Rím - ubytovanie
Chceli by sme ísť v lete Rím a pár dní pri mori.
Viete mi poradiť ako to naplánovať?
Nepôjdeme letecky, ale autom z Ba to je v ideálnom stave 13 hodín cesty kde spať po ceste?Kolko dní si rezervovať na Rím čo tam vidieť?kde bývať?a potom odtiaľ kam k moru?Ako to je s parkovaním v Ríme parkovací dom?musím všetko naplánovať ja muž nechce taky výlet absolvovať resp chce, ale len more a vyvalené brucho konečne je syn veľky a chcem mu aj niečo ukazat.Keď má na.... pôjdem s kamarátkou a chalanmi obe máme teenegerov.Naco si dávať pozor?
Kupovať si vstupenky dopredu cez web, aj na dopravu?
Poteším sa vašim skúsenostiam.Pripadne tipy na iné mestá chcem vidieť vsetko a neviem čím začať.
Alebo by ste dali Rím na jeseň v lete to bude náročné a veľa turistov?
A čo Benátky parkuje sa pred mestom?Syn je zblazneny do Talianska on by tam bol celé leto najradsej
Ahoj, potrebujes este poradit? 🙂 My sme boli niekolkokrat v Rime, aj autom, aj letecky. Napis mi spravu

Rim by som v lete nedavala skôr jesen skora jar strašne vela turistov dlhe čakačky na vstupne horučavy to nevydržiš cely den na slnku a v IT je teplejšie jak u nas tiež tužim ist do Rima ale nie v lete vBenatkach som bola asi pred 10rokmi a čo si pamätam parkovali sme pred vstupom do mesta take parkovisko šli sme dookola hore kdesi na strechu a už vtedy sme platili za 2hodky 25e parkovne aj mm chce ist autom do Rima je to daleko aj sa obavam tej cesty ale tiež miluje Taliansko😉