icon

Resort SANDY BEACH - Korfu

marcelatt
19. jún 2018

Ahojte, neboli ste prosim Vas niekto v tomto hotelovom komplexe na ostrove Korfu? Dakujem za vsetky informacie

otila1
1. aug 2018

Boli sme v polke juna a bolo perfektne, aj izbu sme mali super s bocnym vyhladom na more, bola to krasna dovolenka, najkrajsi hotel siroko daleko..

riela
1. aug 2018

@otila1 a cez akú cestovku ste boli?

marcelatt
autor
1. aug 2018

@zuzy20 a plazove osusky sa tam nedaju pozicat?

marcelatt
autor
1. aug 2018

@riela a vy idete cez aku cestovku?

marcelatt
autor
1. aug 2018

@otila1 ako ste sa dostali k peknej izbe? lebo vela ludi pise o strasnych izbach

riela
1. aug 2018

@marcelatt cez tiptravel

baryana
1. aug 2018

Na osusky dostanete taku karticku pri prichode.tie si mozete vyzdvihnut v tom spa oproti hlavnej restike za depozit,ktory vam pri odovzdani osusiek vratia.rodinne izby su vraj krasne a velke.lutujem ze som si nevzala tu.tie su vacsinou pri detskom ihrisku.my sme tiez boli v bloku 6000 uplne na konci v izbe s 2 pristelkami.

baryana
1. aug 2018

Ak by som sla este raz,radsej si priplatim za dvojizbu.ale dalo sa aj tam.ved sme tam len prespavali.cele dni sme boli vonku.

baryana
1. aug 2018

Tie izby nie su strasne.su tam postele,skrina,toal stoliky,kupelna.TV aj s detskym kanalom kika.viac na dovolenke netreba.len pri otvoreni dveri citit pach.ale to preto,lebo je tam velmi vlhky vzduch.aj veci v skriniach sme mali vlhke.ale upratuju denne.ked som chcela nieco vymenit uteraky plachtu,hodila som spinave na zem.dokonca som nechala euro na stole a ani si to tetusky nevzali.a vymenili.

zuzy20
1. aug 2018

@baryana my sme veci do skrine zatial ani nedavali ale ano je tu dost vlhko. Ked sme v noci prisli tak si mala pocit ze sa prikryvas vlhkou spotenou plachtou

marcelatt
autor
1. aug 2018

@baryana vdaka, kedy ste tam boli?

baryana
1. aug 2018

@marcelatt v utorok v noci sme leteli odtial.

otila1
1. aug 2018

@riela CK TRIP, s.r.o., zilinska cestovka, ktora bola len sprostredkovatelom, obstaravatelom zajazdu bola Koala Tours

otila1
1. aug 2018

@marcelatt uplnou nahodou, zajazd som objednala last minute 10 dni pred odletom kedy zostali len posledne volne izby na nas termin polka juna a jednou z nich, ktoru nam pridelili bola izba s bocnym vyhladom na more, museli sme si sice za nu priplatit okolo 40eur na cely pobyt prave pre ten bocny vyhlad, ale vobec to nelutujem, nakolko lepsiu izbu som si ani nemohla priat (ked som potom videla aj tie ostatne, ktore sme mohli dostat a ktore nestali za vela).

marcelatt
autor
1. aug 2018

este mam otazku, z letiska do hotela sa ide cez taky strasny kopec plny zakrut alebo inou cestou?

zuzy20
1. aug 2018

@marcelatt to ani nevnimas... cesta rychlo zbehla... z letiska sme sli busom kt. Stal v styroch hoteloch... sandy beach bol druhy v poradi... do prveho cca 25 minut a odtial dalsich 25 minut do nasho

marcelatt
autor
1. aug 2018

@zuzy20 a je to cez taky pokruteny kopec ci inakade? my sme boli dva roky dozaduna korfu ale v inej oblasti a cesta busom bola katastrofa, skorovsetci vracali

baryana
1. aug 2018

@marcelatt na korfu nie je kusok rovnej cesty.same zakruty a vodici si pred nimi vacsinou trubia,aby dali o sebe vediet.budete prechadzat najprv od letiska kusok cez mesto.potom pojdete uz popri mori popri hoteloch a malych mesteckach.tym,ze su tam same zakruty a neda sa ist rychlo,30 km pojdete cca 50 minut.😊

marcelatt
autor
1. aug 2018

@baryana vdaka, som zvedava ci pojdeme tou istou cestou

baryana
1. aug 2018

Zalezi aj,ci pojdete priamo do vasho hotela,alebo ci budu cestou vystupovat v hoteloch cestou.tiez to chvilku zdrzi.my sme cestou tam nestali nikde.vsetci sme sli do labranda sandy beach.cestou spät sme stali pri jednom rezorte,kde tiez nastupovali odchadzajuci.

zuzy20
1. aug 2018

@marcelatt potom sa ozvi ked dorazite 😉 stastny cestu

baryana
1. aug 2018

A taky pre nas dobry zazitok...chceli sme ist na lod,co ponukaju v rezorte.ze na hodinku s detmi pozriet kusok dalej na more.my s muzom nehovoriaci anglicky😆😆.zajednali sme si cas,objednali "medium lod", ze stredne rychla.ked sme prisli na miesto,chlapik nam nieco vysvetloval na plagate.nerozumeli sme nic,len podla obrazku sme chapali,ze k malickemu ostrovu na 150m,rovno na more kluuuuuudne.potom s nami nastupil do lode,nieco vysvetloval muzovi,ze paka stop,neutral.vypytal si jeho mobil,natukal mu svoje cislo,ze keby problem,vyskocil z lode a ze bye bye!!ja v soku ze hej! Kam idete??takze sme pochopili,ze to mame pozicane a povozit sa mame my.detom dal este vesty,nam ukazal,na lodi,kde su pre nas.ja som nevedela,ci mam plakat,alebo sa smiat.nakonoec som riadila tu lod aj ja a aj kusok pomaly nasi chlapci.a bol to super zazitok.a zaplavala som si v sirom mori.to bolo pre mna naj.lebo more bolo krasne a voda super.na brehu je voda krasne zelena cista a dalej krasna modra.😊😊

baryana
1. aug 2018

A tieto motorky a stvorkolky tiez pozicane priamo v rezorte su tiez super.pre deti tiez zazitok.

baryana
1. aug 2018

Na ponukane celodenne vylety sa nam nechcelo s detmi.predsalen..horucavy,cesty autobusom...odchod o 8:30 alebo 9:15, co my sme vstavali o pol desiatej a len sli na ranajky.ale chcela som vidiet ten zamok achillion.tak sme si pozicali na obed auto,sli len na zamok,po nakupoch a spät na rezort.ziadne obmädzovanie,prisposobovanie...a super.auta priamo v rezorte prenajima ceska marcela.velmi mila pani.

baryana
1. aug 2018

Tento super bicykel tiez v ponuke,ale my sme lenivci pohodaci.nam sa nechcelo slapat na tom.a co bolo dobre,ze sme ozaj vedeli,ze sme na dovolenke,ze vam animatori a barmani,casnici budu o 11-12 na obed budu hovorit dobre rano! Kalimeero!!!😅😅

baryana
1. aug 2018

Uzite si krasnu dovolenku a na nejake tie sarapaty na izbach pozerajte s nadhladom.pokazene opravia,alebo vymenia izbu a na prespanie staci.

marcelatt
autor
2. aug 2018

@zuzy20 jasne ozvem, snad nam pojde wifi

marcelatt
autor
2. aug 2018

@baryana dakujeme kraaasne, velmi pekne citanie

baryana
2. aug 2018

@marcelatt wifi vam pojde aj na izbe,heslo je cislo izby.ale dost biedne.

marcelatt
autor
2. aug 2018

@zuzy20 sme tu, blok 14, izba 6005, vy ktora? ale sme na prizemi, zajtra menime, ak ste tu pobliz, zaklopte nam kludne