icon

Skúsenosti s booking

lulupulu
1. júl 2022

Ahojte, dnes som zaplatila a rezervovala cez Booking chatu v PL. Platila som vyše 700€. Prišlo mi potvrdenie objednávky. Lenže chcem sa s hostiteľom skontaktovať aj telefonicky a dohodnúť sa. Lenže na číslo ktoré mi ukazuje sa vôbec nedá dovolať, písala som aj mail aj správu a nik neodpisuje. Taktiež som písala aj na booking zákaznícky servis a majú 24h na odpísanie, lenže ja mam bezplatné zrušenie rezervácie dnes do polnoci. Nemáte niekto prosím skúsenosť?

janai1
1. júl 2022

@lulupulu s čím konkrétne chceš poradiť? To že ti v ubytovaciom zariadení nedvíhaju booking nijako nevyrieši
Ak chceš viem ti dať číslo ale iba na anglickú podporu, slovenská resp. česká už má po prac. dobe

lulupulu
autor
1. júl 2022

@janai1 nejde o to ze nedvíhaju ale číslo zrejme ani neexistuje

janai1
1. júl 2022

@lulupulu no a s čím chceš teda poradiť? Však to zruš a vybavene

hipuska
1. júl 2022

Nevies si to pozrieť cez Google map? Alebo Google podľa ulice skúsiť iný kontakt?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
lulupulu
autor
1. júl 2022

@boldo87 všade je iba to jedno číslo

lulupulu
autor
1. júl 2022

@hipuska a co akože mam zistiť kontakt na susedov alebo co? 🤦‍♀️🤦‍♀️ Maju tam dobre recenzie ešte z minulého mesiaca tak preto nechápem.

lulupulu
autor
1. júl 2022

@janai1 bolo to jediné posledné miesto ktoré sme našli preto ma to hnevá

kluska
1. júl 2022

daj tu stranku z bookingu, ze co mas zarezervovane

hipuska
1. júl 2022

@lulupulu bože, možno tam bude iné číslo. Ja som veľa ubytovaní si tak zajednala. Cez Google view. Pozrela domy, ulice a na základe toho vyhľadala kontakt. Tak nechápem, čo potom od nás chces.

silviak
1. júl 2022

@lulupulu a nemoze to byt mobilne cislo a je mimo signal alebo vypnute? Netreba hned stresovat. Ked ma recenzie niet sa coho obavat podla mna😉

lulupulu
autor
1. júl 2022

Zrušila som to radšej, lebo len do polnoci som mala možnosť vrátenia peňazí, a ak by som mala vyhodiť 700€len tak....

lulupulu
autor
1. júl 2022

@hipuska je to chata v lese čiže neviem ako to v street najdem

janai1
1. júl 2022

@lulupulu a čo to bolo za chatu?

lulupulu
autor
2. júl 2022

@janai1 napokon mi v noci majiteľka odpísala ze jej to je ľúto a ze mam zavolať na druhé číslo ktoré mi poslala 🤦‍♀️🤦‍♀️ no už máme rezervovanú inú chatu na Slovensku