Štúrovo - kúpalisko Vadaš. Poradíte ubytovanie?
Dakujem za vase skusenosti 🙂
@aduskalac ahoj,ak by ste mali záujem-voľný termín od 29.06.do 6.7. 2015,cena 7-9 e na os. Záleží podľa počtu osôb. Max kapacita je 5 a 6 osôb,sú to 2 samostatne domčeky,s vlastným dvorom,preliezky pre deti,smykacka,pieskovisko,grilovanie,parkovanie vo dvore,cca 5 min na kúpno.ak by ste chcela,pošlem fotky.
mám problém sa ubytovať v štúrove na 3 noci, ak by ste niekto o niečom vedeli, dajte info 2x dospelý 2x dieťa od 2.7 - 5.7. Môže byť mimo areálu.
Ďakujem ......
Jediné,ak by ste nastúpili na pobyt 29.06.
to nie, skôr ako 2.7. sa nedá 😉
Nevie niekto o nejakom ubytovaní na 3-4 dni už od 14.7???na kúpalisku Vadaš???
skuste ten westend lux, my sme boli spokojný...
neviete poradit ubytko na 3 noci..od 16.7. v Sturove? nemusi byt priamo v areali...aj nejaky penzion...je nas 4 osoby...co hladam, vsetko len na 1tyzden chcu..menej noci niee...
my ked sme chceli na menej ako týžden, išli sme do Šport hotelu. Je to lacné a skromné ubytovanie, ale na prespanie nám to stačilo,..
Prosim Vas keby sme cestovali vlakom, ako daleko je Vadaš od žel. stanice? Da sa to pesi?
tento rok už ubytovanie neposkytujeme ☹
Ahojte, poradite prosim ubutko, privát pre jednu rodinu, bez dalsich cudzich ludi, s dvorom, vonkajsim bazenom. Diky.
Skúste toto :
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/ubytovanie-...
@leapea dobry vecer bola by ste taka dobra a dala znovu ten link nejde mi otvorit a zhaname ubytko v areali kupaliska vadas. dakujem
ahojte planujeme ist do sturova chceli by sme ist v strede jula je tu niejaky ubytovatel ktory ms volny termin pre 3dospele osoby a 1dieta 3r bez naroku na lozko. popripade by ste niekto vedeli poradit ubytko v areali Vadasu?
http://www.ubytovanienaslovensku.eu/ubytovanie-...
Volajte 0905 897266 Rekreačné ubytovanie v Štúrove
@jaro333 ubytovanie nieje v areali Vadašu chcem sa spytat ci v cena za chatu / domcek je aj vstup do termalka?
Cena je o to vstupné lacnejšia a výhodnejšia!
@jaro333 dakujem uz som nasla chatj v areali za tu cenj aj zo vstupom v cene 🙂
@sanayasanaya ktoru prosim Ta ?
@yvoneta chata riki
ideme v termine 25.6 - 2.7.
@sanayasanaya dakujem

@majka35 chcem sa spytat tie 2domceky su na jendom pozemku a ten bazen je spolocny ci kazdy dom ma jeden bazen?lebo rozmyslame ze pojdeme len jeden je uz rezervovany takze ked budeme my v jednom a v druhom cudzi ludia bazen sa pouziva spolocne?dakujem