icon

Skúsenosti s cestovnou agentúrou Invia na septembrovú dovolenku

azha04
19. aug 2025

Zdravím. Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s cestovnou agentúrou Invia.
Už si cez nich niekto objednal dovolenku ? Ako ste boli spokojní ?

anonym_9e8ef7
19. aug 2025

@azha04 Invia je iba sprostredkovateľ

really8
19. aug 2025

@azha04 ano takmer kazdy rok. Ako uz vyssie pisali je to sprostredkovatel ktory predava zajazdy inych cestoviek ale oplati sa

anonym_dc0be3
19. aug 2025

Robila som v Invia a oni predávajú zájazdy za cenu CK, teda ak chcete cenovú ponuku, dajte im požiadavku s termínom, koľko ľudí, počet hviezdičiek atď a pošlú Vam ceny a hotely. 🙂 Je to pre niekoho kto nepozná destináciu ešte alebo nemá čas hľadať na webe 😊 Majú od SK po rakúske cestovky 🙂

oli18
19. aug 2025

Boli sme cez Inviu, su absolutne spolahlivi.

azha04
autor
19. aug 2025

Ďakujem za info .

binarypete
Autor odpoveď zmazal
1ryba
Odpoveď bola odstránená
abbies
20. aug 2025

ja by som už nešla. Šli sme raz, do Bulharska, po príchode do letoviska nám oznámili, že nám vymenili hotel, všade špina, pavučiny, pokazená sprcha.. delegátka na nás kašľala, ani telefóne nedvíhala, dokonca nás neinformovala ani o zmene pri odchode. Keby sme to nezistili náhodou, ani na letisko nás nevezmú. Invia a cestovka si nás prehadzovali hore dolu, vyhovárali sa a nakoniec nám vrátila teda cestovka smiešnu sumu.

oliverceky
20. aug 2025

@azha04 radšej cez konkrétnu ck

nikoleta999
1. okt 2025
@anonym_dc0be3

Robila som v Invia a oni predávajú zájazdy za cenu CK, teda ak chcete cenovú ponuku, dajte im požiadavku s termínom, koľko ľudí, počet hviezdičiek atď a pošlú Vam ceny a hotely. 🙂 Je to pre niekoho kto nepozná destináciu ešte alebo nemá čas hľadať na webe 😊 Majú od SK po rakúske cestovky 🙂

@anonym_dc0be3 Ahoj, môžem sa Ťa opýtať, ako si bola spokojná s prácou v Invií predávala si konkretne zájazdy ?

anonym_dc0be3
1. okt 2025
@nikoleta999

@anonym_dc0be3 Ahoj, môžem sa Ťa opýtať, ako si bola spokojná s prácou v Invií predávala si konkretne zájazdy ?

@nikoleta999 Ahoj. Áno predávala zájazdy, poistenie k zájazdom, občas darčekový poukaz. Bola som spokojná aj nie. Aby som ťa neuviedla do omylu: Invia sú 95% franchising. Teda každá pobočka je väčšinou iného majiteľa. Ja som v našom meste vychytala na začiatok jednu pani, kde som s platom nebola spokojná. Ale pri druhom šéfovi ktorý prebral pobočku som spokojná bola, keďže mal iné odmeňovanie. Práca bola super ak ta baví geografia a zisťovanie kde je čo super pre človeka s deťmi alebo pre páry. 🙂

nikoleta999
2. okt 2025
@anonym_dc0be3

@nikoleta999 Ahoj. Áno predávala zájazdy, poistenie k zájazdom, občas darčekový poukaz. Bola som spokojná aj nie. Aby som ťa neuviedla do omylu: Invia sú 95% franchising. Teda každá pobočka je väčšinou iného majiteľa. Ja som v našom meste vychytala na začiatok jednu pani, kde som s platom nebola spokojná. Ale pri druhom šéfovi ktorý prebral pobočku som spokojná bola, keďže mal iné odmeňovanie. Práca bola super ak ta baví geografia a zisťovanie kde je čo super pre človeka s deťmi alebo pre páry. 🙂

@anonym_dc0be3 Ďakujem pekne, priznám sa, že si asi prvá, ktorá píšem pozitívne ... strašne veľa bývalých zamestnancov to neguje, ze tam bola strašná buzerácia pomaly za všetko, tak to ma celkom odradilo vôbec poslať životopis ...

anonym_dc0be3
5. okt 2025
@nikoleta999

@anonym_dc0be3 Ďakujem pekne, priznám sa, že si asi prvá, ktorá píšem pozitívne ... strašne veľa bývalých zamestnancov to neguje, ze tam bola strašná buzerácia pomaly za všetko, tak to ma celkom odradilo vôbec poslať životopis ...

@nikoleta999 Hovorím záleží od šéfa akého máš. Ja som mala super. Inde naozaj neviem povedať čo a ako funguje. Na centrále som ale počula že buzeracia je 😏

sobrudolph
4. dec 2025

Priekupníci zájazdov a poistiek s nulovými službami.

Moj blog:
https://blog.sme.sk/rudolfszekely/cestovanie/po...