icon

Riasy na Slnečnom pobreží

oliviabb
10. júl 2025

Ahojte, vrátili alebo ste niekto teraz na Slnečnom v Bulharsku, že či tie riasy sú tam stále. Cestovka pridala aktuálne video bez nich, ale po nete v správach to koluje ešte stále, akoby to bolo aktuálne. Ja som to zachytila už začiatkom júla. Viem, že je tam riziko po búrke, ak by prišla. Vďaka

btus
10. júl 2025

videla som to na inst, ale ľudia tam komentovali, že to nie je pravda, že tam boli, tak skús popozerať tak a prečítať komentáre k daným videám. Možno to pomôže.

petulda333
10. júl 2025

Ja som videla od jednej ,,cestovky,, ktora stale pridava video s riasami. Lenze vela ludi im tam pise,ktori tam aktualne su,alebo boli par dni dozadu,ze more je ciste. Mnohi pisali,ze riasy boli jeden den po burke a potom vobec. Ta ,,cestovka,, ponuka ubyto v chorvatsku,tak zrejme preto tie videa a porovnavacky...

tamtamka26
10. júl 2025

pozri si živú kameru na free webcams bulgaria... Slnečné tam síce priamo more vidieť nie je, ale v ostatných letoviskách je čisté...

oliviabb
autor
10. júl 2025
@petulda333

Ja som videla od jednej ,,cestovky,, ktora stale pridava video s riasami. Lenze vela ludi im tam pise,ktori tam aktualne su,alebo boli par dni dozadu,ze more je ciste. Mnohi pisali,ze riasy boli jeden den po burke a potom vobec. Ta ,,cestovka,, ponuka ubyto v chorvatsku,tak zrejme preto tie videa a porovnavacky...

@petulda333 áno, aj som videla fotky od ludi a bolo uz ciste. Len novinari to vytahaju stale.

arieska
10. júl 2025

toto je aktuálna foto z web kamery zo Slnečného pobrežia.
Riasy tam sú, ale nie je to žiadny extrém
Ak máte auto, treba sa presunúť na iné miesto, v okolí Slnečného pobrežia je milión možností a o 2 dni sa tam vrátiť a bude to ok.

https://www.webcams.bg/211/hotel_golden_ina/

tamtamka26
10. júl 2025

teraz som pozerala, že vo Varne ich je dosť, držia sa pri brehu celé kopy...

barbara9456
10. júl 2025

Ahoj, v sobotu sme sa vratili zo Slnečného pobrežia, na jednom kratulinkom úseku max. 10 metrov boli, ale inak nikde nič. Krásne čisté more 🤗🤗

majica11
10. júl 2025

My sme boli v meste Obzor. Pekne čisté.

lucia11kob
10. júl 2025
@arieska

toto je aktuálna foto z web kamery zo Slnečného pobrežia.
Riasy tam sú, ale nie je to žiadny extrém
Ak máte auto, treba sa presunúť na iné miesto, v okolí Slnečného pobrežia je milión možností a o 2 dni sa tam vrátiť a bude to ok.

https://www.webcams.bg/211/hotel_golden_ina/

@arieska ďakujem za link 🥰

miluse999
10. júl 2025

@oliviabb Ja som sa vrátila 5.7. a je to pravda, zo 7 dní sme sa kúpali 2 dni keď bolo more pokojné, bola som v hotely MPM OREL. Je to v centre Slnečného pobrežia kde je ta alej obchodikoch a lunaparkov. Po celom tom pobreží bola zelená brečka , možno aj 2metre do mora , keď to prejdeš tam je už čistejšie, ale keď sa vrátiš si celá špinavá. Proste kúpanie v mori sme si neužili a k tomu more bolo chladné. Už nikdy viac Bulharsko. Bola som tam pred 6 r. v inom letovisku aj tam boli riasi, ale každé ráno pláž čistili od rias, teraz nič. Som sklamaná. A je to tam teraz všetko drahšie🤔😒

janabu1000
11. júl 2025

@oliviabb . My sme sa včera vrátili. Boli sme na Slnečnom pobreží, hotel Kotva a more bolo krásne, ciste

zuzib21
11. júl 2025

@oliviabb dnes sme tam boli je tam velmi vela rias ale iba v okoli hlavneho mola viac metrov na obidve strany. Inak vyssie more ciste. My dovolenkujeme v Nesebare na juznej plazi tu je tiez par rias ale nic hrozne

maddie1711
11. júl 2025

Včera niekde medzi hotelom Burgas a Kotvou. Po riasach ani stopy. Zajtra môžem pridať ešte aktuálnejšiu fotku. Ešte sa nejaké držia na úsekoch od móla po sv.vlas ale tiež tam nie sú všade.

slavomira236
12. júl 2025
@janabu1000

@oliviabb . My sme sa včera vrátili. Boli sme na Slnečnom pobreží, hotel Kotva a more bolo krásne, ciste

@janabu1000 tam sme boli minuly rok.. more ciste koncom juna ani riasicka no 3dni cervena vlajka zakaz kupania..velke vlny boli. Este dobre ze v kotve bolo super vyzitie pre deti a fajnucke teple bazeny..

cukroska
16. júl 2025

@oliviabb Ja sa snažím vždy zisťovať na IG bývajú aktuálne fotky, netvrdím, že vždy zo všade, ale môžu byť aj aktuálne .Alebo v skupinách, nikdy neverím čo píšu médiá.