Sama do Dubaja

21. jan 2024

Ahojte, chcela by som ist asi v marci sama do Dubaja, cca. na 7-10 dni. Potrebujem si oddychnut, ale zas nemozem minut privela, asi je najlepsie teda booknut ubytovanie cez booking a letenky tiez samostatne - cez aku stranku? Z BA alebo z Viedne? Prosim viete mi poradit, kde su pekne plaze? Pripadne nejaky konkretny hotel (nemusi to byt luxus-proste ciste, bezpecne, s dobrou stravou). Alebo ak mate skusenosti aj s nejakou cestovkou, ktora ma dobre ceny. Dakujem za kazdu radu🙂

mirage
21. jan 2024

my ideme v marci, s tinedzermi, kvoli atrakciam, ale letenky som kupovala pred rokom. Plaze.. Dubaj je skor city break ako miesto, kam sa ide za peknymi plazami. Strava je lacna, chutna. Preco prave tato destinacia?

jaja20
21. jan 2024

Chceš priamo len Dubaj, alebo môže byť aj iný emirát? My sme boli s Kartágom. Ale chceli sme primárne plážovú dovolenku so šnorchlovanim,tak sme boli v hoteli vo Fujairah a do Dubaja sme si prenajali auto so šoférom na celý deň.

oliverceky
21. jan 2024

Cestovka Dubtour

martinmmartin
21. jan 2024

Wizzair lieta z Viedna a Budapesti do Abu-Dhabi . Tiez su to furt emiraty ale bez mekky influencerov a ovela kludnejsie

andaluzia12
22. jan 2024

len malá poznámka, od 11.3.-9.4. je Ramadán, čo môže spôsobiť drobné/rôzne obmedzenia

vikusjk
22. jan 2024

Letenky si mozes porovnat, ak chces ist nizkonakladovkou, lietaju tam FlyDubai, Wizzair (ten ma najlacnejsie letenky z Budapesti, ale leti do Abu Dhabi, odtial potom autobus chodi priama linka do Dubaja myslim ze kazdu hodinu - tak som citala). My sme leteli z Viedne, ale Emirates (ze ked uz Dubaj, tak si to uzit aj s letom - ale letela som s leteckym strachopudom (manzel) a dcerou - cize dieta, ktore sa nechce 5,5 hodiny nudit). Sama by som isla kludne nizkonakladovkou. Odlet by u mna zavisel od priletu. Dubaj je velmi bezpecny, cize aj prilet v noci je v pohode. Ubytko - ak budes sama, odporucam ti apartman, su lacnejsie, ako hotely. V nasom apartmanovom dome bola na recepcii pri vstupe nonstop sbska, cize tam je aj to bezpecne.
Plaze, najoblubenejsia je Kite beach, je aj dost dlha, tak sa tam ti ludia roztratia. Potom sme boli na JBR beach, tam bola viac plnka a v areali Atlantisu, to ale v ramci vstupneho do parku. Uf, isla by som hned znova 🙂

mirage
25. jan 2024

@vikusjk ja len ze wizz leti priamo do Dubaja.

vikusjk
26. jan 2024

@mirage pravdaze leti. Najlanejsie letenky ma vsak z Budapesti do Abu Dhabi. To bol ciel mojho komentara ;)