Stojí letecká dovolenka all inclusive za investíciu?
ahojte, neviem kam to napísať a ani aký nadpis diskusie dať 😂 nikdy sme neboli letecky na dovolenke, my chodievame autom a so stanom a skôr dobrodružnejšie. Tento rok sme mali autonehodu a rozhodli sme sa že poďme prvý x si užiť niečo také typu all inclusive, ísť niekam letecky do resortu na týždeň s deťmi a oddýchnuť si. Peniaze na to sme si odložili, chceme last minute september. A kameň úrazu. Čím ďalej tým viac mi ide hlavou. Toooľko peňazí odíde za ten týždeň. Za tú sumu by sme mali altánok hotový skôr, mohla by som si doriešiť kuchyňu. A zároveň túžime po oddychu ale bojím sa ze budeme sklamaní. Stoji to za tie peniaze? 😂 snáď chápete moje pocity 😂 a ešte strachy že tam deti ochorejú a bude po dovolenke 🙈 och
Podla mna ten nazor vznikol preto lebo velka vacsina ozaj tak travi dovolenku v AI rezortoch. Ale samozrejme je to ich vec, len toto je ten dovod. Nie kazdy ale vacsina. Poznam mnohe rodiny ktore cely rok sedia doma aby mohli ist na 8 dni do AI hotela, kde ozaj prejedia a prelezia par dni..je to akoby zmysel odriekania si cez rok alebo prestiz..potom zaplavia soc.siete fotkami kde vsade capnu odkaz na hotel aj s tymi *****+..ja sa skor stretavam s tymto pristupom..ja som skor za socku 😀 ze nechodim na dovolenku do hotela a letecky. A potom su ti ktori sa,mi chvalia kolko krajin precestovali lebo na to samozrejme maju a poznaju tak cestu z letiska do rezortu. Ale su to velki cestovatelia..takze nic proti AI ale vela ludi sa sprava tak ako som napisala..
@janajanajana lebo si písala, že tí, čo chodia do AI zaplavia socialne siete fotkami. Ja si myslím, že to nezáleží od typu dovolenky, ale od typu ľudí, lebo kopec fotí každý prd a odfotia ho aj na poznavačke a to dupľom, lebo sa môžu pochváliť kde všade boli a ako nesedeli na jednom mieste.
Keď sme sa bavili o AI myslela som, že sa bavíme o pobytovych dovolenkách, lebo asi ťažko ľudia vyhľadávajú AI keď sú na poznavacej dovolenke.
Takže mňa zaujimalo, že čo iné robia ľudia, ktorí chodia na dovolenky citujem ťa “ako socky” oproti tým, čo sú v tom AI, že tými ľudmi čo volia AI tak opovrhujú.
@janajanajana lebo si písala, že tí, čo chodia do AI zaplavia socialne siete fotkami. Ja si myslím, že to nezáleží od typu dovolenky, ale od typu ľudí, lebo kopec fotí každý prd a odfotia ho aj na poznavačke a to dupľom, lebo sa môžu pochváliť kde všade boli a ako nesedeli na jednom mieste.
Keď sme sa bavili o AI myslela som, že sa bavíme o pobytovych dovolenkách, lebo asi ťažko ľudia vyhľadávajú AI keď sú na poznavacej dovolenke.
Takže mňa zaujimalo, že čo iné robia ľudia, ktorí chodia na dovolenky citujem ťa “ako socky” oproti tým, čo sú v tom AI, že tými ľudmi čo volia AI tak opovrhujú.
@sisaka citat s porozumenim 😉 neslo o fotky ale o znacenie tych hotelov akoby tie * bola prestiz.. tocime sa dokola..pre niekoho AI ma hodnotu, pre ineho mrhanie penazi..niekto sa nudi, ini nie..je to vzdy o preferenciach..
@sisaka citat s porozumenim 😉 neslo o fotky ale o znacenie tych hotelov akoby tie * bola prestiz.. tocime sa dokola..pre niekoho AI ma hodnotu, pre ineho mrhanie penazi..niekto sa nudi, ini nie..je to vzdy o preferenciach..
@janajanajana aha, chápem.
No ja síce na socialne siete nedávam vôbec nič zo súkromného života, ale teda fotili sme sa aj pred rezortom, lebo po xyz rokoch si už nepamätáme nazvy. Mame fotky aj pred vstupmi do národných parkov, či na vrchole nejakeho vrchu…
Dovolenka AI je totálny relax, ak cestuješ s deťmi môže byť lacnejšia ako bežná s polpenziou, veď to poznáme, koláčik, zmrzlina, sladké nápoje..., takže sa to asi vyrovná.
Boli sme týmto spôsobom niekoľko razy, ale pre nás to to nebolo to pravé. Na rozdiel od väčšiny hostí ktorí nevytiahli nohu z rezortu, aby o niečo neprišli, my radi objavujeme. Tak sme sa túlali, šli sme na každý ponúknutý výlet, v Turecku aj na dvojdňový, kde sme znovu zaplatili stravu a nocľah, alebo sme sa vybrali za pamiatkami hromadnou dopravou.
Po takýchto skúsenostiach sme začali preferovať poznávacie zájazdy, chodievali sme raz na jar, raz na jeseň, kým sever Afriky a Ázie nebol rozpálenom pecou.
Myslím si, že jednu AI dovolenku by mala zažiť každá rodina s deťmi, dopriať deťom to po čom túžia bez toho aby v hlave bežala kalkulačka.
A kuchyňu kľudne prerobis aj o rok.
Ja som sa nikdy okrem MK nestretla s takou nevrazivostou ohladom dovoleniek.Ako keby rezortove dovolenky boli nieco menej,rodiny co na ne hodia su podla pouzivateliek tu len take teliatka, co sa davaju zatvarat do hotela, kde je len obzerstvo, nic tam nevidis, bijes sa o lehatka a kus zvanca v "tackarni". Ja neviem, kde toto vzniklo. Kazdy ma narok dovolenkovat podla svojich predstav. A nemusi to byt AI dovolenka, moze ist na chatu, pod stan, do karavanu. Kazdy podla seba.
Ja som sa nikdy okrem MK nestretla s takou nevrazivostou ohladom dovoleniek.Ako keby rezortove dovolenky boli nieco menej,rodiny co na ne hodia su podla pouzivateliek tu len take teliatka, co sa davaju zatvarat do hotela, kde je len obzerstvo, nic tam nevidis, bijes sa o lehatka a kus zvanca v "tackarni". Ja neviem, kde toto vzniklo. Kazdy ma narok dovolenkovat podla svojich predstav. A nemusi to byt AI dovolenka, moze ist na chatu, pod stan, do karavanu. Kazdy podla seba.
@muchotrafka298 tiez mi to hlava neberie… a naozaj inkde som s niecim takym nestretla 😅
Tu sa rata len dovolenka na vlastnu past, bez CK a do apartmanu… nevadi, ze ludia na tych dovolenkach robia viac menej to iste, co ludia v rezorte… ist do rezortu (a este ked je to cez CK tsk bozie dopustenie)je chore, nudne a trapne 🫣
Nerozumiem preco maju potrebu tak zhadzovat niekoho rozhodnutie ako minie svoje peniaze a bude travit svoj volny cas🤷♀️
@muchotrafka298 tiez mi to hlava neberie… a naozaj inkde som s niecim takym nestretla 😅
Tu sa rata len dovolenka na vlastnu past, bez CK a do apartmanu… nevadi, ze ludia na tych dovolenkach robia viac menej to iste, co ludia v rezorte… ist do rezortu (a este ked je to cez CK tsk bozie dopustenie)je chore, nudne a trapne 🫣
Nerozumiem preco maju potrebu tak zhadzovat niekoho rozhodnutie ako minie svoje peniaze a bude travit svoj volny cas🤷♀️
@ktobytobolpovedal a hlavne preco je to brane takto negativne. Ved tak chodia miliony ludi, nielen Slovaci, chodia tak aj Nemci, Rakusania, Anglicania, Francuzi, Spanieli. Tam stretnes celu Europu. Ale nie, tuto je to nieco podradne. A pritom staci byt len tolerantny k inym.
@ktobytobolpovedal a hlavne preco je to brane takto negativne. Ved tak chodia miliony ludi, nielen Slovaci, chodia tak aj Nemci, Rakusania, Anglicania, Francuzi, Spanieli. Tam stretnes celu Europu. Ale nie, tuto je to nieco podradne. A pritom staci byt len tolerantny k inym.
@muchotrafka298 pre mna je to tiez zvlastne. Ale odpoved sa asi nikdy nedozvieme, preco je to tu tak brane 🤷♀️
@muchotrafka298 v poslednej vete si trafila klinec po hlavičke. Tolerancia... neznámy pojem pre mnoho žien na mk.
Áno, mne stojí.
Sama píšeš, že ste tak nikdy neboli. Tento rok choďte a nabudúce, až budete mať opäť našetrené, môžte zhodnotiť či vám to za to stálo alebo radšej postavíte altánok či kuchyňu 🙂
Mne to za to nestojí ,po prvé je mi týždeň dlho mne stačia 3-4 dni a za tie prachy si radšej niečo porobim okolí domu ....ale tak ja celkovo nerada oddychujem 🤣
@anonym_b9e22b My už iba Tunisko.Pre mňa to bola láska odkedy som tam bola prvý krát v roku 2010, loj muž už mu tiež prišiel na chuť.To je krajina ktorú bud miluješ alebo si povieš nikdy viac, nič medzi 😀
@nikha2809 ja tiež tak... nechcelo sa mi ísť domov. Keď som z busu vystupila na ich colnicu, ťahalo ma tam ako magnet ..taký pocit.. "konečne doma ❤ "
@anonym_autor Mate nadherny zazitok pri mori s detmi a bez starosti. all inclusive.Aj my sme boli a topka .Nemenili by ame...A co z toho ze altanok bude ale deti budu spominat na zazitky na dovolenke nie na altanok v zahrade.. ked vyrastu
@janajanajana často sa označuje rezort aj z toho dôvodu, aby sa urobila reklama. Ja tiež rada označím dobrý hotel a v mnohých som bola na základe toho, že som niekde v storke videla zábery a zaujal ma.
Rovnako je to aj s kvalitnými podnikmi, nedávaš si to do storky preto, aby si sa pochválil, že si mal na raňajky nadychany croissant s pistáciovým latéčkom, ale preto, aby si podniku urobila reklamu a zvýšila mu dosah
Mne to za to nestojí ,po prvé je mi týždeň dlho mne stačia 3-4 dni a za tie prachy si radšej niečo porobim okolí domu ....ale tak ja celkovo nerada oddychujem 🤣
@bucko555 dnes sa dá ísť aj na 3-4 dní, na Invii máš kopu takých ponúk.
@alenka58 ja stale rozmyslam, preco sa AI musi rovnat prezieranie a vylihovanie. To akoze do ludi pchaju na silu jedlo a priviazu ich k lehatku, zamknu v rezorte a von pustia az v den odchodu?
Ci ludia, co chodia do apartmanov a varia si, ci chodia jest do restauracii sa nevalaju na plazi? Oni na tej plazi stoja? 🤨
A ked idem do apartmanu aleno mimo rezort, tak nemozem kdekolvek stretnut uvrieskane a nevychovane deti? A ludi co su ako prasata? 🫣
Fakt nerozumiem preco sa takto AI zaskatulkovalo. Zavrety v rezorte, kde MUSIS byt a MUSIS tam jest kym neprasknes 😂
A keby aj nikto len lezal, oddychoval a jedol.. tak to treba nazyvat chore?
Ja mam niekedy pocit, ze som priletela z Kejpexu. Vazne
@ktobytobolpovedal to skatulkovanie je preto, lebo vela rezortov je velkych a su stavane na masu turistov. A prave preto su stavane mimo centra, maju vlastnu plaz a stravovanie. A tym padom, ked si v cudzom meste, krajine, mimo "civilizaciu", castokrat jazykovo immobilny, len minimum ludi vytiahne paty z rezortu. Maximalne nejaky fakultativny vylet, ak su peniaze (co tiez pri tych litroch €€€ za al nie vzdy su). Takze 95% ludi v rezorze ide naozaj iba z izby akurat do hotelovej restiky, k bazenu, moru, na izbu a na vecer nejaky hotelovy program...
@ktobytobolpovedal to skatulkovanie je preto, lebo vela rezortov je velkych a su stavane na masu turistov. A prave preto su stavane mimo centra, maju vlastnu plaz a stravovanie. A tym padom, ked si v cudzom meste, krajine, mimo "civilizaciu", castokrat jazykovo immobilny, len minimum ludi vytiahne paty z rezortu. Maximalne nejaky fakultativny vylet, ak su peniaze (co tiez pri tych litroch €€€ za al nie vzdy su). Takze 95% ludi v rezorze ide naozaj iba z izby akurat do hotelovej restiky, k bazenu, moru, na izbu a na vecer nejaky hotelovy program...
@vevesh ale tak ide aj kopec ľudí, čo ide autom do Chorvátska, nabalení potravinami, často krát do nejakej dedinky, kde nič nie je. A tam chodia medzi plážou, ubytovaním a sem tam miestnymi minipotravinami, kde si kúpia pečivo. Na pláži nie je nič, v dedine nie je nič, nevystrčia odtiaľ päty.
Tí si tam idú tiež len užiť more a nejdú na poznávaciu dovolenku. No a? Stále nechápem, prečo ľudí, ktorí neprebehajú celú dovolenku po pamiatkach, alebo neurobia každý deň 20 km túru v horách treba zosmiešňovať, že na dovolenke len jedli a ležali na pláži.
@vevesh ok, beriem. Beriem kazdy jeden povedzme argument (aj ked za mna su trosku zvlastne, kedze masy turistov su absolutne vsade. Aj deti, aj nevychovani ludia)… ale to nikomu nedava pravo nazyvat takyto druh oddychu “chorym”…
A tak ako si viem pozicat auto ked idem do apartmanu, tak si ho viem pozicat aj v rezorte a ist kamkolvek. Proste stale sa berie, ze clovek MUSI byt v rezorte a MUSI sa prezierat. Ja sa pytam, preco by musel…alebo slovne spojenie “zatvoreny v rezorte”… kto tam koho zatvori?
Proste podla mna je uplne odveci to vobec rozoberat…
Chodte, vyskusajte a uvidite. Hlavne si neprivolavaj vsetky mozne nestastia. Peniaze boli a budu, ale cas s rodinou si treba uzivat.
@bucko555 dnes sa dá ísť aj na 3-4 dní, na Invii máš kopu takých ponúk.
@marsmykkok hej viem všelijaké sú len pre mňa je ešte aj čas na letisku zabitý 🤣proste zahraničie ma neláka
@vevesh ale tak ide aj kopec ľudí, čo ide autom do Chorvátska, nabalení potravinami, často krát do nejakej dedinky, kde nič nie je. A tam chodia medzi plážou, ubytovaním a sem tam miestnymi minipotravinami, kde si kúpia pečivo. Na pláži nie je nič, v dedine nie je nič, nevystrčia odtiaľ päty.
Tí si tam idú tiež len užiť more a nejdú na poznávaciu dovolenku. No a? Stále nechápem, prečo ľudí, ktorí neprebehajú celú dovolenku po pamiatkach, alebo neurobia každý deň 20 km túru v horách treba zosmiešňovať, že na dovolenke len jedli a ležali na pláži.
@sisaka lebo ked niekto takto setri na dovolenke, na tu dovolenku vela € k dispozicii nema. Ti ludia to nerobia takto preto, ze by chceli takuto dovolenku, ale na inu nemaju a stale je to lepsie ako ziadna dovole ka. Toto by som absolutne neporovnavala. Treba porovnavat tych, co na ten Al maju a predsa nejdu, lebo... a tu sa dost ludi vyjadrilo, ze po case alebo rovno to pre nich nie je. Cest vynimkam. Ja napriklad nie som ochotna davat tolke peniaze za masovku, ked vidim ako je to predrazene a preplnene. Ja si radsej riesim sukromne a indi-vindi veci. Ale to som ja...
@vevesh ok, beriem. Beriem kazdy jeden povedzme argument (aj ked za mna su trosku zvlastne, kedze masy turistov su absolutne vsade. Aj deti, aj nevychovani ludia)… ale to nikomu nedava pravo nazyvat takyto druh oddychu “chorym”…
A tak ako si viem pozicat auto ked idem do apartmanu, tak si ho viem pozicat aj v rezorte a ist kamkolvek. Proste stale sa berie, ze clovek MUSI byt v rezorte a MUSI sa prezierat. Ja sa pytam, preco by musel…alebo slovne spojenie “zatvoreny v rezorte”… kto tam koho zatvori?
Proste podla mna je uplne odveci to vobec rozoberat…
@ktobytobolpovedal tak napriklad v takom egypte ci omane by si asi velmi mimo rezort na vlastnu past nesla. Cize, ako europanka, si zatvorena v rezorte. Napriklad v grecku su niektore komplexy stavane tak mimo, ze niekde je umenie pozicat si auto a najblizsie mesto par km daleko, cize tiez si obrazne zatvorena. A zase, vela ludi dava vela € za al, neplanuju este dalsie vydavky ako prenajom auta, stravovanie v restike mimo areal a pod. Pre niektorych su dokonca vylety mimo ich financne moznosti, lebo zacalovali vela prave za to al.
My chodíme len na AI dovolenky, dva roky dozadu sme boli 14 dní v Chorvátsku, mňa to nebavilo aj keď Chorvátsko milujem .. Cesta, zápchy, mýta, nakupovať jedlo, variť občas, vláčiť vodu.. chodili sme do Turecka, teraz ideme druhý rok na Kretu .. na 8, lebo 11 dní pre puberťáka bez počítača je neprežiteľné😂 nemusím variť, spratat, o všetko je postarané , vždy si požičiame auto a trošku pobehame okolie .. zvlášť pre menšie deti je AInc skvelý .. na moju obranu ja som teľa z plánovania dovolenky po vlastnej osi, neviem to nejak dať dokopy, letenku, pobyt, jedlo, ak by to bolo na mne skončíme niekde kde som vôbec nechcela byť 🙈 syn bol prvý krát pri mori keď mal 5, doteraz mám slzy v očiach keď pozerám tu reakciu keď prvý krát zbadal more .. toto mi do smrti nikto nezoberie ..
A teda áno, potrebujeme urobiť kúpeľňu, veci v byte, ale zasa si hovorím o rok dva s nami syn už nebude možno chcieť ísť, tie obkladacky ešte chvíľu počkajú, ale my z dovolenky čerpáme energiu ešte veľmi dlho ..
@anonym_autor treba si určit priority. Pre mňa je to dovolenka, altánok potom.
@sisaka lebo ked niekto takto setri na dovolenke, na tu dovolenku vela € k dispozicii nema. Ti ludia to nerobia takto preto, ze by chceli takuto dovolenku, ale na inu nemaju a stale je to lepsie ako ziadna dovole ka. Toto by som absolutne neporovnavala. Treba porovnavat tych, co na ten Al maju a predsa nejdu, lebo... a tu sa dost ludi vyjadrilo, ze po case alebo rovno to pre nich nie je. Cest vynimkam. Ja napriklad nie som ochotna davat tolke peniaze za masovku, ked vidim ako je to predrazene a preplnene. Ja si radsej riesim sukromne a indi-vindi veci. Ale to som ja...
@vevesh beriem vsetko co si pisala… ale preco sa to tak zhadzuje… preco to tu niekolkatrat padlo, ze je “chore”… a priam sa hanobia ludia co tak chodia… ved to je kazdeho vec. A stale mi nikto neodpisal, ze ked nejdem do rezortu nemozem stretnut na plazi a v restauraciach nevychovanych ludi a upistane deti. A dalsie, masovka… akoze mimo rezorty nie su v sezone preplnene plaze a celkovo restauracie?
Napr.v turecku na plazi sme sa vobec nemuseli bit o lehatka ci priestor… napr.v takom Tucepi to cez sezonu je vesele… v Grecku ked sa sa boli prejst asi na 2 verejnych plazach, tak sme sa nemali kde zlozit… preto pisem po xkrat. Tieto veci nie su len “vymozenosti” rezortov… v sezone su v kazdej turistickej oblasti masovky…
Proste, aby som to uzavrela: mne sa proste nepaci to “ponizovanie” a zhadzovanie ludi, co travia cas v rezortoch (ci uz aktivne alebo pasivne)… najlepsie od ludi, co na AI dovolenke ani neboli. Mne by ani vo sne nenapadlo napisat ludom, co este aj na dovolenke varia, ze je to chore varit na dovolenke.
Neviem, ci mi rozumies, co sa snazim povedat
@vevesh beriem vsetko co si pisala… ale preco sa to tak zhadzuje… preco to tu niekolkatrat padlo, ze je “chore”… a priam sa hanobia ludia co tak chodia… ved to je kazdeho vec. A stale mi nikto neodpisal, ze ked nejdem do rezortu nemozem stretnut na plazi a v restauraciach nevychovanych ludi a upistane deti. A dalsie, masovka… akoze mimo rezorty nie su v sezone preplnene plaze a celkovo restauracie?
Napr.v turecku na plazi sme sa vobec nemuseli bit o lehatka ci priestor… napr.v takom Tucepi to cez sezonu je vesele… v Grecku ked sa sa boli prejst asi na 2 verejnych plazach, tak sme sa nemali kde zlozit… preto pisem po xkrat. Tieto veci nie su len “vymozenosti” rezortov… v sezone su v kazdej turistickej oblasti masovky…
Proste, aby som to uzavrela: mne sa proste nepaci to “ponizovanie” a zhadzovanie ludi, co travia cas v rezortoch (ci uz aktivne alebo pasivne)… najlepsie od ludi, co na AI dovolenke ani neboli. Mne by ani vo sne nenapadlo napisat ludom, co este aj na dovolenke varia, ze je to chore varit na dovolenke.
Neviem, ci mi rozumies, co sa snazim povedat
@ktobytobolpovedal ja by som to nenazvala zhadzovanim. Ja len tvrdim, ze to nie je cestovanie PODLA MNA. Ale ano, priznavam. Pozeram sa na take dovolenky medzi prsty. Ked niekto povie, ze bol v Turecku v rezorte, ukaze mi fotku z restiky a za nim ten mega hotelovu komplex, nazaujima ma to, nuda. Ked mi niekto povie, ze kupil letenky na Skiathos, odtial sli trajektom na Alonissos, byvali v malom penzione, na veceru mali rybu v taverne vytiahnutu v ten den od suseda odvedla, toto ma zaujima, toto chcem absolvovat. Alebo sli na Azory, mali stvorkolku a objavovali ostrov. Toto je podla mna cestovanie. A este raz, pre male deti AI nema chybu. Nerozumiem tomu u lidi, ktori maju vacsie deti.
@ktobytobolpovedal tak napriklad v takom egypte ci omane by si asi velmi mimo rezort na vlastnu past nesla. Cize, ako europanka, si zatvorena v rezorte. Napriklad v grecku su niektore komplexy stavane tak mimo, ze niekde je umenie pozicat si auto a najblizsie mesto par km daleko, cize tiez si obrazne zatvorena. A zase, vela ludi dava vela € za al, neplanuju este dalsie vydavky ako prenajom auta, stravovanie v restike mimo areal a pod. Pre niektorych su dokonca vylety mimo ich financne moznosti, lebo zacalovali vela prave za to al.
@vevesh Ja si práve všímam, že o výlety je veľký záujem-čím dalej tým väčší, ľudia chcú aj niečo vidieť nielen letisko a rezort, sú aj ľudia čo idú za ten týždeň na 2-3 výlety a skoro každý ide aspoň na jeden. Teda zase tá predstava že ľudia čo si zaplatia ALL nemajú 50 eur na osobu na výlet je mimo. Nejdú napríklad rodiny s veľmi malými deťmi alebo ľudia s barlami, ale väčšina ide na výlet. A teda keby nás osobne stála dovolenka len to čo zájazd s ALL chodíme aj 6 krát ročne, oveľa väčšia pálka je benzín na letisko, drahé parkovanie na letisku alebo v blízkosti, hotel pre psa, tie výlety a hlavne strata príjmu kedže obaja nemáme klasický pracovný pomer.
@ktobytobolpovedal ja by som to nenazvala zhadzovanim. Ja len tvrdim, ze to nie je cestovanie PODLA MNA. Ale ano, priznavam. Pozeram sa na take dovolenky medzi prsty. Ked niekto povie, ze bol v Turecku v rezorte, ukaze mi fotku z restiky a za nim ten mega hotelovu komplex, nazaujima ma to, nuda. Ked mi niekto povie, ze kupil letenky na Skiathos, odtial sli trajektom na Alonissos, byvali v malom penzione, na veceru mali rybu v taverne vytiahnutu v ten den od suseda odvedla, toto ma zaujima, toto chcem absolvovat. Alebo sli na Azory, mali stvorkolku a objavovali ostrov. Toto je podla mna cestovanie. A este raz, pre male deti AI nema chybu. Nerozumiem tomu u lidi, ktori maju vacsie deti.
@mirage vidis a za mna je smutne sa pozerat cez prsty na ludi, ktori maju iny nazor ako…

@janajanajana ja mám pocit, že aspoň tu na MK je vecou prestíže napísať, že určite nie AI, lebo to je pre chudákov, čo chcú len s prepáčením žrať a ležať na pláži.
Ak chodíte na poznavačku, tak je hádam jasné, že nebudete prespávať v AI, keď ste každý deň niekde inde. A neverim, že si neurobíte aj vy nejaké fotky na pamiatku.
Tu už miešame dovolenky - pobytové a poznávacie a tí čo chodia na tie poznávacie tiež musia dať tým, čo chodia na pobytové vyžrať, že aká nuda, že to by nemohli.
@sisaka cos tym ma robenie fotiek🙈 tie * tam mnohi davaju aby ukazali kde travia dovolenku..s mnohymi AI uzivatelmi je ich odpoved na moju otazku kam idu na dovolenku nazov rezortu. cest vynimkam...to vypoveda o vsetkom.. nemiesam poznavacie, odpovedala som na tvoju otazku ako travime dovolenku my..