, aj si občas uvaríme, ... Kamoši, s ktorými chodievame, míňajú viac ako my, častejšie sa stravujú mimo alebo idú na drahší výlet. Ale nikdy nikomu z nás to nenapadlo komentovať alebo porovnávať. Len sa vždy dohodneme, aký je plán a či bude program spoločný alebo si urobí každý vlastný.

anonym_56f569
26. júl 2025

@anonym_autor mať tvoje problémy a prezidentský plat.
Mimochodom ani mňa by na alkohol a haraburdy za 16€ nenahovorili, či sme doma alebo na dovolenku

danica2711
26. júl 2025

@anonym_autor načo chodíte na dovolenku s ľuďmi, ktorí majú úplne iný životný štýl?

anonym_ab21d8
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor plače pre to auto? a ty máš z toho nervy? tak mu ho choď kúpiť a cestou si daj v bare drink 🤷🏻‍♀️ dieťa prestane plakať a teba prejdú nervy. My si tiež radšej kúpime fľašu vína a dáme si ho na teraske pod hviezdnou oblohou. Každý to máme inak, tak ich rešpektuj a nerieš.

goodidea
26. júl 2025

Milé dámy ..otázka znela či je autorka témy blbá alebo nie...nič viac nič menej (načo okolo toho omáčky, ďakujem )

viestta
26. júl 2025
@goodidea

Milé dámy ..otázka znela či je autorka témy blbá alebo nie...nič viac nič menej (načo okolo toho omáčky, ďakujem )

@goodidea na tuto otazku dostala niekolko odpovedi

dskjhfdlkdjhl
26. júl 2025

@anonym_autor Si blba, lebo ak si na dovolenke, tak si ju mas uzivat a nie cumiet na to, ako druhi funguju. Ak oni nejdu na drink, tak vy chodte, ak oni nekupia detom kazdu blbost a Ty chces, tak kup tym svojim.

anonym_be0733
26. júl 2025

Presne pre takých ľudí ako ste vy, autorka, sme boli vždy sami na dovolenke a vždy sami pôjdeme. Lebo namiesto toho, aby ste si vy ako rodina dovolenku užívali a teda rozhadzovali peniaze na to co chcete (co je uplne v poriadku keď na to máte), riešite iných ludi, prečo nechcú drink v bare, prečo nekúpia autíčko synovi. Oni vedia prečo a myslím si, že spovedať sa vám nemusia. My si tiež na dovolenke užívame, ideme na drink, kúpime si co sa nám paci ale zase s rozumom. Auto za 16 euro by som tiež synovi nekúpila.

Strana
z4