icon

Prvýkrát lietadlom

3. júl 2023

Čítam už kadečo ale potrebujem aj tak odpoveď. Manžel nás chce vziať na dovolenku lietadlom. On už letel 1x no ja a deti ani raz. Vtedy bol s kamarátom ktorý rozpráva plynule anglicky. Manžel nevie žiadny jazyk a ja angličtinu len krvopotne :D mam strach ze sa stratíme už na letisku. Pritom mame 3 deti, 4r, 2r, a pol ročne. Dá sa cesta s takýmito malými deťmi vpohode zvládnuť ci radšej počkať kým budú väčší? Manžel nechce ísť ani autom do Chorvátska, radšej by išiel lietadlom. Len ja mam z toho strach skrz deti, keďže sú maličké a plus batožina.. Dajte mi vaše skúsenosti

Strana
z2
beataxxx
4. júl 2023

To je uzasne, ze si idete urobit takyto nezabudnutelny zazitok, netreba sa toho bat.napis odkial a kam letite, na internete najdes vsetko, aj mapu letiska. Predpokladam, ze letite zo slovenska, nase letiska su malicke, tam sa zabludit neda a cestovka tam bude mat delegata

autor
4. júl 2023

Baby ešte otázka, co je ten delegát? Co bude robiť?

muchotrafka298
4. júl 2023

Cestovna kancelaria ma v letovisku delegata, ktory obchadza hotely a je tam na to, aby riesil problemy turistov, ktory prisli s danou cestovkou. Plus predava vylety a je dovolenkarom k dispozicii v urcitom case. Delegat alebo jeho zastupca je aj pri prilete lietadla do danej destinacie, kontroluje ludi co prisli, ukaze im kde nastupia do autobusu, ak maju transfer a tiez rozda nejake priebezne pokyny.

la_dolce_vita
4. júl 2023

väčšinou nerobí vôbec nič, ponúkne predražené výlety a nejaký pokec na úvod, ale keby sa vám niečo stalo, mal by byť nápomocný

ada309
4. júl 2023

Tiež jazyk základy a v sobotu sme sa vrátili z Turecka.. boli sme s 15r,6r a 10m... predtým sme boli Tiež keď mala stredná dcéra 2.5r letecký a v pohode všetko... jazyk ako problém v dnešnom svete technologii až tak nevidím (prekladač v tel) alebo využiť služby delegáta... a na letisku sa nemáš kde stratiť 😉 resp do iného lietadla nemôžeš nastúpiť, máš predsa palubovy lístok bez kt ta nepustia..
Ja hovorím, ak budete v pohode vy,bude v pohode všetko..

autor
4. júl 2023

Jezin ešte ani nemáme nič vybraté a ja som v takom strese. Stále len čítam co a ako. Ale článok od @kacusik69 mi veľmi pomohol a ukladám si.

Strana
z2