icon

Skúsenosti s cestovnou kanceláriou Kartago

21. nov 2023

Dobry den, prvykrat pojdeme v lete cez kartago. Ake su vase skusenosti s touto CK? Prebehlo vsetko v poriadku? Riesil delegat vase staznosti ak boli? A je delegat stale k dispozicii?
Zatial sme vzdy boli len cez Satur a Hydrotour a boli sme velmi spokojni aj co sa tyka sluzieb, servisu a komunikacie.
Dakujem za kazdu recenziu🙂

gemerka17
21. nov 2023

Je úplne jedno či ideš cez hydrotour, satur, kartago. V prvom rade vyberaš hotel a recenzie si treba na neho pozrieť aj zahraničné aj slovenské. Je to klasická dovolenka, kde cestovka všetko zabezpečí. Už to poznáš. To aký bude delegát závisí od človeka. Nemáš sa čoho báť ak si si vybrala hotel s dobrými recenziami.

liz_lemon
21. nov 2023

naprv zistujem recenzie, a az potom nakupujem

stanulienkat
21. nov 2023

@gemerka17 nesuhlasim. Nie je jedno akou cestovkou ides. Satur u mna top. Turancar cele zle. Koala tazky podpriemer-ale s nimi som bola 15 rokov dozadu a uz nikdy viac.

muchotrafka298
21. nov 2023

Za mna zalezi aj na CK. NIe kazda ma dobre hotely. Z mojej skusenosti je najlepsi Hydrotour alebo Satur. Je to uuplne nieco ine ako trebars Koala. Kartago preslo pod siet Der Touristik, takze je tazko povedat, ako to tam bude s hotelmi alebo so sluzbami.

autor
21. nov 2023

@gemerka17
@liz_lemon to je u nas samozrejme. Aj pozeranie videi na youtobe… vybrali sme v Turecku Delphin Diva Premier… cize hotel aj rezort je v poriadku. Ale zaujima ma postoj CK voci klientovi… ich komunikacia, starostlivost atd… a to je aj odpoved, ano najprv zistijem recenzie a potom nakupujem. Cize to presne teraz robim 😀😅

ddaassuullaa
21. nov 2023

No, Kartago sice uz davno, ale boli sme spokojni - neboli totiz ziadne problemy, ktore by sme museli riesit pocas dovolenky. Delegati uplne v pohode vzdy. Pomoc pri vybere dovolenky, ochota riesit nase poziadavky a dokonca poriesit v sezone 1 kompletnu rodinu navyse oproti ponukanym kapacitam hodnotim extra pozitivne (isli sme vacsia partia). Posledne roky sme cez nich neboli, cize aktualnu recenziu neviem ponuknut. Ak nejaku CK urcite neodporucam, tak je to Solvex. Tam je prilisna iniciativa akurat na zaciatku, po vyplatenie zajazdu a potom pomoz si cloveve ako vies

autor
21. nov 2023

@ddaassuullaa dakujem 🙂

petronellla87
21. nov 2023

My sme boli cez nich par rokov dozadu na Sardinii a vsetko bolo ok😊

elenajezova
21. nov 2023

Boli sme tento rok v Turecku v Papillon Ayscha s Kartágom a som bola spokojná.

gemerka17
21. nov 2023

@stanulienkat tak ono si treba vybrať cestovku, ktorá má meno a je na trhu dostatočne dlho. Ma svoje pobočky a je veľká. To satur, hydrotour aj kartago je. Keď si vyberieš cestovku o ktorej nikto nepočul a zamestnáva 2 ľudí tak to aj tak dopadne.
@autorka bola som so všetkými aj hydrotour, satur, kartago. Nikdy nebol problém. A to sme boli aj na výletoch cez cestovku. Delegáti robili to čo mali.

26ka
21. nov 2023

Kym nie je problem, je jedno s akou cestovkou ides. Ja som vyskusala Satur a Kartago, vsetko v pohode, znamy bol vsak na Rhodose pocas tych poziarov a teda Satur zvozil pod ciernu zem co sa starostlivosti tyka

autor
21. nov 2023

@petronellla87
@elenajezova
@gemerka17 dakujem. Tak som trosku kludnejsia. Dnes to teda objednam 🙂

rorino
27. nov 2023

@stanulienkat súhlasím,my sme boli tento rok prvýkrát cez Hydrotour a sme veľmi sklamaní,tým čo ponúkali,aká bola realita a ich odpoveď na to

atuska24
2. apr 2024

Ako si bola teda spokojná s kartagom?Mam zaplatiť zálohu ...

autor
2. apr 2024

@atuska24 my s nimi ideme az teraz v lete, cize povedat este neviem 😀

olexandra
19. aug 2024

Kartago. Dnes ani náhodou. Ol inklúziv za 1600 + 1600 za to aby sme vôbec niečo videli a zažili. Len inkasovali peniaze, aj za klímu..... Nikdy viac.

olexandra
19. aug 2024

@olexandra.
Ešte dodstok: Zakyntos

erika81
7. aug 2025

Dobrý deň. Pridávam zlu skúsenosť s Kartagom teraz DEKTOUR . Boli sme prvy krat v Egypte a hotel co sme si zarezervovali vobec nespĺňal čo uvadzali na stranke. Boli to 4hviezdičky a hotel Protels Crystal Beach Resort. Izba mala špinave záclony, posteľna bielizeň dokrčena už pri príchode, rozbita klučka na vystup na terasu ,stara kupelňa a bonus špinavé uteráky .Písali pozvoľný pristup do mora čo znamenalo že pro členky voda. Iba z móla sa dalo ist zaplavať a tam mali malu čast vyhradenu bójkami, ked sa tam nazbierali ludia bola tam mela. Riešili sme situáciu s delegatom viac rodin lebo kupanie v mori bolo nemožné. Za priplatok ponukli nejaky iny hotel, avšak ta suma už pre nas bola vela. Ako 4 členna rodina sme dali 3300eur a dalších 350 by nas stalo presunutie sa na vlastne naklady do 4*hotela v podobnom stave. Na reklamaciu mi odpisali podobne, že stav hotelov v tejto krajine ma takýto štandard 🤷‍♀️ a že more neovplyvnia. Tak tiež posledný krat Kartago.

muchotrafka298
7. aug 2025
@erika81

Dobrý deň. Pridávam zlu skúsenosť s Kartagom teraz DEKTOUR . Boli sme prvy krat v Egypte a hotel co sme si zarezervovali vobec nespĺňal čo uvadzali na stranke. Boli to 4hviezdičky a hotel Protels Crystal Beach Resort. Izba mala špinave záclony, posteľna bielizeň dokrčena už pri príchode, rozbita klučka na vystup na terasu ,stara kupelňa a bonus špinavé uteráky .Písali pozvoľný pristup do mora čo znamenalo že pro členky voda. Iba z móla sa dalo ist zaplavať a tam mali malu čast vyhradenu bójkami, ked sa tam nazbierali ludia bola tam mela. Riešili sme situáciu s delegatom viac rodin lebo kupanie v mori bolo nemožné. Za priplatok ponukli nejaky iny hotel, avšak ta suma už pre nas bola vela. Ako 4 členna rodina sme dali 3300eur a dalších 350 by nas stalo presunutie sa na vlastne naklady do 4*hotela v podobnom stave. Na reklamaciu mi odpisali podobne, že stav hotelov v tejto krajine ma takýto štandard 🤷‍♀️ a že more neovplyvnia. Tak tiež posledný krat Kartago.

@erika81 pred kupou zajazdu si treba riadne pozriet na internete recenzie na dany hotel. Tripadvisor, Booking, Holidaycheck a videa ludi, co tam boli bud na socialnych sietach alebo na Youtube. Nemozes sa spoliehat na popis CK alebo zamestnanca, co Ti predava zajazd a nikdy tam realne nebol. Vo vela oblastiach Egypta pri hoteloch mas vodu po clenky a ides do "normalnej" vody po mole, po rebriku. To je proste fakt. Ze tam je plytka voda, hlbsia na plavanie je dalej.

erika81
9. aug 2025
@muchotrafka298

@erika81 pred kupou zajazdu si treba riadne pozriet na internete recenzie na dany hotel. Tripadvisor, Booking, Holidaycheck a videa ludi, co tam boli bud na socialnych sietach alebo na Youtube. Nemozes sa spoliehat na popis CK alebo zamestnanca, co Ti predava zajazd a nikdy tam realne nebol. Vo vela oblastiach Egypta pri hoteloch mas vodu po clenky a ides do "normalnej" vody po mole, po rebriku. To je proste fakt. Ze tam je plytka voda, hlbsia na plavanie je dalej.

@muchotrafka298 no v hoteli o kilometer dalej bol pozvolny vstup tiez a voda po prsia ...len to mali zatoku a dalo sa preplavat krasne ku koralom, takže asi to nie je teda všade v Egypre problém. Ano vždy sledujeme aj recenzie toto nepisali ze nebude more.A boli tam aj dalšie vady.

muchotrafka298
9. aug 2025
@erika81

@muchotrafka298 no v hoteli o kilometer dalej bol pozvolny vstup tiez a voda po prsia ...len to mali zatoku a dalo sa preplavat krasne ku koralom, takže asi to nie je teda všade v Egypre problém. Ano vždy sledujeme aj recenzie toto nepisali ze nebude more.A boli tam aj dalšie vady.

@erika81 pisem vo vela oblastiach, nie vsade. More je zivy organizmus, ktory sa meni kazdy den. To ti nikto nezaruci, ze aka tam bude voda. Raz moze byt po kolena a o tyzden po pas. Z tohoto nemozes vinit CK, ze ste mali plytku vodu. V recenziach od realnych ludi co napisu na seriozne portaly sa moze toto vyskytnut v recenzii aj nemusi.
Ja som v Egypte bola raz, mali sme tam tiez tu "zatoku" a raz tam bola voda po kolena a potom po pas, proste priliv, odliv a dokonca ma pri brehu vo vode po kolena pokusala ryba tak, ze mam malu jazvu na kolene.

anonym_949b9f
10. aug 2025

Niekto tu píše, že si treba prečítať recenzie. Ale niekedy nie sú pravdivé! My sme boli s Kartágo tours na Kréte. Podľa CK piesočnatá pláž, Alincl., recenzie od poliakov super. Realita??? Pobrežie štrk ktorý reže chodidlá, vo vode sa kľže je hotové umenie stáť. Alincl.? Museli sme chodiť do obchodu si kupovať vodu, lebo sme ju nedostali. Jedlo výber ako v nocľahárni, studené. Izba maličká, pri sprchovaní bola voda v celej kúpeľni. Nákupy v okolí=mesto vzdialené cca 15km... Hotel 5*,v reáli 3*. Bola som cez nich v hoteli ktorý sa veselo predáva ako hotel LEN pre dospelých. Realita je to hotel aj s deťmi... Mohla by som pokračovať...

erika81
11. aug 2025
@muchotrafka298

@erika81 pisem vo vela oblastiach, nie vsade. More je zivy organizmus, ktory sa meni kazdy den. To ti nikto nezaruci, ze aka tam bude voda. Raz moze byt po kolena a o tyzden po pas. Z tohoto nemozes vinit CK, ze ste mali plytku vodu. V recenziach od realnych ludi co napisu na seriozne portaly sa moze toto vyskytnut v recenzii aj nemusi.
Ja som v Egypte bola raz, mali sme tam tiez tu "zatoku" a raz tam bola voda po kolena a potom po pas, proste priliv, odliv a dokonca ma pri brehu vo vode po kolena pokusala ryba tak, ze mam malu jazvu na kolene.

@muchotrafka298 Ok . Ja chápem všetko. Princíp celého je, že zrovna tento hotel nechcem nikomu odporučiť, preto ho menujem. Dovolenka pri mori ma byť o mori a tu to jednoznačne nebolo umožnené. A ja tiež mam odcestovane viem čo je príliv a odliv a zároveň ani pre komfort tento hotel neodporúčam nie za tú cenu čo sme zaplatili my. My už vieme a iba si myslím, že iný hotel v tejto krajine bude určite lepší.

erika81
11. aug 2025

A hlavne ide o cestovnú kanceláriu, ktorá to za nehorázne peniaze predáva a obohacuje sa na ľuďoch a im je to jedno či mate more alebo čistú izbu. Len to som chcela povedať že Kartago nikdy viac!

muchotrafka298
11. aug 2025
@erika81

A hlavne ide o cestovnú kanceláriu, ktorá to za nehorázne peniaze predáva a obohacuje sa na ľuďoch a im je to jedno či mate more alebo čistú izbu. Len to som chcela povedať že Kartago nikdy viac!

@erika81 to sa Ti moze stat sj s inou CK. Proste ste mali smolu. A je len dobre, ked na to dalsich upozornis.