icon

Skúsenosť s ignorovaním personálu v Egypte

23. apr 2025

Dobrý deň,zažila dom v hoteli v Egypte,že má párkrát odignoroval personál v lobby bare,akoby dával najavo,že sa nie som pre nich dôležitá,aby ma obslúžili.Úprimne ma to veľmi sklamalo.Keď si nevážili zákazníka,Veď keby im tam nechodili,nemali by prácu.Navyše dávať každému v hoteli bakšiš,to tiež nebudem.Niektorí tam boli skvelí..vačšina.No na ten personál lobby baru nemám slov.Celý pobyt som tam nerada chodila do toho baru,s čím sa zas stretnem...všimla som si to len u seba,tak je možné,že ho sa stalo viacerým,moc som to neodsledovala.

Strana
z5
kp7333
24. apr 2025
@andrejka2424

@kp7333 Ja napr.od nich neočakávam nič,sú akí sú.Ale radšej si vyberám miesto,kde sa budem cítiť príjemne,lebo toto mne príjemné nie je.Ak sa tam raz náhodu ocitnem,dopredu s tým budem počítať, pripravený budem mať mešec s drobnými a nejak to proste prežijem,ale dovolenka snov to pre mňa nebude.

@andrejka2424 do Egypta sa nechodi kvoli AI sluzbam, ci obsluhe, ale predovstetkym kvoli kulturnym pamiatkam (pyramidy v Gize, hrobky v Luxore, chramy...) ci nadhernemu podmorskemu svetu v Cervenom mori. To ostatne treba prijat ako sucast krajiny a jej kultury.

andrejka2424
24. apr 2025
@kp7333

@andrejka2424 do Egypta sa nechodi kvoli AI sluzbam, ci obsluhe, ale predovstetkym kvoli kulturnym pamiatkam (pyramidy v Gize, hrobky v Luxore, chramy...) ci nadhernemu podmorskemu svetu v Cervenom mori. To ostatne treba prijat ako sucast krajiny a jej kultury.

@kp7333 Áno, určite má čo ponúknuť. Verím,že si vždy nájde spokojných návštevníkov.

adelkapeer
26. apr 2025
@martinmmartin

predstav si seba na ich mieste. Makas za smiesnu sumu a musis obsluhovat niemandov co si prisli uzit dva tyzdne z roku ked sa budu hrat na velkych panov a rozkazovat ti obsluhovat ich....tiez by si sa od usmevov nepretrhla

@martinmmartin bakšišom si prídu na pekné peniaze takže by som neurážala pani.Bohužial sa v niektorých hoteloch tak správajú.Pre nich sú top turisti nemci, rusy čo sú im zalezený v prdeli.Pokial dávaš bakšiš tak si kamarát ak nedáš tak sa na teba nepozrie.Naučili si to tak turisti

adelkapeer
26. apr 2025

Je to tak.Sú zvyknutí na bakšiš.Ak dáte ste kamarátka a ak nie tak si vás nevšímajú.Máme prejdený Egypt krížom krážom a 90% zamestnancov je bohužial takých ako si ich naučili turisti.Pre nich sú top nemci a rusy.

eveliaka
28. apr 2025
@martinmmartin

predstav si seba na ich mieste. Makas za smiesnu sumu a musis obsluhovat niemandov co si prisli uzit dva tyzdne z roku ked sa budu hrat na velkych panov a rozkazovat ti obsluhovat ich....tiez by si sa od usmevov nepretrhla

@martinmmartin je to ich práca ay nie sme milionári,yo čo su xa sprostosti ledva si naskrabeme na dovolenku a aby sme im všade dávali baksis lebo zamestnávateľ im malo platí yak buď dáš abo ťa neobsluzim aj keď je to all inclusive?

maca1984
28. apr 2025

Nebola si v Siva grand beach ?
Tam sme boli pár rokov dozadu naposledy a vtedy tam boli v lobby také exempláre, čo si všímali len nemcov.
Prečo ?
Lebo nemec im strčil 10 € do ruky, 5 € do kasičky.

autor
28. apr 2025
@maca1984

Nebola si v Siva grand beach ?
Tam sme boli pár rokov dozadu naposledy a vtedy tam boli v lobby také exempláre, čo si všímali len nemcov.
Prečo ?
Lebo nemec im strčil 10 € do ruky, 5 € do kasičky.

@maca1984 nie,nebola som v tomto bare

maca1984
28. apr 2025

A názov hotela je , lebo sa bavíme o ht.nie o bare ?
Však normálne napíš, nič na tom nie je.
V Egy to bohužiaľ buď funguje, alebo nefunguje.
A to ti píšem ako človek čo tam chodí cez 20 rokov

autor
28. apr 2025
@maca1984

@maca1984 vieš čo,nechcem to napísať.Ostatni boli skvelí až nadmieru,okrem teda týchto pár čašníkov z Lobby baru,ktorí tam vo finále budúcu sezónu byť nemusia.

autor
28. apr 2025
@maca1984

@maca1984 prepáč,napísala som v bare,jasne,v hoteli,preklep nejaký😄

maca1984
28. apr 2025

Veď si tu anonymne 🙈
Máme tu sk.o Egypte, píšeme tam naše skúsenosti, sú recenzie kade tade o hoteloch.
Tak čo sa bojíš ?

maca1984
28. apr 2025

Ešte môžeš týmto príspevkom tu niekomu pomôcť...

autor
28. apr 2025
@maca1984

Veď si tu anonymne 🙈
Máme tu sk.o Egypte, píšeme tam naše skúsenosti, sú recenzie kade tade o hoteloch.
Tak čo sa bojíš ?

@maca1984 áno,ale nejdem to písať.Bol to hotel na Sahl Hasheen Road.Viac menapisem

maca1984
28. apr 2025

Tak to beriem tak, že táraš dve na tri.
Si tu anonymne.
Nemáš sa čoho báť .
A ak si to reálne zažila, je normálne napísať názov hotela.
Na Sahl hasheesh road je xy hotelov

janamoto78
28. apr 2025

Oni niekedy na mladé ženy, ktoré sú potetované, či príliš odhalené, opircingované, atď., jednoducho zazerajú, aj keď si tam s partnerom.. alebo to nerieš, alebo choď do civilizovanejšieho sveta.

autor
28. apr 2025

Nie ,nestarám.No fakt su tam ostatní,najmä z jedálne a reštaurácie alá carte.uplne top.Nechcem tomu hotelu robiť zle meno kvôli nim.To je všetko.

autor
28. apr 2025
@maca1984

Tak to beriem tak, že táraš dve na tri.
Si tu anonymne.
Nemáš sa čoho báť .
A ak si to reálne zažila, je normálne napísať názov hotela.
Na Sahl hasheesh road je xy hotelov

@maca1984 netáram *

maca1984
28. apr 2025

Tak daj názov hotela.
Ja ti tu vymenujem xy hotelov kde ma čosi nasralo, a ?
Aké zlé meno hotelu ?
Však skúsenosti.
A tie nájdu ľudia na xy stránkach cez web

sisaka
29. apr 2025

Anonym - aký bol význam tvojho príspevku? Prečo nechceš povedať názov hotela? Sa obavaš, že by si zistila, že ostatní nemali žiaden problém s obsluhou? No a? Buď si za svojim názorom stojím a nemám problém uviesť hotel, alebo si vymýšľam a nechcem uviesť hotel, lebo som v žiadnom nebola a tu chodím vytvárať fake témy s fake problémami, aby sa diskutovalo. 🤔

Strana
z5