icon

Sama s deťmi na dovolenke

14. apr 2023

Ahojte, prosim Vas, tento rok idem s detmi sama na dovolenku. Nasa fin.situacia nam nedovoli cestovat s CK, takze pojdeme niekde na vlastnu past, samy.
Jediny strach mam z toho, ze co ked 1 dieta ochorie, nedajboze bude musiet ist do nemocnice. Co potom s tym druhym dietatom? Asi to je nerelevantne, doteraz sme cestovali vela ale vzdy s ex, cize ked nahodou 1 syn ochorel, 1 rodic s nim ostal na ubytku.
Prosim pomozte mi odburat tento strach. Ako toto riesite?

bluka2
14. apr 2023

Som s deťmi sama na dovolenke. Ani mi to nenapadlo. Často chodíte do nemocnice alebo prečo by sa to malo stať akurát teraz?

pribinak
14. apr 2023

Bola som sama so synom a neterkou. Prečo privolavas zle? Že niektoré dieťa ochorie a pôjde so nemocnice

Tak v tom prípade zavolas exovi či tvojim rodičom či jeho rodičom a budeš situáciu rieisit

autor
14. apr 2023

@pribinak snad nic take neprivolam, len ma to tak napadlo, ze ako by som to riesila a chcela som vediet skusenosti inych.

autor
14. apr 2023

@bluka2 viem, ze lepsie je na to nemysliet, len ma to tak napadlo a chcela som vediet skusenosti inych.
Minuly rok syn ochorel na dovolenke, mal vysoke teploty, takze sme sa pri nom prestriedali. Mozno preto ma to napadlo, ze keby som tam bola sama, bolo by to horsie, hlavne pre to druhe dieta.

wade
14. apr 2023

Neries problemy, ktore nemas 🙂 ked problem nastane, tak ho vyriesis. Vobec by som sa tymto teraz netrapil. Zbytocne zatazujes svoju hlavu situaciami, ktore vobec nemusia nastat. A verim, ze ked chces ist sama na vlastnu past, tak s takouto situaciou by si si hravo poradila (mamy-zeny maju takuto superschopnost podla mojich skusenosti 🙂 )

autor
14. apr 2023

@wade mas pravdu, dikes

kornelies
14. apr 2023

@pribinak No velmi jej ex a rodicia nepomozu, ked bude mimo Slovenska. Exovia neriesia, ked je dieta u matky a chore. Ide to mimo nich.

pribinak
14. apr 2023

@kornelies ako ktorí, to neznamená že keď sú rozvedeni že nemá rad svoje deti
Zas nehadzme všetkých do jedného vreca

laurita285
14. apr 2023

Zoberieš druhé dieťa a počkáte na vyšetrenie 😎