icon

Skúsenosti a rady na dovolenku v Tunisku a Albánsku

heltova9
16. júl 2024

Ahojte chcem sa opýtať aká je dovolenka v tychto krajinách. Nie je napríklad Tunisko podobne egyptu? Lebo tam sa mi nepáčilo, nevyhovovala mi strava napríklad.. neviem sa rozhodnúť kam ísť rozmýšľame medzi tureckom ,bulharskom, tuniskom a albánskom. Máte niekto skúsenosti s týmito krajinami? Boli ste tam? Kde ste boli spokojné? Nám stačí sa hlavne dobre najesť, dať si nejaký drink ,more aby bolo čisté a keď tak sa niekam večer prejsť

kaia
16. júl 2024

@heltova9, my sme práve v Tunisku, už tretí rok po sebe. Povedala by som, že ak hľadáš dovolenku s pekným počasím, teplým morom a dostupnými cenami, tak odporúčam 😊.
Odporúčam si vybrať dobre hodnotený hotel, strava All In, určite si vyberieš, čo Ti bude chutiť 😊.

veronka1996
16. júl 2024

V Albánsku som bola 2x, páčilo sa mi. Prvýkrát v Durrese a pred 2 rokmi v Ksamile na juhu. Ten Ksamil bol pekny, par km odtial je pekne stredomorske mestecko Sarande a pozostatky starorimskeho mesta Butrint zapisaneho v zozname UNESCO. Pekne.
Tunisko ma viacero tvari, bola som v Monastire a na Djerbe, stravu som vsak mala uplne paradnu. Ale vnutrozemie je dost biedne, tam to vyzera ako na Luniku IX.
Turecko je stavka na istotu, tam sa nemozes popalit (bola som v Konakli a Side).
Bulharsko je tiez OK (bola som v Sveti Vlas a Slnecne pobrezie), akurat more sme mali kalne a po vacsinu dni prilis vysoke vlny.
Moje poradie: 1. Turecko, 2. Albansko, 3.-4. Bulharsko a Tunisko

ivik4
16. júl 2024

Tunisko za nas uz nie , okrem toho ze rezorty su naozaj krasne, aj prazdne pekne plaze tak nam nevyhovovalo nic ine.
Albansko sa vyjadrit este neviem, ideme tam za par dni prvy x ,ale mame najlepsie odporucenie od svokrovcov, svagrovcov, kolegov , vsetci boli spoko nadmieru a kazdy rok sa vracaju tam ( aj konkretny hotel),takze uvidime.
A v Bulharsku sme boli tiez, mne sa na nom pacilo ze to tam velmi zilo ,bolo co pozerat kam chodit co sme v Tunisku vobec nezazili. Akurat ze Bulharska plaz, hlava na hlave :/

heltova9
autor
16. júl 2024

Ďakujem krásne dievčatá a prosím vás ešte sa chcem opýtať, náhodou s greckom nemáte skúsenosť?

fajnova
16. júl 2024

Z toho, čo ponúkas jedine Albánsko. Tunis už nikdy, stačilo raz. Greckom nič nepokazis, pre mňa záruka dobrej dovolenky.

jednoduchomaria89
16. júl 2024

Za mna Bulharsko nie , Nepaci sa mi tam more , v Tunisku som este nebola , albansko/turecko /egypt / grecko urcite ano

slavomira236
16. júl 2024

@heltova9 my sme boli teraz v bulharsku bolo super na slnecnom az na vlny. Plaz bola cista ziadny bordel.deti maximalne spokojne boli..

slavomira236
16. júl 2024

@heltova9 albansko neviem ci by bolo more teple..mna ani chorvatsko nelaka nejak este na makarsku by som sla pkzriet este som v chrbatsku mebola. Grecko bude fajn. Ja som bola len ma pevnine paralia apartmany a bolo super

momoftwo
16. júl 2024

@slavomira236 teraz som bola na Kvarneri v Chorvatsku a voda mala 33 stupnov co mne osobne je uz naozaj moc, myslim ze Albansko natom s teplotou vody horsie nebude😄

terina25
16. júl 2024

@heltova9 z tychto destinacii som nebola jedine v Albansku. Tunisko-za mna nie absolutne. Bulharsko-tiez nie. Turecko vyhrava.

andaluzia12
16. júl 2024

z týchto destinácií som nebola jedine v Albánsku, Tunisko sa mi páčilo, bolo to lacné, more krásne, v Bulharsku sme mali tiež pekné more, aj jedlo ok. V oboch krajinách sa hotely tvária že sú 5* ale na naše pomery by som im dala max 3*. Vyhráva Turecko, jedlo, more aj hotel super....

1ryba
Odpoveď bola odstránená
slavomira236
17. júl 2024

@momoftwo tak tohto ruky su tam vysoke teploty kazdy pise co sa vracia. Tak aj to more je teplejsie. No nezvykne to tak byt kazdy rok

momoftwo
17. júl 2024

@slavomira236 viem o tom, som tam varena-pecena😄 momentalna teplota vody 33,3stupna😬 ale fuka takze to teplo je ok. Ked som bola v turecku, bolo 38 stupnov a vietor sa ani nepohol, to bolo peklo

ingridv
21. júl 2024

@ivik4 ahoj. Prosím Ta, napíš mi ako bolo, nejaké postrehy, rady . Tiež ideme po prvykrát v auguste do Albánska. Vdaka

bandiaivetka
22. júl 2024

@heltova9 Ahoj. My sme boli okrem Albanska, vo vṣ̌etkých destináciách. Nie sme náročny cestovatelia. Egypt je naṣ̌a srcovka. 5* splna naṣ̌e poẓ̌iadavky. Treba sa stotožniť ich kulturou a neprejedať sa. A užijeṣ̌ si krasnu dovolenku. Teraz ideme do Tunisu( Monastír. Boli sme v Machdii a,Suse. Tusim ani sme este nemali zlú dovolenku. Asi iba na Satdinii sa mi nepač̣ilo. Aj Ṣ̌panielsko je top. MALAGA, GIBRALTÁR, RONDA, ALIKANTE, len sme sa nekupali , lebo sme boli koncom februára a voda bola straṣ̌ne studená.Dúfam že budeme spokojný výberom. Prajem aj tebe dobrý výber a peknú dovolenku.

ema32
25. júl 2024

@ingridv Aj my sa chystame 1 krat , ktorého idete?🙂

ivik4
25. júl 2024

@ingridv ahoj ,prave sme tu. Vsetko ZATIAL na 1* oproti inym dovolenkam, len more je PRE MNA osobne ladove . Aj ked mne je to jedno lebo don nechodim 😃

ivik4
25. júl 2024

@ingridv vlastne aj chlapovi bolo ladove, nekupal sa, ale vela ludom to nevadi ako vidim

ingridv
26. júl 2024

@ema32 05.08.z Košíc

ingridv
27. júl 2024

@ivik4 ďakujem za info - užívajte a oddychujte ⛱️☀️...prosím Ťa a ako je s nákupmi? Oplatí sa niečo aj kúpiť ( dcéra pubertiacka sa pýta 😁)?

veronikakvak
10. nov 2024

@ivik4 prosim ta, v akom ste boli hotely?

sona272
14. jan 2025

@veronka1996 ahoj , prosím ťa v Durresse sa ti páčilo , letíme tam v lete prvý krát a neviem čo nás čaká 😂

ivik4
14. jan 2025

@sona272 nevm aky hotel mate ,my sme mali najlepsi na promenade a dovolenka najlepsia zatial

sona272
14. jan 2025

@ivik4 my ideme do apartmánu , známa tam kúpila