Stojí letecká dovolenka all inclusive za investíciu?
ahojte, neviem kam to napísať a ani aký nadpis diskusie dať 😂 nikdy sme neboli letecky na dovolenke, my chodievame autom a so stanom a skôr dobrodružnejšie. Tento rok sme mali autonehodu a rozhodli sme sa že poďme prvý x si užiť niečo také typu all inclusive, ísť niekam letecky do resortu na týždeň s deťmi a oddýchnuť si. Peniaze na to sme si odložili, chceme last minute september. A kameň úrazu. Čím ďalej tým viac mi ide hlavou. Toooľko peňazí odíde za ten týždeň. Za tú sumu by sme mali altánok hotový skôr, mohla by som si doriešiť kuchyňu. A zároveň túžime po oddychu ale bojím sa ze budeme sklamaní. Stoji to za tie peniaze? 😂 snáď chápete moje pocity 😂 a ešte strachy že tam deti ochorejú a bude po dovolenke 🙈 och
Je to velmi individualne. My mame 2 male deti (8r,4r) a na letnu dovolenku (1x za rok) chodime spolu iba s manzelom. Vyberame si exoticke dovolenky (mame radi teplo 🤣), iba 5* hotel all inclusive. Pre nas je to cas kedy sa mozeme naplno venovat iba sebe, alebo jeden druhemu. Ano sme v rezorte, ale vobec nie sme zavreti na nom cele dni- je to o tom ako si tu dovolenku sama urobis. Da sa prenajat auto- ist mrknut okolie, nakupovat, ist do ineho hotela na disko/ veceru, urobit si vylet a koooopec inych veci 👌 Dat prechadzku a potom samoska hotelove atrakcie (padak, skuter, 4-kolky v pusti …), disko, drinky, fitko, sportove aktivity v bazene/na plazi … je toho vela co lepsi hotel ponuka. Je to parada a pre nas to nikdy nie su vyhodene peniaze, prave naopak- doprajeme si a naplno si uzijeme kazdy den 👌 Dufam, ze sa rozhodnes spravne a uzijes si krasne straveny cas 😊
Je to velmi individualne. My mame 2 male deti (8r,4r) a na letnu dovolenku (1x za rok) chodime spolu iba s manzelom. Vyberame si exoticke dovolenky (mame radi teplo 🤣), iba 5* hotel all inclusive. Pre nas je to cas kedy sa mozeme naplno venovat iba sebe, alebo jeden druhemu. Ano sme v rezorte, ale vobec nie sme zavreti na nom cele dni- je to o tom ako si tu dovolenku sama urobis. Da sa prenajat auto- ist mrknut okolie, nakupovat, ist do ineho hotela na disko/ veceru, urobit si vylet a koooopec inych veci 👌 Dat prechadzku a potom samoska hotelove atrakcie (padak, skuter, 4-kolky v pusti …), disko, drinky, fitko, sportove aktivity v bazene/na plazi … je toho vela co lepsi hotel ponuka. Je to parada a pre nas to nikdy nie su vyhodene peniaze, prave naopak- doprajeme si a naplno si uzijeme kazdy den 👌 Dufam, ze sa rozhodnes spravne a uzijes si krasne straveny cas 😊
@dalyn kam na exotické chodíte?
@dalyn kam na exotické chodíte?
@oliverceky
Dubaj, Katar, Kapverdy, Dominikanska republika, Egypt … tento rok Tunisko- ja som tu bola uz 3x, manzel prvykrat- tak chcel vyskusat 🙂
@oliverceky
Dubaj, Katar, Kapverdy, Dominikanska republika, Egypt … tento rok Tunisko- ja som tu bola uz 3x, manzel prvykrat- tak chcel vyskusat 🙂
@dalyn kde v Dubaji a Katare?
My sme boli v hoteli Hilton Doha
@dalyn jeeee to znie super. V dobrom závidím, pár z tých destinácií máme aj my v hľadáčiku. Ale so synom, nám by chýbal už prvý večer 🤫😀
@dalyn kde v Dubaji a Katare?
My sme boli v hoteli Hilton Doha
@oliverceky
Doha- Rixos
My sme boli v Egypte v Hiltone- bolo tam moc krasne 🙂
@dalyn jeeee to znie super. V dobrom závidím, pár z tých destinácií máme aj my v hľadáčiku. Ale so synom, nám by chýbal už prvý večer 🤫😀
@kaca222
My na deti myslime kazdy den, ale vieme, ze je o ne super postarane (su u mojich rodicov) a maju min taky all inclusive a pekny program ako my ak nie lepsi. Ak ich mate dat komu zavarovat a vies, ze im bude super tak to odporucam vsetkymi 10 👌 Ja moje deti milujem nadovsetko na svete, ale milujem aj manzela a spolocne chvilky s nim a samozrejme milujem aj cas straveny iba pre seba a toho mam doma ovela menej aj ked si ho rada doprajem aj doma, ale je ho menej- ved vieme tie co mame drobcov 🙂
@anonym_autor určite áno
@zuzkat1 Bola. Chodím na dovolenky niekoľkokrát do roka. Väčšinou si vybavím sama hotel , dopravu a zairadim všetko okolo. Ale chodím aj s partiou a tí chceli AI. Minulý rok Turecko. Som sa zgrcala, asi z ľadu v nápojoch, ešte týždeň doma som tú dovču predýchavala 🙂
@zazka666 ano urcite to bolo kvoli tomu ze to bolo AI... Inde sa toto stat urcite nemoze
@anonym_autor za mňa to stojí za to. Aj keď sa bojím lietať, hľadám zámerne čo najkratšie lety. Doma každý deň varím , tam užívam. A vždy hľadám destináciu kde je čo vidieť, lebo nevydržím celý deň váľať sa pri mori
Tak nechoď a investujete niekam inam

V Egypte nebolo kam ísť, bolo sme v takom rezorte mimo všetkého, je sa to ďaleko. Ale malo to svoje čaro aj tak, veď keď idem takto k moru, chcem si hlavne užiť pláž a more, to, čo my na Slovensku nemáme. Minulý rok v Taliansku úplne super, mesto 15 minút autobusom, ktorý premával pravidelne. Každý cent za to stál.