icon

Rady na kúpanie a parkovanie v Pule

monulkaaaa
21. aug 2025

Ahojte baby, prvykrat ideme do chorvatska, prosim o rady a tipy kam sa ist kupat, a kde zaparkovat. Mame ubytovanie v meste Pula, a na nete som si nasla peknu plaz Bijeca v meste Medulin, kde by sme sa chceli s malymi detmi chodit kazdy den kupat. No teraz som videla cedulku z parkoviska ze 3eura na hodinu? To vazne? Ma niekto nejaky tip, poznate to tam a poradite kde zaparkovat na cely den/pol dna, tak aby sme neplatili zbytocne kazdy den tolko penazi? Bohuzial nase deti este nezajdu velke dialky v takom teple a snalozenymi dalsimi vecmi 🤔 za kazdy tip budem rada.. Pripadne mozete spomenut aj nieco, co by sme podla vas nemali vynechat, co by sme mali vidiet.. V pripade ze by nas uz more omrzelo 😄 dakujem pekne 🙏

kp7333
21. aug 2025

@monulkaaaa priamo v Pule je plaz a parkovanie zdarma je kusok odtial, nedaleko morskeho akvaria, ktore doporucujem navstivit.

monulkaaaa
autor
21. aug 2025
@kp7333

@monulkaaaa priamo v Pule je plaz a parkovanie zdarma je kusok odtial, nedaleko morskeho akvaria, ktore doporucujem navstivit.

@kp7333 dakujem, idem vyguglit to akvarium 🙂 a je tam v Pule len 1 plaz? Ta bude asi ale kamienkova ze?

anonym_06857a
21. aug 2025

Ahoj, odporúčam navštíviť Kamenjak, je to kúsok od Puly. Síce sa platí vstupné, ale autom sa dostanete až k plážam, je ich tam veľa. Na niektorých sú plážové bary s jedlom a nápojmi. Cesty tam sú prašné, nespevnené, treba počítať potom s návštevou umývarky 🙂 priamo v Pule je koloseum, kde býva gladiátorské predstavenie, to je tiež super.

nyusika
21. aug 2025

v okoli Ply su ale dost skarede plaze, aj samotne mesto ziadna slava....odporucam nazoaj jazdit inde, napriklad na ten spominany Kamenjak. Aj ked ani tam to nie je ziadna vyhra.
osobna skusenost

v akvariu sme boli, to je pekne, ale mas to tak na dve hodiny

basulaak
21. aug 2025

My sme chodili na Fazana beach 🙂

monulkaaaa
autor
21. aug 2025
@anonym_06857a

Ahoj, odporúčam navštíviť Kamenjak, je to kúsok od Puly. Síce sa platí vstupné, ale autom sa dostanete až k plážam, je ich tam veľa. Na niektorých sú plážové bary s jedlom a nápojmi. Cesty tam sú prašné, nespevnené, treba počítať potom s návštevou umývarky 🙂 priamo v Pule je koloseum, kde býva gladiátorské predstavenie, to je tiež super.

@anonym_06857a ahoj, dakujem 🙂 prave som citala ze na Kamenjak sa plati vstupne za auto? Cize nie na osobu?

monulkaaaa
autor
21. aug 2025
@basulaak

My sme chodili na Fazana beach 🙂

@basulaak ahoj, prosim a Fazana je pieskova ci kamienky? Je vhodna pre male deti 2 a 5 rokov? A je tam plateny parking ci da sa niekde bokom zaparkovat?

anonym_06857a
21. aug 2025
@monulkaaaa

@anonym_06857a ahoj, dakujem 🙂 prave som citala ze na Kamenjak sa plati vstupne za auto? Cize nie na osobu?

@monulkaaaa platí sa za auto tuším 15 € na celý deň, ale môžete si to prejsť krížom krážom

basulaak
21. aug 2025
@monulkaaaa

@basulaak ahoj, prosim a Fazana je pieskova ci kamienky? Je vhodna pre male deti 2 a 5 rokov? A je tam plateny parking ci da sa niekde bokom zaparkovat?

@monulkaaaa my sme platili uz vtedy v 2018 ked sme tam boli. Takze urco plateny parking treba skor ratat. A kamienkova plaz. Velmi pozvolny vstup vhodny pre male deti.