icon

Skúsenosti s cestovkami Flying banana a Maracuya

6. máj 2025

Ahojte, neboli ste nahodou niekto s tymito cestovkami niekde? Nejaké skúsenosti? Vďaka.

veselo_neveselo
6. máj 2025

Nie, ale banany sledujem uz roky a s nimi by som spokojne sla 🙂

petamich
6. máj 2025

Boli sme s Flying Bananas v Maroku, podla mna super 🙂 mensia skupina, delegati cely cas s nami, socializovali sme sa dost, program pestry. Vyborne to bolo

heminepa
Autor odpoveď zmazal
autor
6. máj 2025

To by aj mna zaujimalo, lebo samozrejme je na webe nejaká cena, ale nie je v nej zahrnuté všetko, že cca o koľko navyše sa potom ešte minie na vedľajšie veci.
Ja premýšľam nad Norskom alebo Kanadou.

petamich
6. máj 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa to Maroko + Sahara to je, je taky kratsi vylet myslim, ze to bolo 6 dni (ale aj s letmi z Viedne a do Viedne, leteli sme Ryanairom), stalo nas to, ak si spravne spominam nejakych 1000€ na hlavu, pred Covidom sme boli (teraz som pozerala, ze to ponukaju za 1200€), v cene bolo viac menej vsetko okrem podpalubnej batoziny ale ta by bola len na ostaru, cestovneho poistenia a jedla toho mimo (lebo vacsinou sme ranajky mali, na vylete na Saharu sme mali aj veceru) a inak tam to jedlo bolo relativne lacne, my sme sa prestravovali na nejakom street foode, pripadne lokalne restauracie a to bolo nie nejako nakladne. Vylety uz v cene boli, oni zvyknu celkom podrobne uvadzat, ze co je a nie je v cene a potom uz asi kazdy individualne mina.

Toto vsetko v cene bolo:
 obojsmerný let z Viedne do Marakkech (Ryanair)
 príručná batožina
 3x ubytovanie s raňajkami v Marrakech
 1x ubytovanie s raňajkami a večerou v Dades Gorge
 1x ubytovanie s raňajkami a večerou v stanoch na púšti
 výlet do Sahary privátnym minibusom
 súkromný anglicky hovoriaci sprievodca počas výletu do Sahary
 celodenný výlet privátnym minibusom na Ouzzoud waterfalls a Ourika valley
 Flying Banana delegát 24/7
 tričko Flying Banana
 letiskové transfery
 letiskové a servisné poplatky
 poistenie insolventnosti CK

lusilla
7. máj 2025

Ahoj, ja som bola s Flying Banana na Islande, zajazd ako taky hodnotim velmi dobre, priprava, prevedenie aj celkovo starostlivost zo strany cestovky bola super. V cene sme nemali zahrnutu podpalubnu batozinu co bola na jednej strane vyhoda kedze sme sa stale presuvali a nemusela som sa natahovat s kufrom ale zasa na druhej strane clovek celkom kalkuloval lebo sme si tam museli zobrat teple veci, turisticke veci, topanky takze celkom tetris doma. Ale zvladli sme to a myslim ze som aj mala veci ktore som nevyuzila cize mohli ostat doma. Dalej sme tam nemali jedlo v cene okrem ranajok ktore bolo v niektorom z ubytovani, ale zasa nas sprievodca zobral vzdy nakupit, ukazal nam vsetko, vysvetlil aj poradil cize absolutne sme nemali problem tam si kupit jedlo ci uz na ranajky alebo v restikach obed ci veceru. Maju to premakane. Akurat na Island by som uz nesla lebo sa mi tam nepacilo 😅 😀 ale to je moj veeeelmi subjektivny nazor.

procrastique
7. máj 2025

my sme boli ešte v začiatkoch asi v roku 2018 alebo kedy na ukrajine s paťom :D teda čosi sme aj videli z toho tripu ale ledva sme nohy za sebou ťahali lebo 3 zo 6 večerov sme mali ožran párty :D

autor
7. máj 2025
@procrastique

my sme boli ešte v začiatkoch asi v roku 2018 alebo kedy na ukrajine s paťom :D teda čosi sme aj videli z toho tripu ale ledva sme nohy za sebou ťahali lebo 3 zo 6 večerov sme mali ožran párty :D

@procrastique no toto som uz počula, že ten alkohol spomínali a teda nebolo ho málo a tomu by som sa rada chcela vyhnúť, lebo ved nedošla som sa tam opíjať, ale niečo vidieť 🙄

lusilla
7. máj 2025

K tomu alkoholu, tak ono to bolo tak ze ano pil sa alkohol ale neoblo to nic take nasilne ze by ta niekto nutil, kto chcel si dal kto nie tak nie. Vecer sme sedeli dobra nalada, partia akoze fakt som sa tam nasmiala ako nikdy a rozhodne som tam nepila nijako vyrazne. Nestalo sa ze by rano niekto nevstal ze bol tak opity. Vsetko v norme, ked niekto chcel ist spat tak isiel, ked nechcel pit nepil ked nieco proste nechcel tak nerobil. Cize ozran party je ked to niekto tak zoberie ale ak to beries ako vylet je to uplne v poriadku. Je pravda ze tam chodia mladi ludia viac ktory aj viac znesu ale ja som bola starsia a nikto ma nenutil tahat s nimi.

muchotrafka298
7. máj 2025

Flying banana je pre mladsich ludi, to je o nich zname. Strava je na kazdom co si kupi alebo ci pojde denne do restauracie. Su krajiny, kde je ta strava drahsia /Skandinavia/ a naopak lacnejsia. S tym treba pocitat, ze okrem ceny zajazdu su tam dalsie polozky. Kolegyna s nimi bola, zajazd OK, len proste ona je uz inde ako 20 rocni.