icon

Skúsenosti so slovenskými cestovnými kanceláriami. Ktorú odporúčate?

adriana522000
16. feb 2025

Ahojte, zaujímalo by ma aké máte skúsenosti so slovenskými cestovnými kanceláriami. 😊 Akú odporúčate najviac? S ktorou najviac cestujete? Máte s nejakou CK negatívnu skúsenosť, ktorá vás odradila od tejto CK? Kľudne sa rozpíšte v komentároch alebo mi napíšte do súkromnej správy 😊🙏 Píšem o tom diplomovú prácu, takže za každú vašu skúsenosť s CK budem veľmi vďačná, ďakujem ❤
Príp. môžete rovno vyplniť tento anonymný dotazník k mojej DP https://forms.gle/niHyPwjJxpobtWCN9

gemerka17
16. feb 2025

@adriana522000 máš síce vo výber CK napísané že iné. Avšak určite by sa tam zišlo prihodiť jednu veľmi úspešnú, dosť medializovanu CK, ktora si potrpí na dobre meno. Zabudla si na ňu. Meno majiteľa je tiež veľmi známe, označuje sa ako najscestovanejsi Slovák. Môže sa ťa na to pýtať obhajoba. Dovolenka nie je len ležanie na pláži ale aj o lovení zážitkov.

andreakotesova
17. feb 2025

@gemerka17 Bubo tam má...

lucik194
17. feb 2025

je tu skupina cestujeme k moru, dala by som dotaznik tam

lucik194
17. feb 2025

za mna dve veci
- chyba Ti tam CK Leonardo
- za mna by som neriesila len slovenske CK, ale pridala by som zalozku aj zahranicne (kde by som prihodila ako jednu kategoriu "zahranicne" napr. TUI, Billa reisen, Cedok.....) pretoze hlavne ludia zo zapadneho SR vyuzivaju aj tieto CK kvoli letisku vo Viedni , kaslu na SK cestovky, lebo dostanu lepsiu cenu s lepšími sluzbami..... a tito ludia Ti vypadnu zo štatistiky

viem, ze mas tam SK cestovky, venujes a im, ale ta statistika bude skreslena ( u nas v robote napr. chodi cez CK len par kusov a aj to vacsina cez Cedok)

kiki68
17. feb 2025

My sme boli spokojni ( vacsina rodiny je rakuska) s hydrotour a satur, mali dobre ceny vs kvalita. A s nimi som chodila aj predtym este. Nikdy sa mi nestalo, ze by nape na mieste nemali delegata a podobne srandy. Z tych v AT vyuzivame Tui a potom Ltur

katkaseiner
18. feb 2025

cestovali sme Tiptravelom, Kartago, ale najviac so Saturom. Nevidim v nich ziadny velky rozdiel. Boli sme všeobecne spokojny vzdy az na Fakultativny vylet v Turecku na Piratsku lod - ale tym ze som to neriesila tam ale az doma tak ma odignorovali (ok, moja chyba...). Každopádne na tom fakultativnom vylete boli slovenske deti doslova odstrčene napriek tomu ze Pirat sa snazil cez nasu animatorku deti zapojit - ta vsak radsej sedela a vykecala s turistami... S cestovkami sme presli Grecke ostrovy, Egypt, Maroko, Turecko - uz chodime bez cestovky - jednoducho ceny isli brutálne nahor a kvalita ostala rovnaka

slavomira236
19. feb 2025

@adriana522000 ja som bola spokojna so seneca(sucast tip travelu) sj s globtourom. Teraz pojdem prvy krat s hydrotour do egypta.