icon

Skúsenosti s Nutra Group Limited

modravila12
25. nov 2025

Dobrý deň, má tu prosím niekto skúsenosti so spoločnosťou Nutra Group Limited? Majú sidlo na Cypre. Som na materskej, a zislo by sa mi privyrobenie a nasla som od nich ponuku, že zháňajú operátorov Call centra. Viem že to nie je nič moc práca, ale vyhovoval by mi home-office, ktorý ponúkajú. Pracoval prosím niekto pre túto spoločnosť? Trochu ma mätie, že inzerát bol napísaný v českom jazyku, aj pani ktorá so mnou telefonovala hovorila po česky, sídlo firmy je na Cypre, registrovaní sú v Anglicku. Je to kasická tele-práca, predaj výživových doplnkov cez telefón. Prosím, ak niekto máte s nimi skúsenosť, dajte mi vedieť, ďakujem a pekný deň všetkým 🙂

melanta
26. nov 2025

@modravila12 je bežné, že call centrá zastrešuje pre SK a CZ trh jedni ústredie. Ja skôr píšem kvôli inému - kto sa ti počas práce bude starať o dieťa? Počas volania ti totiž nemôže dieťa plakať v pozadí, nemôžeš počas volania odbehnúť ak dieťa spadne a podobne. Práca z domu znamená že pracuješ akoby si bola v kancelárii. Čiže počas práce sa na 100% venuješ práci.

modravila12
autor
26. nov 2025
@melanta

@modravila12 je bežné, že call centrá zastrešuje pre SK a CZ trh jedni ústredie. Ja skôr píšem kvôli inému - kto sa ti počas práce bude starať o dieťa? Počas volania ti totiž nemôže dieťa plakať v pozadí, nemôžeš počas volania odbehnúť ak dieťa spadne a podobne. Práca z domu znamená že pracuješ akoby si bola v kancelárii. Čiže počas práce sa na 100% venuješ práci.

@melanta ja som sa v otazke nepytala,kto sa mi postara o dieta, to Vás nemusi trapit 🙂 mám to po svojom vyriešené. Pýtala som sa konkrétnu otázku na danú firmu, či s tou firmou má niekto skúsenosti. Vďaka

ivetblahova
24. jan 2026

@modravila12 dobry den, pozeram prave rovnaky inzerat.pracovali ste nakoniec pre tuto spolocnost? Dakujem

natal4
13. feb 2026
@ivetblahova

@modravila12 dobry den, pozeram prave rovnaky inzerat.pracovali ste nakoniec pre tuto spolocnost? Dakujem

@ivetblahova ahoj, prosím ťa, poslala si tam žiadosť ? Ozvali sa nazad ?

dagmara2809
12. mar 2026

Dnes som mala online pohovor 🙂 ja som spokojná zatiaľ

michaela20192019
14. apr 2026
@dagmara2809

Dnes som mala online pohovor 🙂 ja som spokojná zatiaľ

@dagmara2809 dobrý deň. Mohli by ste mi napísať viac k práci? Zajtra by som mala mať tiež pohovor.

kimberley123
11. máj 2026

@modravila12 Dobrý deň. Zistili ste prosím niečo viac? Pracujete pre nich? Akékoľvek info by mi pomohli,ktokoľvek napíšte aj ss. Ďakujem pekne

kika5125
19. máj 2026

tiež som mala pohovor, no mam z toho zmiesane pocity, ma to niektora z vas uz odskusane?

sokajozef
19. máj 2026

Je to podvodnícka firma ,slubuje vratenie peňazí pokiaľ ste neni spokojní, orginál ich tovar im pošlete, ale peniaze neuvidíte a už sa tam nedovoláte. Na emaily neodpovedajú.