icon

Single mamičky a chata s deťmi - Silvester 2014

elly2009
30. sep 2014

Ahojte mamicky,
uz druhe Vianoce som so statusom single, neprekaza mi to, cez rok je to taky kolobeh zivota, ale sviatky .. tie mi nejako pridu.
Preto by som bola rada, keby sme sa nejako spojili a nasli nejaku chatu na tie zimne prázdniny (27.12. do 2.1.2015) a sli s deckami niekam
za lacno (ak sa najde teraz kludne je to aj za 12E na noc) na hory, mozme ist niekam do Tatralandie... 🙂

Ste tu take mamicky?
Dakujem

elly2009
autor
13. okt 2014

Hm, zaujimave, neexistuje mamicka, ktora bude sama s detmi na sviatky? Stastni to ludia tu ziju na planete...

aredhel
13. okt 2014

noo ja asi budem sama :/ tiez som single...takze ked tak by som sa rada pridala 🙂 mam 2 rocnu dceru...

aredhel
13. okt 2014
uns
24. okt 2014

Voľné chaty na Silvestra nájdete na www.UbytovanieNaSlovensku.eu, ale ak nemáš čas hľadať, stačí keď vyplníš tento formulár a ozvú sa ti sami ubytovatelia s ich presnou ponukou. Výhoda je, že to je rýchle a máš istotu, že to je voľné:
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/dopytovy-fo...

cindyy
28. nov 2014

@elly2009 ja budem sama, prvy krat tento rok som ovdovela, sla by som aj ja niekam na chatu na sivestra.

samika
10. dec 2014

@elly2009 ja by som sa pridala, tiež budem sama so 6 ročným synom 😒

rena40
11. dec 2014

čauko baby,ak máte záujem o chatu,kliknite sem...majú volný silvester http://www.liptov.sk/rez/terms.php?input_hotel_...
Ja to mám vyhliadnuté na leto 🙂

ssussie
11. dec 2014

Drzim palce a prajem pekneho Silvestra - vyborny napad, zabavte sa baby 🙂

vnika
18. dec 2014

@elly2009, @samika ahoj, velmi dobry napad, drzim palce, nech sa stretnete dobra partia! Ja som hladala takto mamicky s detmi cez leto na dovolenku k moru, najprv sa zdalo, ze zeny bez chlapov nevytiahnu paty z domu, no nakoniec sme sa zisli strasne dobra partia a dufam, ze to toto leto zopakujeme! Tak ak by si sa chcela pridat v lete k nam, daj potom vediet, mam 5,5 rocneho chlapca.

nikusa9
18. dec 2014

@vnika wau, ozaj sa vam podarilo takto najst?? boože, ze ja som to necitala...hneed by som sla! baby..na Silvestra asi nie, ale za taketo stretko by som teda bola 🙂

vnika
18. dec 2014

@nikusa9 no, bola to fuska, ale fakt sme boli tri baby, kazda s drobcom a doteraz sme v kontakte, na januar chystame spolocne aquapark a dve uz mame spolocny plan na leto. Mas deti? nevidim v profile. ak chces, mozme o tom viac pokecat v IP.

samika
19. dec 2014

@vnika wau, nepribalíte si aj nás na leto 🙂 🙂

vnika
19. dec 2014

@samika velmi radi vas pribalime 😎 , ide sa do Bulharska!

margaretka
19. dec 2014

baby ste uzasne fandim vam Nech sa vam vydaria vsetky vylety stretnutia ! ocenujem napad a aktivitu super !

elly2009
autor
27. dec 2014

@samika mas spravu v pošte. Prepáč som si nevšimla diskusiu.