Soi 6 v Pattaya - ťahanie mužov do barov
Boli ste niekto na ulici soi 6 v Pattaya? Chcem sa tam ísť hrozne pozriet😂 je pravda že mužov ťahajú priamo z ulice do baru?
ano aj v bankoku sme boli a ano tahaju, aj zeny.
@anonym_autor Stačí si pozrieť pár videí na YT, ako to vyzerá na tej hlavnej promenáde v Pattayi. Tam si vrzne hádam každý, malý, tlstý, plešatý, starý. bezruký ... ak má peniaze.
jasne ze hej, ved tam ich je ako mravcov a chudoba, tahaju muzov preto, lebo okrem toho, ze zivia seba a celu rodinu casto dufaju, ze zdrhnu do Europy, alebo Ameriky za lepsim zivotom, nie preto, ze by tych chlapov chceli
pozri si videá na youtube, je ich tam dosť a pozor na ladyboy, aj tých je v Thajsku dosť
pozri si videá na youtube, je ich tam dosť a pozor na ladyboy, aj tých je v Thajsku dosť
@done ano, ano, treba dobre preverit este pred 🤣
jasne ze hej, ved tam ich je ako mravcov a chudoba, tahaju muzov preto, lebo okrem toho, ze zivia seba a celu rodinu casto dufaju, ze zdrhnu do Europy, alebo Ameriky za lepsim zivotom, nie preto, ze by tych chlapov chceli
@zobaka aj to je pravda, ale su typy ludi, co aj tento druh "zabavy" vyslovene vyhladavaju... bohuzial, dopyt tvori ponuku
ak ťa predtým neokradnú....
ak ťa predtým neokradnú....
@rozculena neokradnu, nie su na to odkazane.
@rozculena neokradnu, nie su na to odkazane.
@tanicka907 to neviem,len som počúvala poviedky jedného cestovateľa....a keby neboli na to odkázané/í,tak by neťahali tých chlapov do barov
@tanicka907 to neviem,len som počúvala poviedky jedného cestovateľa....a keby neboli na to odkázané/í,tak by neťahali tých chlapov do barov
@rozculena Jeden by sa čudoval, ale kriminalita v Thajsku je oveľa ale oveľa nižšia, ako na Slovensku. Tam keď si necháte v bare na stole peňaženku, tak ju tam nájdete. Auto vám nevykradnú, aj keby ste ho nechali otvorené. Jediní, kto tam priniesol kriminalitu, sú turisti.
A k tým dievčatám - áno, okradnú turistu, ale inak. Obeťou nie sú tie dievčence, ale turisti. Niektoré skutočne prevádzkujú len ten sex biznis. Ale veľa z nich začalo podnikať tak, že si omotajú staršieho chlapa, nabulíkajú mu do hlavy, oni by aj radi študovali, ale je to drahé a pod. A z pána, čo ju mal na jednu - dve noci sa stane "sugardaddy". Kto nevie, čo to je, tak to je "patrón", ktorý si zoberie pod "krídla" chúďa dievčinu, myslí si, že je to jeho vzdialená milenka, že ho ľúbi nadovšetko a udržuje s ním nejaký kontakt cez soc. siete. On jej na oplátku pravidelne posiela sponzorský príspevok podľa svojich možností (50, 100 či viac eur). A nemá ani tušenia, že ona za rok si takýchto cukríkových tatkov uloví desiatky. Takže mesačne si príde na celkom pekný peniaze celá banda, ktorá to prevádzkuje.
@rozculena Jeden by sa čudoval, ale kriminalita v Thajsku je oveľa ale oveľa nižšia, ako na Slovensku. Tam keď si necháte v bare na stole peňaženku, tak ju tam nájdete. Auto vám nevykradnú, aj keby ste ho nechali otvorené. Jediní, kto tam priniesol kriminalitu, sú turisti.
A k tým dievčatám - áno, okradnú turistu, ale inak. Obeťou nie sú tie dievčence, ale turisti. Niektoré skutočne prevádzkujú len ten sex biznis. Ale veľa z nich začalo podnikať tak, že si omotajú staršieho chlapa, nabulíkajú mu do hlavy, oni by aj radi študovali, ale je to drahé a pod. A z pána, čo ju mal na jednu - dve noci sa stane "sugardaddy". Kto nevie, čo to je, tak to je "patrón", ktorý si zoberie pod "krídla" chúďa dievčinu, myslí si, že je to jeho vzdialená milenka, že ho ľúbi nadovšetko a udržuje s ním nejaký kontakt cez soc. siete. On jej na oplátku pravidelne posiela sponzorský príspevok podľa svojich možností (50, 100 či viac eur). A nemá ani tušenia, že ona za rok si takýchto cukríkových tatkov uloví desiatky. Takže mesačne si príde na celkom pekný peniaze celá banda, ktorá to prevádzkuje.
@chrobak7 a prečo to píšeš mne? Ja viem,ako to funguje,aj keď som tam nikdy nebola.To napíš táničke,tá píše,že nie sú na peniaze odkázané
@chrobak7 ja nemám pochybnosti,ja len píšem,čo som počula.
A úprimne mi to je jedno,aká tam je kriminalita
@rozculena ja som pisala o tom, ci okradnu v ramci kriminality, to ze nejakeho hlupaka zneuziju, nie je kradez.
Ja na rozdiel od teba som tam bola, stretla som zeny (a muzov), ktori v sexbiznise pracuju a poznam aj ludi, ktori do Thajska cestuju za jednorazovym sexom, takych ktori si spolocnicku mesiac platia a aj takych (vlastny kolega), ktory takto spoznal manzelku. Poznam aj takych, ktori tam kvoli podnikaniu ziju, nasli si partnerky a popritom navstevuju bordele. Motivacia ludi je rozna.
Pribehy tych zien su rozne, skor smutne, tie pozitivnejsie su, ked si naozaj nabali nejakeho hlupeho zapadnara, ktory jej zamilovany posle peniaze.
@chrobak7 obetou urcite nie je turista, pises hluposti

@anonym_autor opýtaj sa na YouTube profil nikocert pravidelne tam chodí 😃