icon

Sklamanie z dovolenky vo Vodiciach

2. sep 2025

Na odporúčanie aj tu na koni sme boli vo Vodiciach a teda veľké sklamanie, pláže preplnené, ale hlavne tie ostré šutre na pláži aj vo vode, otras. Len sme sa tak potácali v tej vode, žiadne okruhliaky ale hnusné ostré kamene. Čo sa vám tam tak páči, že to tu viaceré odporúčate ako super destináciu? Nechápem

Strana
z2
anonym_22aef4
9. sep 2025

@anonym_autor bola som tam dávno, ale na pieskovej pláži.Dnes cez Google mapy a milión webov so skúsenosťami, fotkami, web kamera online priamo z letoviska je smiešne nevedieť kam ideš.Prave dnes som pozerala webku kde sme boli pred 2 t koľko je stupňov a ľudí na pláži🙂
More bolo tento rok ešte študentské ako vždy.Mam tam rodinu a povedali, že také škaredé leto nebolo roky

anonym_84f6e8
9. sep 2025

Tiez som bola z Vodic doslova zhrozena, uplne otrasna destinacia, pokial nevyhladavas bary a podobnu zabavu. Plaze uzke, preplnene, spinave.
ALE- v okoli je plno ostrovov, kazdy den vies byt na inom, odviezt sa lodkou a tam je uplne iny svet. My sme vdaka tomu hnusnemu ruchu nasli take miesta, ze tam sa kludne rada vratim. Ani sem nejdem pisat plaz, ktoru sme objavili, aby tam nezacali chodit ludia 😅 Takze v konecnom dosledku pre nas to bola super dovolenka, lebo sme nasli nadherne miesta v blizkom okoli..

naira80
9. sep 2025
@jaja20

Keby si nebola anonym, pridala by som ťa do našej skupiny o Chorvátsku. Tam píšeme skúsenosti s miestami, kde sme dovolenkovali. Našla by si tam užitočné rady, inšpirácie a informácie.

@jaja20 Ahojky, pls, vedela by si ma pridať do tej skupiny? Boli sme už 5x Pag, radi by sme skúsili možno niečo nové😉 Ďakujem❤️

jaja20
9. sep 2025
@naira80

@jaja20 Ahojky, pls, vedela by si ma pridať do tej skupiny? Boli sme už 5x Pag, radi by sme skúsili možno niečo nové😉 Ďakujem❤️

@naira80 Ahoj 🙂 napísalo mi, že už si členom.

naira80
10. sep 2025
@jaja20

@naira80 Ahoj 🙂 napísalo mi, že už si členom.

@jaja20 Ahoj, náhodou som naňu včera narazila, tak som nato klikla a asi som sa "pridala"😊Ale ďakujeem😉😉

Strana
z2