Letná dovolenka v Grécku alebo Španielsku s 5-ročnou dcérou

amelia0511
6. máj 2023

Ahojte,
Chystame sa prvýkrat s 5 rocnou dcerou na dovolenku k mori. Cenovo do tých 2500eur a pozerali sme Grecko hlavne Zakynthos ,ale nie je to podmienkou alebo napr. Spanielsko- Mallorca sa mi zda fajn s dietatom. Budem rada, ak sa podelite o skusenosti , kto kde bol , alebo kam sa takto oplati s dietatom, aby sme neboli sklamaní, co sa týka stravy hotela, pláž, cistota....a este by a ma zaujimalo, ktorá cestovka je dobrá aj cenovo aj co sa týka sluzieb, alebo ktoré online cestovky su spolahlive. Vopred dakujem za rady.

janinah
6. máj 2023

grecko je lepšia volba,teplejšie more.Pozeraj aj Rhodos.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
melanta
6. máj 2023

Mallorca sa mi veľmi páči. Ale absolútne sa mi nepáčia tie masové pláže. A v podstate hotely, ktoré ponúkajú cestovky sú väčšinou také, že ležíte a kúpete sa na spoločných verejných plážach a za mňa je to masovka a špina. Chodíme mimo cestoviek a len do hotelov mimo verejných pláži. Pozrela by som radšej grécke ostrovy, Rodos, Kefalonia, Zakyntos, Korfu. Za mňa nie Thasos. A skvelé sú Skiatos a Skopelos, ale tie CK asi neponúkajú. A pozrela by som určite aj taliansku Sardíniu.

michala11111
7. máj 2023

My sme boli na prvej rodinnej dovolenke keď mala dcéra 2,5 roka na krete a bolo úplne super. Konkrétne hotel cactus beach. Blízko bol parádny aquapark zadarmo. Hotel na promenáde takže aj večer sa dalo prejsť...proste super len neviem či do tej ceny...inak tento hotel prešiel rekonštrukciou a doplnili tam atrakcie pre deti...za mňa super aj vlastná pláž, bar na pláži v allinclusive

familytravel
9. máj 2023

Grécko aj Mallorca sú pre rodinu s malými deťmi dobrá voľba. Z Grécka sú cenovo dostupné dobré hotely a pekné pláže na Zakynthos, Olympskej riviére, Chalkidikách, alebo na Rodose.
Na Mallorce a na Menorce sú krásne pláže. V Španielsku sú ale pláže zo zákona verejné, takže väčšinou lehátka a slnečníky nie sú v cene. Na druhej strane, v španielskych hoteloch veľmi dobre varia a Španieli sú veľmi priateľskí k rodinám s deťmi.
Najlepšie, keď si dáte porovnať viacero ponúk od rôznych cestoviek a určite niečo vyberiete. 🙂

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz