Recenzie na dovolenku v Albánsku v hoteli FaFa Premium

Včera o 11:10

prosim, bol tam niekto na dovolenke? ma to 5 hviezdiciek...idem so seniormi letecky. Akou formou su pristelky?
dakujem a prajem pekny trojkralovy den

anonym_0bcac3
Včera o 11:33

@birika V Albánsku by som brala tie hviezdičky s rezervou( že to nebude ako V Turecku a pozri si recenzie na Tripadvisor a Google. Ak idete cez cestovku, povedia ti ohľadom prístelok.

anonym_fddaaf
Včera o 11:45

Boli sme vo Fafa Grand blue v Durrase pred 3 rokmi a bola to jedna z najlepších dovoleniek a to sme prešli fakt kadečo. Tých 5 hviezdičiek si to zaslúži. Všetko bolo nové, čisté, fungujúce, ľudia veľmi ochotní, jedlo od výmyslu sveta a more krásne. Vedľa bol ďalší Fafa hotel, tuším Agua blue a ľudia boli tiež veľmi spokojní.
Počkaj ešte, kým napíšu ľudia, ktorí tam tiež boli. Názory tých, čo hodnotia niečo, čo nevideli, ignoruj.

mimik
Včera o 12:33

@birika Boli sme pred 2 rokmi, ale nemali sme izbu s prístelkou. Inak hotel super.

mirka414
Včera o 13:58
@anonym_fddaaf

@anonym_fddaaf prosím more sú tam aj rybky ,koral ?

anonym_fddaaf
Včera o 14:02
@mirka414

@anonym_fddaaf prosím more sú tam aj rybky ,koral ?

@mirka414 More bolo čisté a občas sme videli drobné rybky, inak nič .

Včera o 18:47

@anonym_fddaaf

@anonym_fddaaf dakujem

anonym_d769e3
Včera o 18:52

My sme boli vo fafe ubytovani v septembri, 90% hotela mala traviace problemy vratane nas ludia tam boli na infuziach. Pozri recenzie. Uz by som tam nesla ani keby mi za to zaplatili.

Včera o 18:55
@anonym_d769e3

@anonym_d769e3 ale fa fa hotelov je tam vela...toho sa nebojim, necitala som ziadnu taku recenziu

asdfka
Včera o 18:58
@birika

@birika no my sme v 5* v durres. Ale ked sa nebojite tak potom chodte.

Včera o 19:00
@asdfka

@birika no my sme v 5* v durres. Ale ked sa nebojite tak potom chodte.

@asdfka fafa premium, 5 hviezdiciek