Skúsenosti s Jawakara Islands na Maldivách
Dobrý deň prajem, ma niekto prosím vás skúsenosť s rezortom -jawakara islands na Maldivách ?
Zaujímala by ma osobná skúsenosť
Pozerala som all inclusive, 9 nocí, september
Zvolili by ste viac dní alebo je to postačujúce na užitie tej nádhery
Chceli by sme ísť s maminkou ( mama a dcéra)
Rezort vyzerá byt pekny, nový, velky, na bookingu sú krásne hodnotenia. Treba ale rátať s tým, že sezóna začína v novembri a konci vo februári. Je možné, že mimo sezóny vam tam bude viac pršať. Preto je aj cena k tomu prispôsobená 🙂
@guudy my chceme ísť vyslovene za oddychom, byt len v rezorte, sú tam nejaké možnosti ako snorchlovanie, bicykle …
Áno to počasie je asi skôr o šťastí, aj v júni čo boli ľudia keď sú najnižšie ceny mali pekne 🙂
No tak to je potom dlzka dovolenky na vas… kolko vydrzite a kolko dovolia financie😊.
Mas predstavu, ako poletite? 🙂
Ak si teda budes vyberat let …
Nam sa viac ako let s Emiratmi (prestup nadranom) pacil let s Turkish airlines, kde je to tiez nocny let, ale casovo je cesta rozdelena na 2+8 hod a nie na 5+5 cez Dubaj 🙂
Ideal je sice priamy let s Austrian, ale ti na jesen myslim nelietaju…
Uzite si dovolenku❤️
Ja som bola 2 x na Maldives a vzdy Jul/ August, prsalo nam vzdy iba raz. Inak nic. Dnes uz je to pocasie tazko, poznam ludi, co boli teraz v sezone ( December, Januar) a mali 10 dni zle pocasie. Toto je tazko odhadnut, clovek musi mat hlavne stastie.
No tak to je potom dlzka dovolenky na vas… kolko vydrzite a kolko dovolia financie😊.
Mas predstavu, ako poletite? 🙂
Ak si teda budes vyberat let …
Nam sa viac ako let s Emiratmi (prestup nadranom) pacil let s Turkish airlines, kde je to tiez nocny let, ale casovo je cesta rozdelena na 2+8 hod a nie na 5+5 cez Dubaj 🙂
Ideal je sice priamy let s Austrian, ale ti na jesen myslim nelietaju…
Uzite si dovolenku❤️
@guudy ďakujeme 🫶🏼
Pozerala som aj tie lety, väčšina je cez Dubaj takze uvidíme ..
Zvláštne je ináč, tomu moc nerozumiem, že ceny sú oveľa nižšie keď pozerám daný rezort cez cestovku ako priamo cez oficiálnu stranku hotela ..
Tak ceny sa lisia aj na roznych portaloch. Aj dost zasadne…
Pozri aj ten let s Turkish airlines 🙂
My ked kamkolvek letime s cestovkou, vyberame si aj konkretne lety, ktore nam vyhovuju…
Minule tu bola obdobna diskusia a bicykle maju len tie najluxusnejsie rezorty. Nie kazdy. Mas tu k teme kam ist a kedy kvantum prispevkov.
Minule tu bola obdobna diskusia a bicykle maju len tie najluxusnejsie rezorty. Nie kazdy. Mas tu k teme kam ist a kedy kvantum prispevkov.
@muchotrafka298 ďakujem prečítam si
Tento ma bicykle, snorchlovanie aj mini golf 🙂
Tak ceny sa lisia aj na roznych portaloch. Aj dost zasadne…
Pozri aj ten let s Turkish airlines 🙂
My ked kamkolvek letime s cestovkou, vyberame si aj konkretne lety, ktore nam vyhovuju…
@guudy pozriem, ďakujem pekne 🙂

Ja som za dlhsiu dovolenku, ked sa tam uz odtrepete 🙂
Za mna 12-14 dni aspon. Ale zalezi aj od povahy a co mate v plane robit…. Ja vydrzim pri mori 2 tyzdne v pohode a nechce sa mi ist domov ;)
S tymto konkretnym rezortom nemam skusenost.