icon

Skrachovala cestovná kancelária Happy Travel

2. júl 2025

Mali ste s ňou dobré skúsenosti?
Máte cez nich objednané dovolenky?
To je otrasné ,už nič nie je isté..
Ja obdivujem celý život ľudí čo si pol roka rezervujú letné dovolenky .
Akože to by som nevedela..
Veď ja neviem čo bude o týždeň, nie ešte za pol roka .

Strana
z2
martinka13
2. júl 2025

My si bezne objednávame first moment . Aj v Decembri na nasledujúci August. Aby sme dostali to, čo chceme....

marsmykkok
2. júl 2025

Napríklad ja som si cez Čedok objednala v októbri, ale zaplatila 150 eur a zvyšok 1600 eur doplácala mesiac pred odletom, rovnako Hydrotour má to rovnaké a plus mám vždy aj poistenie, kde môžem dovolenku zrušiť a vrátia všetko okrem poistenia čo je nejakých 60-70 eur na 2 osoby. To že Happy pýtala všetky peniaze vopred je skôr výnimka, vo väčšine cestoviek platíš najväčšiu sumu až mesiac pred odletom. A že by bola známa to si nemyslím, iba ak na MK, reálne myslím že väčšina ľudí o tejto cestovke nepočula nikdy, však nikdy nemala ani napríklad reklamu v telke. Známe cestovky čo ľudia poznajú sú Hydrotour, Satur napríklad.

maminkadeticiek
2. júl 2025

Ja bybsom cez takuto cestovku nikdy dovo neobjednala.Jedine Hydro,Satur,pripadne Kartago,moznoneste Fischer-mozno.Taketo cestovky ako Happy oblukom obchadzam,nedoverujem im aj pre toto.

barbora_t
2. júl 2025

No strasne, citala som na fb, jedna pani ze mala zaplatenu dovolenku pre svoju rodinu, rodicov a svokrovcov 11 tisic 😭 a boh vie ake maju krytie na poisteni, velmi drzim palce vsetkym poskodenym aby sa co najskor dostali k svojim peniazom 🙏🙏🙏

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nikha2809
2. júl 2025
@maminkadeticiek

Ja bybsom cez takuto cestovku nikdy dovo neobjednala.Jedine Hydro,Satur,pripadne Kartago,moznoneste Fischer-mozno.Taketo cestovky ako Happy oblukom obchadzam,nedoverujem im aj pre toto.

@maminkadeticiek Kartago a Fisher je to iste, to len tak mimochodom

mdse
2. júl 2025
@barbora_t

No strasne, citala som na fb, jedna pani ze mala zaplatenu dovolenku pre svoju rodinu, rodicov a svokrovcov 11 tisic 😭 a boh vie ake maju krytie na poisteni, velmi drzim palce vsetkym poskodenym aby sa co najskor dostali k svojim peniazom 🙏🙏🙏

@barbora_t je to smutné, ale zas takúto sumu by som bez poistenia nedala, verím, že boli poistení a neprídu o celú sumu.

majka99999
2. júl 2025

My sme sli s Cedokom minule leto, tiez som objednavala v zime, kedze sme chceli izbu pre 4, to malokedy byva last minute, dohodli sme sa na konkretnom termine, tak som bookovala tiez tak tusim este v zime. Nic take by sa nemohlo stat, okrem nejakej tragedie, na to sme mali poistenie. Keby som sla sama alebo vo dvojici, last minute je fayn. Ako rodina musime planovat. Cedok tiez chcel zalohu do 5 %. Nejaku tretinu asi 3 mesiace pred odletom a potom mesiac pred odletom zvysok. Praveze ked viem, ze niekde ideme na pevno, tak je to lepsie, rezervujem v praci dovcu (sme 4 kolegyne a moze chybat jedna, 2 iba ked mame taku inu babu na vypomoc alebo 1 den, ze sa nam prelina volno, napriklad kolegyna chcela teraz, ale uz som mala ja a aj ta, co nam vypomaha, tak sef zamietol). Ja kazde prazdniny planujem s kalendarom a farebne znacim, kde budeme kedy, teda skor deti, kedze u mojich rodicov alebo v tabore su bez nas... 🤣

ktobytobolpovedal
2. júl 2025
@maminkadeticiek

@barbora_t krytie mali necele 3 mil, cize nic moc za mna…. A poistovna zacne likvidacia az za 6m (tak som citala
@maminkadeticiek tak HT bol na trhu 17 rokov a patril k nasim 10 najvacsim CK. A kedze majitelom bol Berkes, tak to vela ludi ukludnovalo 🤷‍♀️

petamich
2. júl 2025

Skrachovat alebo ohlasit bankrot moze aj velka cestovka, par rokov dozadu sme mali ist do Dominikanskej cez Thomas Cook, co bola v tej dobe jedna z najvacsich nemeckych cestoviek a ohlasili bankrot 🤷‍♀️ nastastie nam sprostredkovatelka hned prebookovala zajazd cez inu cestovku (mali sme stastie, ze sme vtedy mali zaplatenu len zalohu a ona ju este neposlala do Cooka), nie je to o velkosti.....smutne je, ze do poslednej chvile klienti platili zajazdy, ked im uz muselo byt jasne, ze krachuju. A hlavne konatel je myslim predseda asociacie CK, pekne.

Kazdopadne tiez patrime k tym, co si kupuju dovolenky v januari, chodime cela rodina (aj svokrovci atd.), last minute vacsinou uz nie su napr. 3-4 izby alebo tolko leteniek a aj izby si chceme vybrat a pod., ja osobne nemam last minute rada, odkedy mame dieta a veci viac planujeme. Kym sme boli sami s manzelom a chodili dvaja, bolo to ine.

Snad sa klienti dostanu k svojim peniazom cim skor. Ja osobne si neviem predstavit, co by sme robili, na dovolenku by sme pravdepodobne nesli, kedze by sme teraz tolko penazi opat nemali.

maminkadeticiek
2. júl 2025
@nikha2809

@maminkadeticiek Kartago a Fisher je to iste, to len tak mimochodom

@nikha2809 Akonto mam chapat?Vnimam ich akonovela silnejsie znacky.

nikha2809
2. júl 2025
@maminkadeticiek

@maminkadeticiek je to jedna cestovka, spojili sa už dávno.

maminkadeticiek
2. júl 2025
@nikha2809

@maminkadeticiek je to jedna cestovka, spojili sa už dávno.

@nikha2809 To znamena ze skrachovali vsetky alebo ako?
Nevedela som.

tanapeta
2. júl 2025
@maminkadeticiek

@maminkadeticiek však Fischer mala tiež takéto problémy ako happy travel ešte predtým ako nebola spojená s kartagom. A happy travel bola na rovnakej kategórii ako tie čo si spomenula. Sme s nimi boli viackrát a lepšie mali služby ako kartago alebo fischer. Aj aeolus bola dobrá cestovka a tiež skončili.

katica06
2. júl 2025

Azda každý rok krachujú cestovky.Vlani asi týždeň pred odchodom krachla nemecká cestovka. Kmotrovci mali cez nich a Inviu dovolenku v Chorvátsku zaplatenú pre desať ľudí. Kedže mali vlastnú dopravu, dlho dlho sa nevedeli dostať k svojim peniazom. Neviem či im nakoniec vrátili plnú sumu.
Mimochodom o Happy travel som nikdy nepočula.

tanapeta
2. júl 2025
@katica06

Azda každý rok krachujú cestovky.Vlani asi týždeň pred odchodom krachla nemecká cestovka. Kmotrovci mali cez nich a Inviu dovolenku v Chorvátsku zaplatenú pre desať ľudí. Kedže mali vlastnú dopravu, dlho dlho sa nevedeli dostať k svojim peniazom. Neviem či im nakoniec vrátili plnú sumu.

@katica06 oni robili len Turecko a Egypt

janicast
2. júl 2025

Ja som teda cez nich bola.pred covidom,2 x ,vsetko.bolo v uplnom v poriadku a teda nie sú neznámi v Turecku oba razy
STAŤ sa to.moze,podnikaní je veľmi ťažké,nie je to len tak a covidivych časoch zvlasť

slavomira236
2. júl 2025
@janicast

Ja som teda cez nich bola.pred covidom,2 x ,vsetko.bolo v uplnom v poriadku a teda nie sú neznámi v Turecku oba razy
STAŤ sa to.moze,podnikaní je veľmi ťažké,nie je to len tak a covidivych časoch zvlasť

@janicast moze sa stat ale ke zaujimave ze pred letom .ahrabali prachy a presne 1 jula vyhlasia bankrot
Dobre ze v zime hovoril ze maju skoro vsetko popredane..

slavomira236
2. júl 2025

Ja som toh roku tiez prvykrat kupila skoro predvianocami deti dostali dar ek nastadtie cez hydrotour turecko. A preto ze na last ostavalii vetsinou 8dnovky plus z kosic je menej odletov a minuly rok pri last bol problem s miestami v lietadle..

autor
2. júl 2025
@martinka13

My si bezne objednávame first moment . Aj v Decembri na nasledujúci August. Aby sme dostali to, čo chceme....

@martinka13 My chodíme tak ,ze max .týždeň dopredu a zatiaľ sme vždy vychytali čo sme chceli za najlepšie ceny. Ale my nevieme ano dovolenku dopredu. Teraz ideme v pondelok a ešte nemáme rezervované 🙈 ešte času dosť 😂 Vela krat sme išli zo dňa na deň. Dokonca raz aj v ten deň keď sme našli ubytko takmer zadarmo na slovenské pomery 😀
Pri našich dôchodcoch nemôže plánovať diho dopredu

pe_mi
2. júl 2025
@slavomira236

@janicast moze sa stat ale ke zaujimave ze pred letom .ahrabali prachy a presne 1 jula vyhlasia bankrot
Dobre ze v zime hovoril ze maju skoro vsetko popredane..

@slavomira236 vo februári 2025 si založili novú agentúru a preliali si len peniaze 💰💸 s holou ritkou neostali

autor
2. júl 2025
@barbora_t

@barbora_t Moje nervy yo už jak môžu ..ľudia sú úplne naivne dôverčivý .To mi ľúto .

petamich
2. júl 2025
@pe_mi

@slavomira236 vo februári 2025 si založili novú agentúru a preliali si len peniaze 💰💸 s holou ritkou neostali

@pe_mi podla mna inak toto je ciste chrapunstvo, brat od klientov peniaze do poslednej chvile a potom ohlasit bankrot 😬

autor
2. júl 2025
@petamich

Skrachovat alebo ohlasit bankrot moze aj velka cestovka, par rokov dozadu sme mali ist do Dominikanskej cez Thomas Cook, co bola v tej dobe jedna z najvacsich nemeckych cestoviek a ohlasili bankrot 🤷‍♀️ nastastie nam sprostredkovatelka hned prebookovala zajazd cez inu cestovku (mali sme stastie, ze sme vtedy mali zaplatenu len zalohu a ona ju este neposlala do Cooka), nie je to o velkosti.....smutne je, ze do poslednej chvile klienti platili zajazdy, ked im uz muselo byt jasne, ze krachuju. A hlavne konatel je myslim predseda asociacie CK, pekne.

Kazdopadne tiez patrime k tym, co si kupuju dovolenky v januari, chodime cela rodina (aj svokrovci atd.), last minute vacsinou uz nie su napr. 3-4 izby alebo tolko leteniek a aj izby si chceme vybrat a pod., ja osobne nemam last minute rada, odkedy mame dieta a veci viac planujeme. Kym sme boli sami s manzelom a chodili dvaja, bolo to ine.

Snad sa klienti dostanu k svojim peniazom cim skor. Ja osobne si neviem predstavit, co by sme robili, na dovolenku by sme pravdepodobne nesli, kedze by sme teraz tolko penazi opat nemali.

@petamich Hmm to je smutné. Tak nech máte vždy iba šťastie a krásnu dovolenku.

autor
2. júl 2025

My sme boli cez Satur raz a cez cestovky už nechodíme. Nám vyhovuje samým zatiaľ a do exotiky sa nechystáme.

kvetinka_2
2. júl 2025

Áno, rezervujú si dovolenky skôr, pretože medzi cenou v júni/máji a cenou v januári/vo februári je diametrálny rozdiel...preto si ľudia rezervujú v predstihu...je to veľmi smutné, s týmto nemohol rátať nikto🥺🥺

autor
2. júl 2025
@katica06

@katica06 To je strašná smola.

autor
2. júl 2025
@petamich

@pe_mi podla mna inak toto je ciste chrapunstvo, brat od klientov peniaze do poslednej chvile a potom ohlasit bankrot 😬

@petamich No to je.

autor
2. júl 2025
@kvetinka_2

Áno, rezervujú si dovolenky skôr, pretože medzi cenou v júni/máji a cenou v januári/vo februári je diametrálny rozdiel...preto si ľudia rezervujú v predstihu...je to veľmi smutné, s týmto nemohol rátať nikto🥺🥺

@kvetinka_2 Tak nie vždy je to tak to si len ľudia veľa krát myslia..síce cez cestovky je to tak..a preto ani nechodíme cez cestovky.

lienka.7
2. júl 2025

@autorka smutné je skôr to, ze dopredu vedel, že krachnu, ale to mu nevadilo ďalej predávať dovolenky a inkasovať peniaze od ludi... este v ten deň doobeda. Toto by malo byt normalne trestne.

Strana
z2