Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
Chcela by som sa opýtať, či stačí v Grécku polpenzia alebo je lepšie All. In.....Poradíte ostrov a dobrý hotel pre rodinu s 2 deťmi? ďakujem....
@gallina grecky all inclusive je iny, ako turecky napr. Mas ovela mensi vyber, najma ak ides do mensieho hotela. Kazdy je iny, ja by som odporucala v Gr. radsej menej stravy z hotela, cim mozes ponavstevovat a ochutnat aj inu stravu, nie to, co Ti diktuje hotel.
Komercnejsie ostrovy su Kreta, Rhodos, Korfu, Zakynthos. Kludnejsie Kefalonia, Lesvos. - Tieto poznam.
@vieruna HLAVNE NEVER MEDIA GRECKO NIE JE KRAJINA 3 SVETA A MOZEM TI POTVRDIT ZE 80PERCENT VECI KTORE DAVAJU V SPRAVACH SU TOTALNE BLUDY ...NA GRECKYCH OSTROVOCH A V TURISTICKYCH STREDISKACH O ZIADNEJ KRIZE NIE JE REC ..A ZIADNE STRAJKY ANI DEMONSTRACIE V TURIST.OBLASTIACH NIE SU ....OBCAS SU NEPOKOJE V ATENACH ALE TOD VSE..ZIJEM TU 5 ROKOV TAK VIEM AJ O COM PISEM..NIE AKO OSTATNI ...A ZELAM PEKNU DOVOLENKU A NEROBTE Z TOHO GRECKA TAKEHO STRASIAKA
tak Katucka z príspevkov vidis ze mozes balit a 10 dní sa na MK asi neprihlásis 🙂
zelám dokonalu dovolenku 🙂
poradí niekto dobrý hotel a ostrov....ďakujem....
Zdravím 🙂)) V Grécku nie je v strediskách a rezortoch nič cítiť... 🙂 je to ich jediný spôsob zárobku a dávajú si na to echt záležať. Jedine neodporúčam Kos, tam sú vraj nejaké problémy... peknú dovolenku prajem 🙂
na grecke ostrovy bez problémov, nešla by som do Turecka, Egypta, Tunisu
@tutinka121
@fiffinkaa
a konkrétny hotel viete odporúčať pre rodinu s 2 deťmi?
@tutinka121 tak na Kose sú vraj utečenci, aspoň v správach to dávali, tam by som asi neriskovala ísť...
http://www.topky.sk/cl/11/1477203/Zufali-turist...
Neviem čo je na tom pravdy, či to nie je zveličené...
My ideme na Korfu, tak snáď to bude OK. Už sme tam raz boli, stredisko aj hotel poznáme, bolo dobre. 🙂
@tykat na Kose mám kolegyňu a vraj je to na Kose mierne cítiť, čo som sa informovala inde, nikde nič 🙂 žiaden problém 🙂
@tutinka121 vieš povedať viac.informácii?
@zdenulkam K situácii v GR? 🙂
Som tu a o ničom neviem 🙂 Čo konkrétne by Vás zaujímalo?
@tutinka121 chystáme sa na Kos. Neviete ako to Tam vyzerá - sú tam utečenci.
@zdenulkam Viem, len to čo mi povedala kolegyňa, ktorá tam pracuje. To len toľko, že sú tam. Z toho, čo hovorila to nie je také tragické, ako to prezentujú naše média. Ale sú tam, no neobmedzujú nijako dovolenkárov 🙂
Ja som bola v Grécku na dovolenke aj počas štrajkov, dokonca sme boli na pevnine, ale o štrajkoch sme v letovisku ani nevedeli, dozvedela som sa to až potom. Gréci žijú z cestovného ruchu, nemajú prečo štrajkovať, teraz majú najviac roboty. To štrajkujú v mestách mimo destinácií úradníci, čo im znižovali platy. Kos cestovky zrušili, lebo tam majú problém s imigrantami, čo utekajú z Turecka, Sýrie a Afriky.
Grécko stojí zato, vždy sa tam radi vraciame. Je to taká rodinná dovolenka plná kúpania a relaxu. 🙂

@su_san No planujeme dovolenku v Grecku a tento hotel mi vyhovuje, kedze su vraj baby friendly, blizko letisko a pieskova plaz. No len som chcela, ci mi potvrdis, ze sa ozaj hodi pre rodiny s detmi a ci prilis nefucalo, kedze vela ludi spomina Kos ako veterny ostrov. A co ubytko? Boli ste v hlavnej budove alebo v bungalove? Co doporucujes? Ak si najdes cas nieco mi o hotely prosim napis. Dakujem😉