icon

Stanovačka s ročným dieťaťom, boli ste?

ona303
7. júl 2022

Aké to bolo,dalo sa to zvládnuť? Chceli by sme ísť o dva týždne ak budú teplé noci. Samozrejme viem, že to nie je pre každého, tak tie čo nieste za, nemusíte mi to tu písať.

mamamasama
7. júl 2022

Jasné...bez problémov 🙂

ona303
autor
7. júl 2022

@mamamasama super a v noci ste mali koľko stupňov? Ja sa len toho bojím, aby mu zima nebola 😄

brona235
7. júl 2022

@ona303 my sme boli stanovat, ked syn mal 4 roky, druhy syn rok a ja som bola v 8 mesiaci...🤣 Takze s jednym uplne v pohode...

nikpa
7. júl 2022

@ona303 my sme chodili ako deti a veru aj na viac nocí a dodnes mám na to krásne spomienky, pre deti je to dobrodružstvo. Ale tvoj ročný si to pamätat nebude, pre takého malého by som zvolila iný program, stanovacka v tomto prípade je asi skôr ,,zábava,, pre vás. Ale zase keď budete niekde pri vode tak sa mu bude určite páčiť. Jeden deň v peknom počasí sa dá zvládnuť aj s tak malým dieťaťom.

adamadent
7. júl 2022

Boli sme. A za mňa super zážitok, mala 11mes.

heidy222
7. júl 2022

Vsak ked Mu Bude zima tak Ho oblecias 😊 my sme boli nedavno v campingu v NL v Noci bolo 10 stupnov boli sme v takych Mini drevenych chatkach, spali sme v svetroch a super sme sa vyspali

louise
7. júl 2022

Chodievame každý rok stanovať, odkedy mala staršia 2 roky, čiže menší stanuje odmalička. Užívame si to všetci.

h2
7. júl 2022

@ona303 Stanovať síce nie, ale keď mal syn necelý rok, boli sme u známych na drevenici vo veľmi sparťanských podmienkach (latrína a po vodu sa chodilo k studničke). Bolo to super, všetko sme zvládli v pohode.