Strach z dovolenky
Baby , idem sa len vyrozprávať, väčšinou mi to pomôže...🙈 Mám depku, z toho že ideme na dovolenku 🙈 akoze ja sa teším , ale chytá má úzkosť, kedysi som roky sa balila na turnusy do Rakúska a vždy som pri odchode plakala že idem preč..
Teraz mám to isté , ja to neviem popísať, mám malé deti a normálne mám úzkosť ,že sa idem baliť a idem preč..strašné, popritom sa teším na dovolenku,len sa bojím čo sa nám niečo po ceste nestane atď..úplne na hlavu, to som aj vtedy prežívala a či sa mi to vrátilo alebo neviem ..ideme do Chorvátska autom
Neznasam sa balit a cestovat.... neviem spávat na cudzom mieste, v cudzej posteli..... neviem ist v klude ani na wc vzdy mam zapchu niekolko dní.... aj ked mi je vlastne na dovolenke fajn, kdesi v podvedomí mam z nej akysi stres... pritom doma cez google maps vyberam hned po nej kam by som sa rada isla inde pozriet nabuduce.... ale ked k tomu ma dojst.... no des
To je ten strach čo si prežívala aj predtým.Teraz pri tej istej činnosti balenie kufrov sa Ti objavil v podvedomí.Ale ako prisiel, tak odíde zajtra večer nam napíšes, že už si pri mori a všetko si zvladla budeme čakať🙂
Všetci sa tešíte bude super.Ano, čokoľvek sa môže stať, ale na to nesmieš myslieť.Dost Ti rozumiem veľa rokov odmietam letieť lietadlom pritom, pokým som nemala dieťa tak asi 10 x som letela a nikdy som taký zlý pocit nemala.Kazdy má svoje strachy😳

@babulkomale vsak pisem,ze sa nesmie tomu poddavat. Aj ja mam strach z tmy a muz chodi na nocne,ale musim sa vediet ovladat a zit aj sama v noci. Mohla by som vyplakavat a predstavovat si vsetko mozne,ale co by mi to pomohlo? To iste plati o strachu z dovolenky. Treba vediet zahnat zle myslienky a nepoddavat sa svojim strachom. Verim,ze tato mensina sa skutocne boji,ale verim aj tomu,ze sa s tym da pracovat a naucit sa zit normalne.