icon

Strach z dovolenky v Turecku

25. máj 2025

Babi,matky prosím ktoré chodíte do Turecka na dovolenku nemáte strach že sa vám tam môže niečo stať.Ja som sa pred 10 timi rokmi dostala do situácie,kde som bola v Turecku mala som 16 rokov. Spoznala som tam nejakého mladého čašníka asi mal 18-19 (Turek) no a išla som snim raz von,bolo cca 22h. A na začiatku bol veľmi mily,a ja som tam nemala nikoho bola som tam iba z mamou a bratom takže chcela som mať kamaráta.No a vten večer na pláži má proste tak silno chytil a držal ma v náručí,no a jak som sa pozrela zboku tak sa rozbehli cca 8 chlapov za mnou.Toho "čašníka" som nejak udrela na toľko že padol(Vyrastala som z 5chalanami tak viem sa koľko toľko ubrániť,našťastie nebol ani veľky a ani dostatočne silný) Nikoho nikde...Iba ty chlapi čo sa rozbehli za mnou.No a ja som začala extrémne bežať až na toľko že som našťastie im utiekla.(Verte mi že sama neviem jak) Samozrejme riešili sme to ,ale všetci držali spolu a nič nám nezostalo len čakať a prísť domov v bezpečí.Preslo od vtedy 10rokov.Som matka a všetci hovoria že sú tam super služby čo samozrejme viem že za deti je tam super.Ale od vtedy mám extrémne traumy :(

Strana
z2
ika02
25. máj 2025

Ahoj, hádam už Ti nenapadne ísť s cudzím chlapom v noci niekam von. To bol nápady😲.
Bola som minulý rok s deťmi a bolo super!

belllinka
25. máj 2025

Tak chod do inej krajiny. Inde su iba slusni casnici, ktori sa s tebou pojdu v noci prejst a budete iba romanticky pozerat na hviezdy.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lija22
25. máj 2025

rozumiem ti velmi dobre, ale toto sa moze prihodit kdekolvek. Postav sa teda tomu a jednu dovolenku skus. Budes s rodinou a v bezpeci. Urcite ti odlahne

marianarem
25. máj 2025

Tak uz si teraz mudrejsia a nepojdes s hocikym hocikam. Ja som bola v Turecku a nemam odtial ziadnu neprijemnu skusenost okrem Istanbulu, kde nejaki ti dotieravi chlapi v centre boli. Ale tak sama som tam chodila len za bieleho dna po verejnych miestach. Mimo Istanbulu som sa stretla len s velmi milym a pohostinnym spravanim muzov. Raz som v jednej dedine cakala na autobus a z nedalekeho domu normalne vysiel otec so synom a doniesli mi stolicku, aby som si mohla sadnut.

nikushka8
25. máj 2025

Boli sme vlani s rodinou a v pohode. Akoze mala som miestami zvlastny pocit,predsa len sa rozpravali najma s muzom v obchode, ale inak boli vsade mili a uctivi. Sluzby uzasne.
Ist sama s cudzim chlapom v noci von a mysliet si,ze sa ti nic nestane, na to nemusis chodit ani do zahranicia. To bol teda napad 🤦‍♀️ Mozes byt rada,ze sa ti vtedy podarilo ujst. Skus uz na to nemysliet a uzi si dovolenku s rodinou. Predsa sa uz nebudes tulat po nociach nie?

pralinka25
25. máj 2025

chodime do turecka 14 rokov s malymi detmi. vzdy vsetko v pohode. raz nam v noci doslo pre babo mlieko. bola to posledna noc a nejako sme to zle vyratali. uprostred noci nam doniesli dojcenke mlieko. akoze cokolvek kedykolvek sme pre deti potrebovali vzdy pomohli doniesli vybavili
uprimne to co sa ti stalo sa ti mohlo stat uplne kdekolvek v akejkolvek krajine aj na slovensku. totiz s cudzimi ludmi sa osamote nikam nechodi a je jedno aka narodnost to je. toto bola vyslovene tvoja nezodpovednost takto riskovat. kamosit ste sa mohli tak v plnom bare a nie niekde osamote. toto proste nie je chyba krajiny.

kaca222
25. máj 2025

Toto sa ti môže stať kdekoľvek, bolo to veľmi nezodpovedné a čudujem sa, že ťa mama samotnú pustila takto večer niekam. Ale to už asi sama vieš, máš skusenost do života a ty tvoje deti veď k zodpovednosti.
Odhliadnuc od toho, ja by som do Turecka nešla 😃

autor
25. máj 2025
@nikushka8

Boli sme vlani s rodinou a v pohode. Akoze mala som miestami zvlastny pocit,predsa len sa rozpravali najma s muzom v obchode, ale inak boli vsade mili a uctivi. Sluzby uzasne.
Ist sama s cudzim chlapom v noci von a mysliet si,ze sa ti nic nestane, na to nemusis chodit ani do zahranicia. To bol teda napad 🤦‍♀️ Mozes byt rada,ze sa ti vtedy podarilo ujst. Skus uz na to nemysliet a uzi si dovolenku s rodinou. Predsa sa uz nebudes tulat po nociach nie?

@nikushka8 jasné,bola to moja chyba..ale čo má zaskočilo je že sa pred dňami stalo to že žena s rodinou išli do Turecka a žene sa tam niečo stalo.Ide to po celom tik toku že šla z rodinou a aj tak sa niečo stalo a v rezorte akurát.A preto sa aj bojím že aj s rodinou môže tam byť veľmi nebezpečné .

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
25. máj 2025
@kaca222

Toto sa ti môže stať kdekoľvek, bolo to veľmi nezodpovedné a čudujem sa, že ťa mama samotnú pustila takto večer niekam. Ale to už asi sama vieš, máš skusenost do života a ty tvoje deti veď k zodpovednosti.
Odhliadnuc od toho, ja by som do Turecka nešla 😃

@kaca222 tiež nechápem prečo má pustila

pralinka25
25. máj 2025

a kde ta zena bola? tak mozno neboli v rezorte a tulali sa kde nemali (kazda krajina ma svoje miesta kam sa turitom neodporuca ist lenze to si turisti nezistuju a idu bezhlavo hocikam. (aj nase malebne slovensko ma take miesta) a nie je rezort ako rezort. mozno v nejakej trojke alebo bohvie kde a ako boli. a tiktok by som brala s rezervou. bolo to aj niekde inde?
neviem za mna je to co sa tyka leharo detskych dovoleniek top. ale chodime do 5 hviezdickovych hotelov a pozerame recenzie aj z inych krajin.

anna1925
25. máj 2025

Toto, čo si popísala, sa môže kľudne stať 16 ročnej aj na diskotéke na Šírave. Kdekoľvek. Ak máš blok iba voči Turecku, tak choďte hocikde inde.

miska1997
25. máj 2025

To sa ti môže stať aj na Slovensku so Slovákmi.
Nerobme zas z Turkov strašiakov. Máme kamaráta Turka a je to lepší človek ako Slovák 🤝🏻 To je nápad ísť s cudzím mužom v cudzine a ešte v noci..

petamich
25. máj 2025

Chodime do Turecka roky, v zivote som nemala zly alebo neprijemny pocit. Mne by teda ale naozaj nenapadlo ist s cudzim miestnym chlapom vecer mimo rezort 😵‍💫 ved to aj na Duchonke alebo Seneckych jazerach nie je dobry napad.

Kazdopadne ak ma blok nechodte do Turecka, pripadne do ziadnej "moslimskej" krajiny.

autor
25. máj 2025
@pralinka25

a kde ta zena bola? tak mozno neboli v rezorte a tulali sa kde nemali (kazda krajina ma svoje miesta kam sa turitom neodporuca ist lenze to si turisti nezistuju a idu bezhlavo hocikam. (aj nase malebne slovensko ma take miesta) a nie je rezort ako rezort. mozno v nejakej trojke alebo bohvie kde a ako boli. a tiktok by som brala s rezervou. bolo to aj niekde inde?
neviem za mna je to co sa tyka leharo detskych dovoleniek top. ale chodime do 5 hviezdickovych hotelov a pozerame recenzie aj z inych krajin.

@pralinka25 aj na Google to je Beth aj Martin Turkey stačí napísať tam je to všetko napísané.

autor
25. máj 2025
@petamich

Chodime do Turecka roky, v zivote som nemala zly alebo neprijemny pocit. Mne by teda ale naozaj nenapadlo ist s cudzim miestnym chlapom vecer mimo rezort 😵‍💫 ved to aj na Duchonke alebo Seneckych jazerach nie je dobry napad.

Kazdopadne ak ma blok nechodte do Turecka, pripadne do ziadnej "moslimskej" krajiny.

@petamich Nebola som mimo v rezorta bolo to na pláži cca 2 min od hotela .Ludia sa kade tade vždy potuvali a akurát ten večer ani stopa ľudí.A mám traumi lebo keď sme to riesili tak všetci držali spolu.Proste sa robili jak keby sa nič nestalo.Samozrejme babi čo tu píšete dúfate že sa nebudem potulovat z cudzimi chlapmi,TAK JASNE ZE NIE! To bolo prvý krát a POSLEDNY!

1ryba
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
25. máj 2025

lenze psychopatov mas v kazdej krajine. uplne vsade sa da najst takyto pribeh s turistami.

ika02
25. máj 2025

Ak sa bojíš, seď doma a deti nech idú do tábora niekde k moru alebo Balatonu (ak sú školáci). Poznáš krajinu, kde nikto nezomrel násilnou smrťou, alebo nestalo sa nejaké nešťastie?

canerko
25. máj 2025

Stat sa ti moze hocikde,hocičo.Ja chodim kazdy tyzden z dietatom do Zahrebu na terapie a ked vijdes z vlakovej stanice do podhodniku tak dole mas dlhu hodbu a ani neviem kolko obchodov je to importanne centrum.A minule idem a drzim dieta za ruku a nejaky chlap hnusny sa na mna pozeral,oblizal a ukazuje mi ako ci nejdem z nim.Ver ze mi prislo zle.Cely den som mala z toho zly pocit.A bol to domaci,zidny cudzinec.

petamich
25. máj 2025

No zopar rokov dozadu sme mali takuto podobnu kauzu v Egypte, kauza Kramny 🤷‍♀️ ano je to zvlastne a podozrive ale taketo zvlastne a podozrive umrtia zial najdes aj na Slovensku a v Cechach atd.

Ja ta samozrejme nepresviedcam, na co ist na dovolenku niekam, kde budes v strese a panike. Zvol radsej inu destinaciu.

lucia13022023
25. máj 2025

Debili sú, boli a žiaľ aj budú. A je jedno kde. Ci na sk, či v Afrike ci Turecku. Ak sa tam bojíš ísť a máš traumu, jednoducho tam nechoď. Ved je xy miest na svete kam môžeš ísť.

deedol
25. máj 2025

ja len na okraj, autorka, NEBOLA to tvoja chyba. bola to chyba toho muza/tych muzov.
malo by byt uplne normalne ist s niekym vecer von a nebat sa znasilnenia. zial, este stale to normalne nie je. ako pisu baby, stat sa to moze kdekolvek, nielen v turecku.

autor
25. máj 2025
@petamich

No zopar rokov dozadu sme mali takuto podobnu kauzu v Egypte, kauza Kramny 🤷‍♀️ ano je to zvlastne a podozrive ale taketo zvlastne a podozrive umrtia zial najdes aj na Slovensku a v Cechach atd.

Ja ta samozrejme nepresviedcam, na co ist na dovolenku niekam, kde budes v strese a panike. Zvol radsej inu destinaciu.

@petamich no práveže ani sama neviem že či by som mala taký pocyt,bolo to dosť dávno.Velmi sme ale boli spokojný z rezortom,hotelom no všetko na 1.Teraz už mám deti aj manžela,tak váham že či ísť tam či nie.Jedine neviem aký by som mala pocyt z toho čo sa mi mohlo stať a cez čo som prešla.

olimuc
25. máj 2025

Bola si mlada a naivna … nemala si rozum ani ty ani tvoja mama. Mysliet si, ze nejaky chalan 18-20 rocny bude s mladou zabou kamarat … bohuzial ani matky nevysvetlia vlastnym dceram, ze sa nemaju vesat ma kadejakych rumburakov, co sa na nich usmeju. Ale to plati na Svk, v DE a neviem akej tramtarii. Osobne by som strach nemala, je menej pravdepodobne, ze ta v rezorte zabije nejaky cudzi (pokial sa nebudes vyslovene ponukat) ako ze ta odpravi niekto, kto ta pozna … co sa tyka fantastickych stories na FB, IG atd … ludia su schopny odfotit aj vlastnu s… za cenu ziskania like … takze to ber s rezervou

abdn16
25. máj 2025

sorry ale zoznamit sa s casnikom a ist s nim v noci von je hrozive v akejkolvek krajine a v akomkolvek veku...

autor
25. máj 2025
@deedol

ja len na okraj, autorka, NEBOLA to tvoja chyba. bola to chyba toho muza/tych muzov.
malo by byt uplne normalne ist s niekym vecer von a nebat sa znasilnenia. zial, este stale to normalne nie je. ako pisu baby, stat sa to moze kdekolvek, nielen v turecku.

@deedol Presne a keďže ja pochádzam z dediny v živote sa mi taketo nestalo.Z chalanmi som vyrastala,a fakt som to nečakala.Ja som presne chcela nájsť niekoho kto je podobný v mojom veku a proste ísť von (bežné to bolo v Čiernej Hore) kde som mala extremne veľa kamarátov a kamarátky a stále sme chodili von a nebol to žiadny rezort.To že ten čašník ešte pozval ďalších 8 chlapov to bol strop! A bola som mladá a naivná.A vám ďakujem za komentár 🫶

isis234
25. máj 2025

Ak sa ti niečo zlé má stať, stane sa i doma.
V Turecku je bezpečne. Veľa rodín chodí i s malými deťmi. Samozrejme že sú deti stále na očiach.
Tvoja nerozvážnosť, že si šla večer s neznámym mužom von.

mandarinka555
25. máj 2025

Keď sa nebudeš flákať s nadržaným kaučukom v noci kade-tade, tak sa ti nič nestane...Je ti to jasné? A vymaž tie svoje pocity s ypsilonom, lebo ma rozbolela hlava🙈

Strana
z2