Sklamanie z dovolenky vo Vodiciach
Na odporúčanie aj tu na koni sme boli vo Vodiciach a teda veľké sklamanie, pláže preplnené, ale hlavne tie ostré šutre na pláži aj vo vode, otras. Len sme sa tak potácali v tej vode, žiadne okruhliaky ale hnusné ostré kamene. Čo sa vám tam tak páči, že to tu viaceré odporúčate ako super destináciu? Nechápem
@anonym_autor možno ste len natrafili na zlú pláž.
Švagrina mali tak isto zlú pláž, tak chodili trošku ďalej a tam to už bolo v pohode.
My sme mali super prístup do vody, ale keď sme chodili na prechádzky, tak na niektorých miestach to tiež bolo také všelijaké.
Chorvatsko je super...ale urcite nie destinacie ako Vodice, Sibenik, Pula, Makarska, Crikvenica...proset toto je otras
Nam sa paci v okoli Trogiru, napriklad Ciovo - Slatine, pacilo sa nam v Rovinj, Razanj...kludnejsie miesta.
nie letoviska, ako za sociku na Zlatych pieskoch v BA
Vodice boli pre nás najhoršie miesto v Chorvátsku, a to tam chodíme často. Príliš rušné, preplnené a nie najčistejšie pláže... Aj tu na koníku je viac negatívnych reakcií. Nám sa viac páči na Istrii.
Chorvatsko je super...ale urcite nie destinacie ako Vodice, Sibenik, Pula, Makarska, Crikvenica...proset toto je otras
Nam sa paci v okoli Trogiru, napriklad Ciovo - Slatine, pacilo sa nam v Rovinj, Razanj...kludnejsie miesta.
nie letoviska, ako za sociku na Zlatych pieskoch v BA
@nyusika
Slatine na Ciove a okolie je JEDINÉ miesto v Chorvátsku, z ktorého som odchádzala s tým, že tam by som sa kedykoľvek vrátila! A to som bola v Chorvátsku kde kade, aj na pevnine aj na ostrovoch.
@nyusika
Slatine na Ciove a okolie je JEDINÉ miesto v Chorvátsku, z ktorého som odchádzala s tým, že tam by som sa kedykoľvek vrátila! A to som bola v Chorvátsku kde kade, aj na pevnine aj na ostrovoch.
@yoxinka aj my sme tam boli niekolkokrat.
ale najviac sa mi pacilo v Rogoznica - cast Razanj
mne sa velmi pacilo v Podgore, citila som sa tam ako v Taliansku 🙂
Boli sme v Srime - kusok od Vodic a tiez som bola trochu sklamana z toho obrovskeho ruchu. Toto som podcenila ked som riesila dovolenku. Za mna raz a viac uz nie tato lokalita
tiež sa mi Vodice nepáčili, odchádzala som mega nahnevaná s tým, že Chorvátsko najbližších 10r nenavštívim. hnusné a studené more. a minule mi kolegyňa povedala, že či neviem, že tam je jedno z najstudenejších morí, keďže sa tam vlieva nejaká rieka.... no tak už teraz viem 😀
Ja som za juznu Dalmaciu, milujem Gradac, Brist, Podacu. Este aj okolo Omisu sa mi pacilo, v Pisaku, a potom okolo Primostenu. Take otvorenejsie more. Plaz bola najkrajsia v Gradaci, tam mi mala behala bez topanociek. A nebol to piesok, ale drobne jemne skalky. Akoze pichali, ale masaz na chodidla super. Je to plne, ale mne hlavne ide o to, aby som sa necitila ako pri jazere, ked hned oproti milion ostrovcekov. A nepacia sa mi tie zatoky okolo Zadaru, to vobec a plno komarov tam bolo. Hoci piesocek...🙃.
Kazdemu sa paci nieco ine. No tento rok sme boli prvy raz v HR s detmi, aj to sme sa kupali dokopy 4x, kedze nam necakane umierala babicka, tak sme sa vracali narychlo spat. Takze za mna Vodice tiez nie...
boli sme 2x, nám sa páčilo
@anonym_autor ak chces piesok na plazi, chod do Ninu. Ak ti vadia preplnene plaze, tak nie priamo v Nine, ale do okolia. Najdes si dokonca aj sukromne miestecko na kupanie (ak mas auto). Len si tam vezmi vodu a jedlo so sebou.
Kopec mensich plazi tam v okoli ale ma aspon stanok, ak nie cely bar so sedenim.
@anonym_autor Ja som práveže tu na koníku čítala, že Vodice určite nie. Neviem teda, kto ti ich tu odporúčal ☹
Keby si nebola anonym, pridala by som ťa do našej skupiny o Chorvátsku. Tam píšeme skúsenosti s miestami, kde sme dovolenkovali. Našla by si tam užitočné rady, inšpirácie a informácie.
Nesla by som do vody bez obuvi. Su tam jezkovia. Tym padom necitim ani "ostre sutre"
Tak ja som sa im roky vyhýbala, názov mi bol nesympatický, ale neviem kde si bola, jediný kameň na dne nebol, jemnucky štrk a priezračná voda. Prvý krát som chodila do vody bez topánok.
Vodice majú pláže na dvoch stranách - ta smerom na Srimu, tam sú tie pláže s ostrým strkom, Na tej druhej strane smerom na Tribunj sú okruhliakové pláže ocenené modrou vlajkou, vybavené napr. aj vstupom do mora pre invalidov. No a preto sa niektorým ľudom vo Vodiciach aj páči. 😉
Chorvátsko je krásna krajina, ale Vodice teda nikdy, tam by som nešla, a inak, je masaker ten masovy turizmus, bohužiaľ, začína to byť všade, vrátane Chorvátska😒
Vo vodiciach som bola asi pred 20 rokmi v lete a na plazi nas bolo asi 20 ludí...Bolo to uplne nezname letovisko. Velmi sa nam tam pacilo. Na makarskej som prekracovala ludi aby som sa dostala do mora. No vidim, ze sa za tie roky vela pomenilo
@anonym_autor lebo to je to najlacnejšie more preto sa im páči 😀
@anonym_autor lebo to je to najlacnejšie more preto sa im páči 😀
@anonym_3c2b8a urcite to bie je najlacnejsie more...hnusny Egypt vies kupit za styristo na osobu
@anonym_autor Z ktorej strany ste boli? Tak ako to uz niekto spomenul, Vodice su z viacerych stran. Dokonca tam najdes aj pieskovu plaz. Zo strany ako je hotel Punta a vily Arausa a Antonina. Vidis tam aj na hotel Olympia Sky. Je to blizko centra. Ta strana ma hodnotene plaze modrou vlajkou, pokial si dobre pamatam a tam je aj plaz z piesku, sice mala, ale je. Plus bez topanok do kamienkov nie je vhodne vobec ist, v topankach ich pomaly nie je citit.
Vrátili sme sa z vodic minulý týždeň, boli sme 2x a 1x aj v srime. Áno, plaze preplnené, voda studena(takú sme ešte v chorvátsku nezažili), ceny nadhodnotené. Jedine plus, oproti Slatine, je tam mate stále kam ísť, po večeroch to tam žije, v meste sa vždy niečo deje. Ale, vodice už radšej nie
tiež sa mi Vodice nepáčili, odchádzala som mega nahnevaná s tým, že Chorvátsko najbližších 10r nenavštívim. hnusné a studené more. a minule mi kolegyňa povedala, že či neviem, že tam je jedno z najstudenejších morí, keďže sa tam vlieva nejaká rieka.... no tak už teraz viem 😀
@tamtamka26 presne tak ..boli sme v lete otras...a mega studené bolo. Nikdy viac.
@anonym_autor ja mam Chorvátsko rada, ale tiež už nevyhladavam preplnené miesta ako Makarska a spol. Dubrovník mi stačil 1.d výlet a mala som dosť.....samy Američan po stopách serialu GoT + americko chorvátsku svadbu sme vymákli. Ceny premrstene. Tak sme si s dcerou povedali ,že raz tam pôjdeme letecky tak cca April-Maj kuknúť na víkend, v plnej sezóne nie. A Vodice som z toho istého dôvodu zavrhla, lebo som si popozerala fotky a recenzie cez Google maps a stačilo mi to na to aby som ich oželela. Teraz sme boli v malej dedinke neďaleko Zadaru a napr. do Biogradu sme šli len na prechádzku. Priznám sa ,mne tie davy ľudí už nechýbajú a dovolenku tak tráviť nechcem. To sa cítiš ako v preplnenom nákupnom centre. Ja si vždy plaze obzriem cez Google maps a na základe toho sa rozhodujem.
@anonym_autor Ani nam sa vo Vodiaciach nepacilo, boli sme 3 roky dozadu. Uzka plaz, v mori sutre, byvali sme v hoteli Olympia (nie cast Sky), malinka izba a mesto Vodice tiez nic moc. Tento rok sme boli v Rovinj a boli sme nadseni 🥰 Krasne mesto, plaz, more aj ubytko.
@anonym_autor je tam aj plaz s pieskom

Tak vies, niekomu to nevadi. Ja preto HR na kupanie nevyhladavam. Len pieskove plaze, s pieskom aj vo vode. Treba vsetko preverovat a nespoliehat sa, lebo naozaj maju ludia rozne naroky, ci uz na ubytovanie, stravu, pristup do vody