Skúsenosti s nočným RegioJet kupé Košice - Praha
Zdravím, máte niekto skúsenosti s nočným cestovaním s regiojet v lôžkovom kupé Košice-Praha? funguje im klíma a wc? je o polovicu (70€) lacnejší než naše slovenské vlaky a práve preto ma zaujíma aj kvalita cestovania. ZSSK vlaky sú síce čisté ale napr. vo viacerých vozňoch v lete nejde klíma a človek ledva dýcha... je regiojet lepši/horší?
ďakujem.
....ani ploštice nie sú ojedinelé v týchto spacích vagónoch...tak želám veľa šťastia... čo ušetriš vraziš do deratizera, keď si prinesieš tento suvenír
Cestovalo sa nam dobre... Ja som taky exot.. proste son sla regiojetom.dokpnca z Humenného do prahy.😁 Chcela som skusit spací vlak
uplne v pohode, to nie su vlaky 20 rokov dozadu 😉
osobne by som nesla, vsak sa da letieť. preco neletis?
Kamoš cestoval a hovoril, že bez problémov fungovalo aj klíma aj wc
Nočným vlakom regiojet v spacom vozni sa cestuje oveľa lepšie ako cez deň. Vo vozni fungovalo wc a tiekla aj voda. Toaletný papier aj obrúsky sú už samozrejmosť.
My sme cestovali s deťmi v kupé ,sedadlá sa dajú dať na lezato ,dobre a pohodlné sme sa vyspali. A čo sa týka wc ,tak to bolo čisté a aj hygienické potreby tam boli .Klíma fungovala ,cestovali sme do Prahy v júly .

@kmxl neviem, ako su na tom lozkove vagóny, ale asi 3 roky dozadu som sa vracala z Prahy z výletu. V juni, klima v jednom vozni nefungovala, naštastie nás supli inde. Trochu som kecala so stewardom a on mi uprimne povedal, ze sa cuduje, ze sa ludia cuduju ze im nefunguje klima. Ze je to úplne bežné. Ze nechápe, že s nimi ludia stále cestuju. Takže asi tak...