Rezervácia cez Xigua Limited
Dobrý deň, prosím Vás, rezervovali ste si niekto pobyt cez booking - cez partnerskú spoločnosť, konkrétne cez XIGUA LIMITED? Zarezervovali Vám to aj reálne? Až po rezervácií sme si prečítali negatívne recenzie na túto partnerskú spoločnosť a tak máme obavy, keď prídeme na miesto či vôbec nejaká rezervácia bude. Ďakujem.
Rezervujem cez Booking casto a veru o takejto spolocnosti som nikdy nepocula 🤷♀️ vzdy Booking a prevadzkovatel zariadenia.
@zuzana100444 uz samotny booking je sprostredkovatel, ale chapem, obcas ma lepsie ceny, vsetko mas na jednom mieste, zlavove kody… ale preco by si niekto objednaval sluzby sprostredkovatela cez dalsieho sprostredkovatela?? A recenzie cital az potom, ked mu odidu peniaze z uctu? Prepac, ale toto nech sa snazim ako sa snazim - nechapem 🤷♀️
Taktiež bežne bookujem pobyty cez booking, nikdy sa mi to nestalo. Až teraz mi ponúkalo nižšiu cenu, ale s tým, že je to cez partnera, nie priamo cez booking. Tým, že roky dôverujem spoločnosti booking, tak som aj dôverovala, že majú korektné partnerstvá. Názov spoločnosti mi prišiel až v potvrdení prostredníctvom emailu. Žiaľ aj nesprávne ponaučenie, je ponaučenie. Len ma zaujíma či sa náhodou s tým niekto nestretol a nemá skúsenosť, ako to ďalej pokračovalo. Či skutočne im rezervovali pobyt.

Čo je to partnerská spoločnosť??? Keď už cez nich (a nie priamo), tak len Booking. Mne nikdy nič iné ani neponúka…