icon

Skúsenosti s nočným RegioJet kupé Košice - Praha

kmxl
18. máj 2025

Zdravím, máte niekto skúsenosti s nočným cestovaním s regiojet v lôžkovom kupé Košice-Praha? funguje im klíma a wc? je o polovicu (70€) lacnejší než naše slovenské vlaky a práve preto ma zaujíma aj kvalita cestovania. ZSSK vlaky sú síce čisté ale napr. vo viacerých vozňoch v lete nejde klíma a človek ledva dýcha... je regiojet lepši/horší?

ďakujem.

barka1
18. máj 2025

@kmxl neviem, ako su na tom lozkove vagóny, ale asi 3 roky dozadu som sa vracala z Prahy z výletu. V juni, klima v jednom vozni nefungovala, naštastie nás supli inde. Trochu som kecala so stewardom a on mi uprimne povedal, ze sa cuduje, ze sa ludia cuduju ze im nefunguje klima. Ze je to úplne bežné. Ze nechápe, že s nimi ludia stále cestuju. Takže asi tak...

miskakyska
18. máj 2025

....ani ploštice nie sú ojedinelé v týchto spacích vagónoch...tak želám veľa šťastia... čo ušetriš vraziš do deratizera, keď si prinesieš tento suvenír

terezkaarthuramax
18. máj 2025

Cestovalo sa nam dobre... Ja som taky exot.. proste son sla regiojetom.dokpnca z Humenného do prahy.😁 Chcela som skusit spací vlak

lucik194
18. máj 2025

uplne v pohode, to nie su vlaky 20 rokov dozadu 😉

osobne by som nesla, vsak sa da letieť. preco neletis?

maury
19. máj 2025

Kamoš cestoval a hovoril, že bez problémov fungovalo aj klíma aj wc

an133
19. máj 2025

Nočným vlakom regiojet v spacom vozni sa cestuje oveľa lepšie ako cez deň. Vo vozni fungovalo wc a tiekla aj voda. Toaletný papier aj obrúsky sú už samozrejmosť.

petruska17787
20. máj 2025

My sme cestovali s deťmi v kupé ,sedadlá sa dajú dať na lezato ,dobre a pohodlné sme sa vyspali. A čo sa týka wc ,tak to bolo čisté a aj hygienické potreby tam boli .Klíma fungovala ,cestovali sme do Prahy v júly .