icon

Skúsenosti s cestou na Bahamy: Letenky a náklady

16. apr 2024

Odkiaľ ste prosím leteli ako to bolo s prestupmi ? Je tam naozaj tak draho ako sa hovorí?

kiki68
16. apr 2024

Moj muz bol a ano je to tam drahe pomerne, zalezi co tam robis. Jeho mama ho vtedy vzala ako teenage, ona tam isla ako vedkyna. Ja poznam ludi, co tam potapaju, takze ked chces za lacnejsie, tak jedine tam nejaky dive master program vymysliet. Ale tak to je taka destinacia, ze urcite da raz oplati dat tie peniaze

melanta
16. apr 2024

Leteli sme z Viedne cez Londýn s British. A áno, je to jeden z tých drahších ostrovov a dovoleniek.

heidy222
16. apr 2024

Ja som bola na Grand bahama, v roku 2017, letela som do Miami z Zürichu a odtiaľ trajektom (z fort Lauderdale). Ano je to tam drahé, najmä potraviny a malo zásobené (všetko v supermarkete samozrejme dovoz, nie nadarmo ich národné jedlo je beans and Rice 😅). Potom ďalši problém je ako sa tam pohybovať,nie je verejná doprava, treba si požičať auto. My sme auto nemali a bol to problém ako sa dostať do obchodu a tak, lebo ono to na mape vyzerá malé ale nie je 😁. Ale mne sa veľmi páčilo. Pláže boli krasne, také niečo v Európe nezazijes byť sama na pláži