Skúsenosti s ubytovaním v rezorte Amarin v Rovinj - Chorvátsko
Boli ste niekto v rezorte amarin v rovinji v chorvatsku? Skusenost s apartmanom pre 3 alebo 4 osoby? Nevieme sa rozhodnut ci zobrat vacsi..vie niekto porovnat? Dakujem
@zdenonka podla info na bookingu je pre 3 studio - cize jedna izba a v nej aj postele aj kuchyna. Pre 4 je uz kuchyna/izba+ spalna. https://www.booking.com/hotel/hr/tourist-settle... Ak nie ste iba dvaja, brala by som vacsi.
@zdenonka neviem, čo by si chcela vedieť. Je tam oddelená kuchynka, ak chces variť kávu, čaj, vezmi rýchlovarnu konvicu, ta tam nie je a na tej elektrickej dvojplatnicke to trvá dlho. Vezmi aj niečo proti mravcom.
Proti ubytovaniu som v podstate nemala výhrady, treba akurát rátať, že je to dosť ďaleko od mora, je to naozaj veľký komplex. Hneď vedľa je veľký kemp, ktorý nemá vlastné bazény, takže bazény bývali dosť preplnené.
Deťom zober snorchle, v mori je dosť rýb aj krabov.
Prístup do mora nie je moc dobrý, treba určite topánky do vody. Jezkovia ale v mori nie sú.
Veľa možností na vodné športy, všetko sa dá požičať.
Pre malé deti je k dispozícii detský klub.
Za lehátka a slnečníky sa neplatí, ale treba si ráno obsadiť. Potom sa uvoľnia až okolo pol štvrtej, keď ľudia odchádzajú z pláže.
Hostia sú prevažne z Rakúska, Nemecka, nájdu sa aj Rusi, Poliaci, Slovinci atď. Slovákov a Čechov malo.
Ceny jedla a pitia v reštauráciách vysoké, na to sa treba pripraviť.
Spokojná som bola tak napoly, som zvyknutá na servis All inclusive, na mňa toto nie je. Navyše nám nie až tak vyšlo počasie, tri dni sa nedalo kúpať v mori, boli vysoké vlny, jeden deň aj búrka.
Prajem krásnu dovolenku, užite si

Ale ved to vies aj sama, podla toho kolko vas je a aky komfort chcete.