Skúsenosti s počasím v Hurghade na prelome júna a júla
Dobrý deň chcem sa spýtať plánujem zakúpiť dovolenku do Egypta na prelome mesiaca jún/júl.Boli ste?Ake bolo počasie,boli vysoke teploty?
@anonym_autor Áno,my. Počasie krásne, samozrejme horúce, more fajn teplé. Boli sme aj na výlete pri pyramídach, niekto by to nezvládol, ale my sme na horúčavy zvyknutí.
@anonym_autor tohto roku sme boli prvykrat od 8ho juna more by som prijala teplejsie vzduch na slnku max 33 bol. Teraz ideme preto neskor prelom jun jul.. bala som sa horucav a tento rok bol najchladnejsi v egypte za posledne roky aj podla miestnych. V turecku sme mali prelom jul august 53 vzduch na slnku na obed. My teplo milujeme .
My sme boli v strede júna, mne bolo "chladno". Voda bola studená strašne, vzduch mal 35-38 ale nebolo to tak vôbec cítiť. Ako tu u nás 30
Ďakujem veľmi pekne za odpovede.
my tak chodime. je krasne, pocasie vyborne, voda tepla, aj ked tohto roku bolo ovela chladnejsie ako po ine roky. A ked fuka vietor, tak to veru citit, mne byva zima. 😖 😅
@anonym_autor celé zle....Egypt v lete to tam bude 40stupňov....ideálne teplo máš máj a október....

Ani omylom.V aprili a koncom oktobra a 35 +.Už nemám vek na to,aby som sa šla niekam takto trapiť.Môj rekord je 45 na Rodose v auguste a nikdy viac.