icon

Skúsenosti s hotelom Imperial v Chorvátsku

elka1608
4. júl 2025

Zdravim prosim realne skusenosti s tymto hotelom. Ideme ta o mesiac so syncekom. Na nete som nasla kadejake recenzie ale viac tych zlych. Bol tam uz niekto a je to fakt az take zle? Dakujem za kazdu skusenost

dominika110
23. júl 2025

@elka1608 ak myslite ten vo vodiciach tak ano je to tam zle

elka1608
autor
28. júl 2025
@dominika110

@elka1608 ak myslite ten vo vodiciach tak ano je to tam zle

@dominika110 Ano ten vo vodiciach. Tak dufam ze to tam nejak zvladneme

ii9
28. júl 2025

@elka1608 ahoj idete priamo do hotela alebo do depandansu? My sme boli pred mesiacom a aj minuly rok na jeseň a bolo super

elka1608
autor
28. júl 2025
@ii9

@elka1608 ahoj idete priamo do hotela alebo do depandansu? My sme boli pred mesiacom a aj minuly rok na jeseň a bolo super

@ii9 Do hotela ideme, vy ste kde boli?

ii9
29. júl 2025
@elka1608

@ii9 Do hotela ideme, vy ste kde boli?

@elka1608 My sme boli v depandanse, ubytko hotel budete mat určite lepšie, polpenziu sme mali v hoteli, ako nevravim že to bol gurmánsky zážitok ale najedli sme sa, jedáleň veľká spojená s otvorenou veľkou terasou, more chodili sme do prava od bazéna na takú kamienkovu pláž tam sme vždy našli tieň a voľne miesto, lehátka za poplatok, je tam taka dlhá promenáda väčšinou tieň, veľmi sa mi tam páči že máš vždy kde ísť, nachodila som tam s kočíkom kilometre, kopec stánkov, kaviarničky, restiky, pre deti čo len chceš skakacie hrady, trampolíny, kolotoce za mna super, výlety všetko na skok, blízko obchod, pekáreň… naozaj nič nám tam nechýbalo

elka1608
autor
30. júl 2025
@ii9

@elka1608 My sme boli v depandanse, ubytko hotel budete mat určite lepšie, polpenziu sme mali v hoteli, ako nevravim že to bol gurmánsky zážitok ale najedli sme sa, jedáleň veľká spojená s otvorenou veľkou terasou, more chodili sme do prava od bazéna na takú kamienkovu pláž tam sme vždy našli tieň a voľne miesto, lehátka za poplatok, je tam taka dlhá promenáda väčšinou tieň, veľmi sa mi tam páči že máš vždy kde ísť, nachodila som tam s kočíkom kilometre, kopec stánkov, kaviarničky, restiky, pre deti čo len chceš skakacie hrady, trampolíny, kolotoce za mna super, výlety všetko na skok, blízko obchod, pekáreň… naozaj nič nám tam nechýbalo

@ii9 Dakujem potesili ste ma. Tak sa bojime po tych recenziach co vsade pisu.