Rezervácia - booking
Ahojte žienky, za pár dní nam začína dovolenka a teda chcela by som sa len uistiť😁. Vždy ked som vyberala ubytko bolo tam, že nás majitelia počkajú na mieste a vždy to tak aj bolo, teraz tam mám že informácie o vyzdvihnuti kľúčov mi poskytnú po rezervácii, rezervaciu mám spravenú už dlhšie je to aj zaplatené, no stále nič. Sestra bola nedávno tiež a teda tiež ju tam mali podľa popisu čakať majitelia, ale nikto tam nebol musela im písať o kód na schránku aj keď v recenziách písali akí boli majitelia úžasní a nikoho tam nestretla za celý pobyt😁. Mám napísať pani už teraz alebo to nechať na deň príchodu? Nebojím sa, že by to bol podvod skôr mi ide o to aby ak tam bude schránka sme nečakali na SMS s kódom niekoľko hodín, ďakujem ☺️.
Ved napis, "po hube" Ti nedaju
Nam prisli informacie 2dni pred pobytom
Tak beriem to tak, že pokiaľ je tam teda tá schránka a kód len jeden môže tam teraz niekto byť preto kód dostaneme keď odídu, ubytovať sa môžeme po 16hod. Asi teda počkám do zajtra ak sa neozvú napíšem
My sme dostali kod v den prijazdu
Ak je ubytovanie od hodiny xy poslu ti kod tesne pred tym, ked im napr. upratovacka da vediet, ze je to ready, aby ste tam neprisli, ked su tam este ini hostia. Bezne nam davaju vediet tesne pred 🙂.
@anonym_autor kontaktuj booking
@petamich Ano je tam príchod od 16-00 preto sa mi nezda, že by nás niekto čakal o pol noci aby dal kľúčik😄. Zároveň ľudia sú rôzni povedia si, že čomu to vadí keď majú prísť o 16, ale prišli už o 14 tak vojdu a nič nie je pripravené😁.

Ja by som napísala