Skúsenosti s cestovkou Čedok
Ahojte, akú máte skúsenosť s touto cestovkou? Zatiaľ sme boli iba Hydro, Satur a Kartágo ale majú celkom dobre ceny...oni majú aj v Košiciach kanceláriu?
@anonym_autor bola som...veď to je známa CK čo by malo byť zle?
@anonym_autor bola som...veď to je známa CK čo by malo byť zle?
@klementinka58
@luccija sú aj v Košiciach?
neviem ja som objednavala cez net a odlet z Kosic
@anonym_autor Ja mam s nimi 1. skusenost tento rok a velka spokojnost, uroven ako Satur, vsetko mali zmaknute. Vsak maju vyse 100 rokov tradiciu, skor by som mala obavu z Kartago Tour
@anonym_autor my sme boli tento rok s Čedokom na Kanárskych ostrovoch a minulý v Chorvátsku a aj delegátka prišla teraz na Kanárskych, veľmi milá, všetko povysvetľovala. Takže za mňa fajn cestovka a hlavne lacnejšia ako slovenské cestovky.
@anonym_autor my sme boli tento rok s Čedokom na Kanárskych ostrovoch a minulý v Chorvátsku a aj delegátka prišla teraz na Kanárskych, veľmi milá, všetko povysvetľovala. Takže za mňa fajn cestovka a hlavne lacnejšia ako slovenské cestovky.
@tulipanik12 Ja som roky chodila so Saturom, su dobri, ale drahi. Cedok bol cenovo vyhodnejsi, kvalita rovnaka
Pokiaľ mám dobré informácie, tak Kartago, Čedok a DERturistik je spolková organizácia. Tento rok sme boli na dovolenke, zájazd kupovaný na webe kartago, v zmluve čedok a na letisku nás čakal autobus od DERturistik. Boli sme spokojní, aj keď odporúčam informovať sa, či je vrámci zájazdu aj delegát. Chodíme cez viacero cestoviek pravidelne, no tentoraz nás prekvapilo, že my sme ho k dispozícii nemali. Dozvedela som sa to až z pokynov, ktoré posielali 7 dní pred odletom. Aspoň, že mali non-stop linku, ak by sa niečo stalo.
Chodievam s nimi par rokov na poznavacky, programy ako bubo, aj hotely niektore a cena dvakrat nizsia....a je mozne platit za zajazd kartou.
Tento rok sme s nimi boli na Zanzibare a Kanárskych ostrovoch. Ako je písané vyššie, v niektorých destináciách nemajú klasického delegáta,ale online, čiže niekomu to nemusí vyhovovať,ak sa nedokážu dohovoriť alebo si niečo vybaviť.
Pokiaľ mám dobré informácie, tak Kartago, Čedok a DERturistik je spolková organizácia. Tento rok sme boli na dovolenke, zájazd kupovaný na webe kartago, v zmluve čedok a na letisku nás čakal autobus od DERturistik. Boli sme spokojní, aj keď odporúčam informovať sa, či je vrámci zájazdu aj delegát. Chodíme cez viacero cestoviek pravidelne, no tentoraz nás prekvapilo, že my sme ho k dispozícii nemali. Dozvedela som sa to až z pokynov, ktoré posielali 7 dní pred odletom. Aspoň, že mali non-stop linku, ak by sa niečo stalo.
@frederikasucha38 pokial mam spravne info, cedok nie je sucastou der touristik. Tam je fischer, kartago, exim. Mozno si "vypomahaju", ale nie su spolu v skupine. Cedok je samostatny. Ale cedok je uplne ok (aj der touristik)
Ahojte kanceláriu majú Aupark Košice na 1.poschodi
Kamoska chodi len s nimi uz niekolko rokov pravidelne aspon 2-3 x rocne a je s nimi spokojna. Ale vzdy zalezi aj na tom, co ocakavas a co si u nich kupis.
Kedysi, keď som chodieval dovolenkovať cez cestovku, tak môj najväčší problém s Čedokom boli tí českí spoludovolenkári.
🙂
@anonym_autor my sme s nimi boli minulý rok na malorke a veľká spokojnosť, všetko super.
Boli sme viackrát a všetko super.... odporúčam
@anonym_autor Ja mam s nimi 1. skusenost tento rok a velka spokojnost, uroven ako Satur, vsetko mali zmaknute. Vsak maju vyse 100 rokov tradiciu, skor by som mala obavu z Kartago Tour
@mircalla z Kartága a prečo? Veď pred rokom sa spojili s Fischerom a kulpili ich Nemci. Oficiálne sa už volajú Dertouristik. Stali sa najväčšou cestovkou na Slovensku.
A čo sa týka Čedoku- to už dávno nie je známa česká cestovka, lebo ju vlastní poľská skupina🙈
@frederikasucha38 pokial mam spravne info, cedok nie je sucastou der touristik. Tam je fischer, kartago, exim. Mozno si "vypomahaju", ale nie su spolu v skupine. Cedok je samostatny. Ale cedok je uplne ok (aj der touristik)
@veltraud Čedok už patrí poľskej ITAkE.
@mircalla z Kartága a prečo? Veď pred rokom sa spojili s Fischerom a kulpili ich Nemci. Oficiálne sa už volajú Dertouristik. Stali sa najväčšou cestovkou na Slovensku.
A čo sa týka Čedoku- to už dávno nie je známa česká cestovka, lebo ju vlastní poľská skupina🙈
@marcaurel Najvacsia zdaleka neznamena najlepsia. Viem, ako maju zazmluvnenu letecku dopravu, ak vypadne lietadlo, ludia stravia na letickach aj dni. Robili som v cestovnom ruchu istu dobu. Toto sa takemu Saturu nestane. Celkovo ta skupina Kartago, Fisher, Seneca, Tip Travel mi nikdy nebola sympaticka. Hodnotenia tiez nie najlepsie
Mozno je to moja antipatia, nehladam najlacnejsiu dovolenku, ale najkvalitnejsie sluzby
Boli sme 2x vsetko ok, ako jedina cestovka maju konecne ceny. Nie ze zajazd stoji 600e pre osobu a vysledna cena pre dve osoby ti vyjde 3000. Z toho ma ide s prepacenim jeb.nut. Nenavidim to!
Čedok za mňa áno. Aj s Hydrotour sme boli rovnako spokojní, ale v Čedoku mi príde lepší pomer cena-kvalita. Je pravdepodobné, že pôjdeme s nimi aj bud.leto
@marcaurel Mne staci, ze maju zazmluvneny Air Horizont, nesla by som z nimi uz len kvoli tomuto. Netrcali niekde v Grecku nedavno ludia 3 dni? Takze minimalne - zla letecka spolocnost ako zmluvny partner
@mircalla Mužov kolega chodí s Tip travel roky na Sardíniu do rovnakého hotela.Majú to ram radi ,ale tiež povedal,že bezproblémový let snáď ešte nezažili.Teraz v júli ich nechali dlhé hodiny čakať v lietadle a čakalo sa na opravu. Nakoniec vraj lietadlo je ok,ale bolo to tam už dosť na hrane.Aj policajtov volali, nejaký cestujúc to tam nezvládal .Vždy Air Horizont.My sme s nimi leteli na Zakynthos s tým polepeným Tip travel lietadlom.Okrem toho,že vyzeralo min.na 40 rokov a záchody smrdeli ako v starom vlaku našťastie bez problému.
Sú v auparku. My sme riešili dovolenku cez inviu ale zájazd bol cez cestovnú kanceláriu Cedok a spokojne. Keď trebalo niečo opraviť na izbe delegátka to zariadila. Bolo nám treba vybaviť lekára tiež to zariadila 🙂
@orisker 😃 jedna rodina išla aj s nami to bolo v úplne že každej vete na konci "že jo"? 🤣🤣 Išlo ma slahnut, fakt hrozný prejav.
@sszuzu8 Mne zatiaĺ najviac pijú krv poliaci.Všade natrafíme na drzých a arogantných.V hoteli, aj na výletoch. Na poslednej dovči nechali svoje decká bliakať do noci na izbe a oni kdesi ruka hore.V celom hoteli minimum detí, ale my sme mali pech.Našťastie po 3 dňoch šli domov.😊
@anonym_autor uplne super, odporúčam všetkými desiatimi.
A hlavne nieje až taká predražená, čo sa nedá povedať o iných cestovkach
@mircalla Mužov kolega chodí s Tip travel roky na Sardíniu do rovnakého hotela.Majú to ram radi ,ale tiež povedal,že bezproblémový let snáď ešte nezažili.Teraz v júli ich nechali dlhé hodiny čakať v lietadle a čakalo sa na opravu. Nakoniec vraj lietadlo je ok,ale bolo to tam už dosť na hrane.Aj policajtov volali, nejaký cestujúc to tam nezvládal .Vždy Air Horizont.My sme s nimi leteli na Zakynthos s tým polepeným Tip travel lietadlom.Okrem toho,že vyzeralo min.na 40 rokov a záchody smrdeli ako v starom vlaku našťastie bez problému.
@andrejka2424 Ved toto. Teraz sme sli do Egypta Cedok Air Cairo. Trochu som mala obavu. Lietadlo nove, oba lety sme odleteli dokonca 25 min skor. Satur Smart Wings 5 krat, dokopy 10 letov. Najdlhsie meskanie 45 min aj to kvoli letisku (Antalya nestiha). Takze uz len kvoli dopravcovi nad inym ako Cedok, Satur, Hydrotour neuvazujem

boli sme toto leto vsetko bolo ok