icon

Skúsenosti s rezerváciou hotelov cez Booking

bia11
26. jún 2025

Rezervovali ste uz cez booking hotel?

littledaisy
26. jún 2025

Áno, veľakrát 🙂

lenka188
26. jún 2025

@bia11 boze, tisickrat asi.. je to asi najpouzivanejsi portal na rezervovanie ubytovania. V poslednu dobu si ale vsimam, ze ceny na booking su velakrat menej vyhodne ako priamo cez hotel. Takze naposledy som rezervovala uz priamo cez hotel.

nelca0510
26. jún 2025

@bia11 ano

cukroska
26. jún 2025

@bia11 Jasné iba cez Booking vždy.

billy_jean
26. jún 2025

Ano, aj pracovne to robim kazdy mesiac.

marca12
26. jún 2025

@bia11 Jasne,ja len cez booking chodim a nikdy sme nemali zlu skusenost.

vanilkovazmrzka
26. jún 2025

Ano. Ale ked chces hotel, odporucam ti kontaktovat priamo ten hotel lebo booking v poslednom case vychadza v pripade hotelov drahsie nez ked ides priamo cez hotel

mircalla
26. jún 2025

Jedine booking

janulicek45
26. jún 2025

@bia11 áno od svojich 14 a teraz mám 27 a všetko vzdy v poriadku 🙂

maranco
26. jún 2025

@bia11 občas používam, v posledom prípade dal hotel inú horšiu izbu ako bola rezervovaná, booking nereagoval na zaslanie správy, hotel potom označil že som na ubytovanie neprišiel, takže rezervácia bola zrušená a nedala sa dať ani negatívna recenzia
na otázku bookingu či som sa ubytoval som reagoval aj priložil fotky izby aké vybavenie chýba, ale potom žiadna reakcia bookingu

alkoholik
27. jún 2025

Co je to booking??? Pocujem prvy krat.

miadi
27. jún 2025

Hotel nie tie zvyknem priamo. Ale sukromne byty ano a booking mal lekcie ceny ako Airbnb.

1sally12
27. jún 2025

Jasne

srandamusibyt
27. jún 2025

Každý rok rezervujem s bookingom.

muchotrafka298
27. jún 2025

Ano rezervujem, ale porovnavam si cenu aj s hotelom priamo, co to nevyjde cenovo lepsie.

vikusjk
27. jún 2025

Jasne, ale zvyknem pozriet aj stranku konkretneho vybrateho hotela, ci nahodou nema lepsiu cenu. Je to kedy ako, niekedy ma booking lepsiu cenu (zalezi od grade-u Genius, pripadne inej akcie zlvavovej) a niekedy ma priamo hotel lepsiu cenu. Rezervujem podla toho.

inaemre
27. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Ano. Ale ked chces hotel, odporucam ti kontaktovat priamo ten hotel lebo booking v poslednom case vychadza v pripade hotelov drahsie nez ked ides priamo cez hotel

@vanilkovazmrzka ak napises bookingu ze si zohnala hotel inde lacnejsie, tak ti ponuknu lepsiu cenu.

sense
27. jún 2025

Áno, niekoľkokrát ale poslednu dobu je to cez booking drahšie ako priamo, pokiaľ nie je zľava cez genius. Takže keď si nájdem na booking hotel napíšem potom priamo s podľa ceny buď booknem cez booking alebo priamo cez hotel

sense
27. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka aj my tak

sifo
28. jún 2025

@bia11 Áno

romino
28. jún 2025

@bia11 pomohli sme ? Mas otazku vyriesenu ? 🙃

dianaaaaa
28. jún 2025

Pravidelne.... Aj 5x do roka a žiadna zla skúsenosť

bia11
autor