Skúsenosti s rezerváciou hotelov cez Booking
Rezervovali ste uz cez booking hotel?
Ano, aj pracovne to robim kazdy mesiac.
Ano. Ale ked chces hotel, odporucam ti kontaktovat priamo ten hotel lebo booking v poslednom case vychadza v pripade hotelov drahsie nez ked ides priamo cez hotel
Jedine booking
@bia11 áno od svojich 14 a teraz mám 27 a všetko vzdy v poriadku 🙂
@bia11 občas používam, v posledom prípade dal hotel inú horšiu izbu ako bola rezervovaná, booking nereagoval na zaslanie správy, hotel potom označil že som na ubytovanie neprišiel, takže rezervácia bola zrušená a nedala sa dať ani negatívna recenzia
na otázku bookingu či som sa ubytoval som reagoval aj priložil fotky izby aké vybavenie chýba, ale potom žiadna reakcia bookingu
Co je to booking??? Pocujem prvy krat.
Hotel nie tie zvyknem priamo. Ale sukromne byty ano a booking mal lekcie ceny ako Airbnb.
Jasne
Každý rok rezervujem s bookingom.
Ano rezervujem, ale porovnavam si cenu aj s hotelom priamo, co to nevyjde cenovo lepsie.
Jasne, ale zvyknem pozriet aj stranku konkretneho vybrateho hotela, ci nahodou nema lepsiu cenu. Je to kedy ako, niekedy ma booking lepsiu cenu (zalezi od grade-u Genius, pripadne inej akcie zlvavovej) a niekedy ma priamo hotel lepsiu cenu. Rezervujem podla toho.
Ano. Ale ked chces hotel, odporucam ti kontaktovat priamo ten hotel lebo booking v poslednom case vychadza v pripade hotelov drahsie nez ked ides priamo cez hotel
@vanilkovazmrzka ak napises bookingu ze si zohnala hotel inde lacnejsie, tak ti ponuknu lepsiu cenu.
Áno, niekoľkokrát ale poslednu dobu je to cez booking drahšie ako priamo, pokiaľ nie je zľava cez genius. Takže keď si nájdem na booking hotel napíšem potom priamo s podľa ceny buď booknem cez booking alebo priamo cez hotel
@vanilkovazmrzka aj my tak
Pravidelne.... Aj 5x do roka a žiadna zla skúsenosť

Áno, veľakrát 🙂