icon

Septembrové destinácie, kde je teplo a teplé more

17. máj 2025

Zaujimaju ma skusenosti so septembrovymi dovolenkami. Vzdy chodime v juli. Tento rok by sme chceli skusit v septembri. Niekde,kde je cez den teplo,teple more. Okrem Turecka, Egypta a Cyprusu.

martinmmartin
17. máj 2025

Filipiny, Zanzibar, Mombasa, Seychelly, Oman, Dubaj

autor
17. máj 2025
@martinmmartin

Filipiny, Zanzibar, Mombasa, Seychelly, Oman, Dubaj

@martinmmartin Myslela som Europu,to som zabudla dopisat.

zmrzlinka2021
17. máj 2025

Skúste Grécko, ľudia si to chvalia

deti95060810
17. máj 2025

Grécko, Turecko... bežne tam ešte v sept. je teplo

pl2y
17. máj 2025

Ak začiatok septembra, tak kľudne aj Chorvátsko..my sme raz boli 26.8-10.9 a prijemne teploty cca 28 stupnov a more bolo vyhriate ešte..a hlavne nebol už taký nápor turistov tak bolo síce dost ľudi, ale nemuseli sme sa vecer na promenáde predierat davmi

vanilkovazmrzka
17. máj 2025

Bola som taliansko, slovinsko, chorvatsko, v slovinsku nam nevyslo uz pocasie ale to bolo mozno aj 10 rokov nazad, teraz uz musi byt vypek vsade aj do konca septembra

autor
17. máj 2025

Grecko nas laka,len kam konkretne? Podmienka musi byt teple more. Bez velkych vln a bez vetra.

pe_mi
17. máj 2025

Tenerife ,aj keď neviem,či je more teplé pre teba , z počutia 22-24st.
Možno niekto napíše viac

baumka
17. máj 2025

My sme boli dávnejšie okolo 10.9. na Zakyntose. V takej rušnejšej časti Laganas, ale tá bola rušná len večer. A pláž bola fantastická, jemný piesok, pozvoľný vstup, dcéra bola 2,5ročná a išla dlho sama do vody, more teplé ako polievka a žiadne vlny.

andrejka2424
17. máj 2025

Do Grécka asi všade v septembri.Naši boli na Korfu a bola vraj teplá voda.Rodos východné pobrežie.Zakynthos ak vyjde počko je tiež teplé more bez veĺkých vĺn.Skús si pozrieť ostrovy,ktoré ťa zaujímajú a pozri priemernú teplotu mora v septembri.Myslím že aj na Dovolenka sme sú také grafy teploty na celú sezónu.

andrejka2424
17. máj 2025

Na tom sme dovolenka píšu Rodos september priemer 24 st.voda.Zakynthos asi 23 st.

tenerifka
17. máj 2025
@pe_mi

Tenerife ,aj keď neviem,či je more teplé pre teba , z počutia 22-24st.
Možno niekto napíše viac

@pe_mi Tenerife a cele Kanarske ostrovy su sice pod spravou Spanielska, ale uzemne je to Afrika, let 4,5-5 hodin. Zbytocne daleko, ak je v septembri vsade v juznej Europe teplo a letenky za babku....

lin_a
17. máj 2025

Kazdy rok chodime 2x mimo hlavnej sezony, v juni a v septembri. V septembri je takmer vsade v juznych castiach Europy vyhriate more a prijemne teple pocasie (okolo 30 ideal, skvarit sa v hlavnej sezone pri 40st nedavam). Za mna odporucam IT - regiony Kalabria, Apulia (tam je aj krasne a ciste more, narozdiel od otrepanych Bibione, Lido di Jesolo aspol.), dalej Sicilia, Sardinia. V Grecku su Ok tie juznejsie situovane ostrovy, ale casto tam fuka a su vlny, treba si nastudovat, ako je to vo vybranom stredisku. Malta a juzny Cyprus (cize ta europska cast) - tie boli skvele este aj v prvej polovici oktobra. 👌🏻

adma11
17. máj 2025

My sme boli 3 krát v septembri v Grécku v čase do 15.9. a vždy sme mali super počasie, vyhriate more. Len musíš rátať s tým že sa už skôr zapadá slnko.
Chodíme na Chalkidiki autom.

isis234
17. máj 2025

Škoda že len Europa. Napríklad Tabarka 1,55 hod. let, Monastir 2 hod. (Tunisko) výborná klíma.
V Chorvátsku ak bol vetrík tak ma pichalo na koži.. v Tunisku nie,, super i piesok. Tam ani horúčavy necítiť. Raj na zemi- ako povedal jeden malý chlapec

isis234
17. máj 2025

V Turecku Bodrum-Gumbet

martinka13
17. máj 2025

Grécko v septembri za mňa určite nie. Tam je voda ltt aj v auguste. Jedine ten vylúčený Cyprus. Ja by som šla do Dubaja. To je istota

123miaa123
17. máj 2025

Ak tepelné more a bez vetra tak Rhodos a Zakynthos, Kréta je veľmi veterná

mirage
17. máj 2025
@martinka13

Grécko v septembri za mňa určite nie. Tam je voda ltt aj v auguste. Jedine ten vylúčený Cyprus. Ja by som šla do Dubaja. To je istota

@martinka13 Dubaj v sept je trapenie

marianarem
17. máj 2025

My sme boli minuly aj predminuly rok v septembri v Grecku, tam je to este v plnom prude vsetko. Predtym davnejsie som bola na Krete dokonca koncom septembra a bolo to uplne v pohode.

autor
17. máj 2025
@marianarem

My sme boli minuly aj predminuly rok v septembri v Grecku, tam je to este v plnom prude vsetko. Predtym davnejsie som bola na Krete dokonca koncom septembra a bolo to uplne v pohode.

@marianarem Kde konkretne v Grecku?

luccija
17. máj 2025

Juh Talianska, Grecko ja som bola v Španielsku v polke septembra a bolo teplo občas v noci spŕchlo, ale rano uz svietilo slnko.Aj HR južnejšie do polky septembra je ešte teplo.Uplne odmietas Turecko?
Tam sme koncom septembra ešte klímu púšťali a pre mňa najteplejšie more pri akom som bola

smajliica
17. máj 2025

My sme boli v septembri na Sicílii a Sardínii, obidve super.j

marianarem
17. máj 2025

Minuly rok sme boli Ateny a Aegina, rok predtym Thessaloniki a Chalkidiki. Minuly rok bolo v tom septembri dokonca pekelne teplo, strasne horucavy. Na Krete co som bola posledny septembrovy tyzden, tak to uz bolo take pocasie skor okolo 25 stupnov, ale more teple, normalne sa kupalo.

engel76
18. máj 2025

Rhodos

gas1201
19. máj 2025

boli sme v septembri v Albánsku a teplo bolo aj úpal som chytil 🙂 tento rok ideme tak isto opäť Albánsko v septembri

cukroska
22. máj 2025

Podľa mňa Grécko je ešte istota. Čierna hora,Albansko Turecko .