Rodinná dovolenka - Grécko, Španielsko, Taliansko
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť. Chceme ísť s deťmi(2r,4r) na dovolenku letecky k moru. Vyberame uz teraz z first momentu. Mame zuzeny okruh na destinacie Grecko-ostrovy, Španielsko, a Taliansko (sicilia, sardinia). A zaujima ma, kde ste boli maximalne spokojni. Hladame dobru rodinnu dovolenku,s dobrymi sluzbami. Pozerala som recenzie niektorym hotelom, a dost ma to v konecnom dosledku odradilo od hotelov, kedze aj tie vychyrene a drahe hotely tam boli okritizovane. Preto radsej sa spytam na skusenosti. Ake mate skusenosti s hotelmi od saturu a hydrotouru? Ktore mi odporucate? Dakujem
@radusiq ahoj, mozeme si tykat 🙂 zapacil sa mi Tvoj prispevok a potrebovala by som poradit - chcem ist s rodinkou na prelome juna a jula do Grecka na dovolenku po 1x , najskor som oslovila cestovky na ponuky, nakolko idem s detmi takto po 1x, mam obavy ist na vlastnu past... ale zase co sa tyka financii 7 dnovy pobyt za 2 + 3 deti od 2700 € mi pride dost a nie sme z tych solventnejsich rodin... Preto mam prosbu ak by si mi mohla poradit ako si vyskladat ubytovanie + prepravu co najvyhodnejsie, ubytko som pozerala cez booking.com, len s kupovanim leteniek nemam vobec ziadne skusenosti a cez cestovku maxtravel.sk, som dostala tuto ponuku
https://www.maxtravel.sk/detail-zajazdu/sunconn...
Za kazdu radu a pomoc som velmi vdacna
@mila23 boli ste v Labranda sandy beach? Boli ste spokojni? Ďakujem
@diablito01 ano boli a boli sme spokojni. Netvrdim,ze uplne uzasne - najma v porovnani s Lindoss Princess,ale za nizsiu cneu clovek musi ocakavat aj iny standard. Isli sme 2 rodiny a ta druha rodina menila izbu - lebo bola taka potuchnuta...my sme mali izbu v poriadku. Bez problemov im ju vymenili. Mali sme izbu dalej od bazenov (slovenska cestovka ma asi zazmluvneny vzdialenejsie izby),ale nam to zase vyhovovalo,lebo sme mali klud a nemali hluk od bazenov. Areal je pekny - mozno az trochu velky,ale boli tam tobogany a rozne bazeny -kazdy si mohol vybrat. Jedlo bolo chutne a bol aj velky vyber. Vecer boli aj nejake animacie. Co sa tyka all-inclusive - bol mensi vyber alko drinkov, ktore boli sucastou all inclusive - ale zase to je nie nasa priorita na dovolenke, takze....
podrobnosti si uz velmi nepametam,ale boli sme spokojni....

@tinika My sme boli posledne 2 razy na Rodose - zaciatkom septembra,kedze deti este nechodili do skoly. Mozno aj preto bolo fajn,ze uz to nebolo take preplnene 😉 Raz sme boli Lindoss princess a potom Rodos Royal. ten Lindoss pricness bol super, fakt parada, to sme vychitili last minute a dcera mala menej ako 2 roky - takze na taky hotel sme mali super cenu. Plnu cenu by sme asi nedali....Ten Rodos Royal bol tiez super. Tento rok sa chystame na Korfu - Labranda Sandy Beach...recenzie mali vcelku dobre.
Verim,ze pre 2+3 je uz problem s vyberom. My sme 2+2 a uz sme vyberali first moment a nie last minute....ale je to Grecko o dost drahsie ako Turecko...ale je to Europa 😉
Treba vyberat aspon 4 hviezdicky aj v Grecku....