Skúšali ste si kúpiť ubytovanie cez stránku www.booking.com?
Skúšali ste s zajedno ubytovanie na stránke www.booking.com? Aké máte skúsenosti s touto stránkou? Sedí cena? A všetko okolo je tak ako tam prezentujú? Ďakujem za odpovede
@luckalucka5718 booking som pouzila viackrat, cena je taka, aku ti to zobrazi, ale treba pozorne citat, ci su nejake doplatky na mieste a podobne. rovnako typ izby ak sa da vybrat, si nastuduj, co si vyberas a aj ake su pripadne storno podmienky
Áno, všetko ok... sú celosvetová topka. Len treba čítať podmienky rezervácie pozorne.
@luckalucka5718 ja som bola už viackrát a všetko sedelo podľa popisu 👍🙂
v pohode, využívame už niekoľko rokov len treba pozerať aký typ ubytovania a izby si vyberáte.
Chodime pravidlene vela krat do roka, casom sa dopracujes aj k fajn zlavam.
Rezervovala som hotel cez Booking za posledné roky v Londýne, v Kyjeve a v Ríme, a všetko prebehlo ok, hotel vždy splnil očakávania, realita bola presne taká, ako prezentovali na stránke, ale samozrejme neuškodí si konkrétny hotel vždy preklepnúť aj cez iné stránky a popozerať recenzie
@luckalucka5718 jasne, vyuzivam, bez problemov
Vzdy objednavame ubytko cez booking, mame takto prejdenu Europu. Nikdy nebol ziaden problem. Vzdy vopred precitame recenzie a podmienky, prezrieme fotky, nech vieme, do coho ideme. Po dovolenke dame zakazdym aj spatnu vazbu.
ano, už velakrat, v roznych krajinach...žiaden problem
Ja stale iba cez booking na Slovensku. Nikdy nebol problem.
Pridavam sa s pozitivnymi skusenostami.
Ono je to sprostredkovatelska stranka. Treba si vzdy presne precitat podmienky toho-ktoreho hotela/ubytovania.
Niektore ubytovania sa platia popredu, niektore treba zaplatit az na mieste, pozor, niekde IBA v hotovosti. Niekde sa priplaca turisticka dan,... Ale vsetko je to tam napisane.
@luckalucka5718 áno, boli sme cez booking a všetko bolo v pohode. Mne sa páči, že pri niektorých ubytovaniach sa dá rezervácia bezplatne zrušiť. Napríklad už som si predčasne rezervovala dovolenku na august, aj keď ešte úplne presne nevieme, či pôjdeme, a zrušiť ju môžem tuším do 10.7. čo už vtedy určite budem vedieť...
@mikadooo to si ale nastavuje hotel a nie booking
@luckalucka5718 samozrejme, ako spotrebiteľ využívam iba booking na rezervácie
A keďže robím v hoteliertsve s bookingom robím každý deň 😀
Booking je super, vies si tam filtrovat podla svojich poziadaviek. Ale mam jeden tip, ak budes mat uz vybrane ubytko, odporucam sa pozriet aj priamo na stranku hotela, kde za urcitych podmienok mozes ziskat ubytko za ovela nizsiu cenu alebo mozu mat nejake sezonne zlavy. Mne sa takto podarilo napr. booknut ubytko na 3 noci s ranajkami priamo cez stranku hotela o takmer polovicu lacnejsie ako cez booking, stacilo sa tam iba zaregistrovat.
@janai1 áno, lenže ja si cez booking vyhľadávam také 😉. Cez iné stránky neviem či to ide, okrem toho nemám s bookingom žiadne negatívne skúsenosti, všetko vždy sedelo, fotky samozrejme treba brať s rezervou (napríklad prázdna pláž, bazén - keď je to fotenie 15.februára, 😂), atď. Čiže - skúsenosti mám dobré, ale netreba čakať, že za 15€/noc človek dostane 5* hotel 🙂.
booking.com je v prvom rade sprostredkovatelska stranka. Kvalita ubytovania je ciste na poskytovatelovi. Odporucam sa riadit recenziami. Z mojej skusenosti - ubytko pod 6 nikdy neberiem, 6-7 iba ak som v nudzi, alebo ide o jednu noc (napr. hotel na letisku). Vacsinou vies booknut hotel aj napriamo, niekedy aj lacnejsie. Booking ti ale zarucuje, ze ak mas potvrdene ubytko a hotel ma napr. nejaky problem (stalo sa mi ze hotel zavreli kvoli korone) - booking musi najst adekvatne alebo lepsie ubytko v danej lokalite za rovnaku cenu, alebo rozdiel doplatia oni (2x vyuzite!)
@luckalucka5718 odporucam
Boli sme tak viackrat, bez problémov, aj na Slovensku, aj v zahraničí (Maďarsko, Rakúsko)
rozhodne ano, dlhorocne len dobre skusenosti, ALE! niekedy sa oplati viac booknut priamo cez hotel, ja takto zvyknem porovnat ceny, prip. sa stane, ze booking neponuka komplet ponuku toho-ktoreho hotela.
no maju super vernostny program, velakrat som usetrila prijemne sumy.
využité viackrát, Praha, Budapešť, Sárvár, všetko bez problémov
@luckalucka5718 ja využívam len booking na rezervovanie ubytovania 😊 už som viackrát kupovala ubytovanie aj v zahraničí a všetko v poriadku 😊 10 rokov som robila v gastre takze som s Bookingom komunikovala aj ako zamestnanec penziónu a je to veľmi spoľahlivý portál s dlhoročnými skúsenosťami 😊
@izabela181 prosím ťa ako dlho trvá kým príde potvrdenie rezervácie? Stále mi nič neprišlo tak neviem či rezervácia prebehla
@mirka8359 potvrdenie ti malo prist okamzite. Pozri na booking.com pod svojim kontom v ci to mas v rezervaciach (klikni vpravo hore na svoje meno, nizsie mas Rezervacie (Bookings))
ja vzdy riesim ubytko iba cez booking com uz asi 3 roky a nemala som zatial zlu skusenost, vsetko super
Platba s tým nič nemá. Máš to v rezerváciách? Možno si to finálne nepotvrdila (musíš prejsť cez viac stránok).
Párkrát sme odtiaľ rezerve o Ali, teraz ale keď nájdem niečo tam, tak objednám priamo cez hotel, vyjde to lacnejsie

ja cez ich objednávam často , cena sedí podľa toho čo majú na stránke treba si však poriadne pozrieť recenzie na ubytovanie a prečítať podmienky na ubytovaní, majú super vernostný program dostávame bud update izby alebo raňajky zdarma a pod